Godnatt!

Det blåser rätt mycket ute här, värkar som det gör det i hela sverige i stort sett :S

Anyway, ska väl gå och sova nu om jag kan få sova för min bebis! Han är i full gång vilket är ovanligt, han var det igår kväll också.. börjar bli irriterad på honom! Nu vill jag inte att han ska röra på sig mer nu vill jag bara ha ut honom! Det gör så ont när han rör på sig & jobbigt är det också!
Idag är det bara en vecka kvar till igångsättningen och jag längtar STORT! Tror inte min bebis kommer komma innan dess så om en vecka har jag bebis ;D
Har fruktansvärt ont i min rygg, tog en alvedon innan och det hjälpte men nu har jag fan lika ont igen >.< Så ska försöka sova bort det onda nu hade jag tänkt! Ha det fint!

Puss&Kram från irriterade mig & den "stutsande" bebisen.

Usch!

6dagar över tiden nu.. Och det är jobbigt! Kan inte gå ordentligt längre.. sen får jag huggvärker där nere så jag kan inte röra på mig alls, inte vrida mig, sätta mig eller något.. får vara i den ställning jag är i när de kommer.. :(


Igår dansa jag ju på dansmattan.. & jag säger bara klantarsle till mig själv! Visst jag hade skit kul igår, men nu får jag sota för de.. Har sjukt ont i min rygg så jag funderar på att ta en alvedon så det kanske minskar lite iaf.. (jag är ingen person som gillar att ta tabletter) men nu har jag så ont att jag gråter snart.. Så blir nog alvedon för min del snart.. Mamma är nere i tvättstugan, jag väntar på att Kiddi & Alexandra ska komma så får kiddi gå ner med ett spray till mamma :P Hon är så stressad så hon sprang ner i förväg xD
Idag ska jag baka tårta, mums!
Sa det redan igår att jag skulle göra det och nu har jag en anledning till det också.. Kiddi har fått jobb på vattefall :D Grattis bror <3
Ajja, finns inget mer och säga. Ha det fint.

Puss&Kram från mig & busen.

Förlossningen.

Var som sagt hos BM idag.. och det gick bra :)
Förutom att hon var osäker på om det var rumpan som var neråt eller huvudet.. Han är inte fixerad iaf.. Så vi fick åka in till förlossningen för att kolla upp det på ul, och huvudet är neråt som tur är :D Hoppas bara att han fixerar sig snart :) Sen har jag fått tid.. 7/2 kl:9,00 på förlossning.. (tid för igångsättning) så det känns riktigt bra, bara en vecka kvar sen är det dags till 100% :D Vissa säger att det är jobbigt att bli igång satt men jag vill bara ha ut min bebis spelar ingen roll hur ont det kommer göra eller hur jobbigt det kommer bli, bebisen ska ut! :D

Idag kom kiddi & alexandra :) Trevliga prickar :D Har dansat lite dansmatta hos mamma, var ovanligt pigg nu ikväll så dansade lite och gu så kul det var :D har inte dansat på jätte länge ju :P Anyway, finns väl inte så mycket mer och säga. Kiddi & Alexandra ska vara här tills på söndag.. Roligt :) Önskar bara dom stanna till nästa söndag då hade dom hunnit se min lilla bebis ^^, Ajja, ska kolla på tv nu. Ha det fint..

PussPuss från mig & busen!

5dagar

(kopierar det jag skrev på lunar.. blev lite längre & alla som läser här läser inte lunar..)


Har inte så mycket att berätta, händer som sagt ingenting nu förtiden.. Men det är väl inte så konstigt.. Man orkar inte göra något :/ Min kropp håller på att ge upp totalt!
Höfterna, knäna, ryggen, fötterna & allt helt enkelt!

Ska till BM idag, ska berätta för henne denna gången hur jag mår.. ska klaga! Har aldrig gjort det förr för varje gång jag kommer dit säger jag att jag mår bra.. men det för jag ju verkligen inte.. Har vart helt gråtfärdig nu i flera veckor för jag är så trött.. Grät till och med nyss för jag orkar verkligen inte mer.. Jag orkar ju inte göra något längre, inte städa, laga mat eller något. Ligger typ bara i soffan och kollar på TV ..
Det sägs ju att promenader kan få igång det hela, men det värsta är att jag inte kan gå så långt, kan gå till bilen & affären, längre orkar jag inte..
Får så ont i underlivet, fötterna & ryggen. måste stanna ibland några gånger på väg till bilen eller affären och det är väl inte mer än 500m dit om ens det..
Sen dessa jävla förvärkar, har haft dom nu i två veckor och dom gör inte ont men de slutar inte heller, önskar bara att jag kunde få mina riktiga värkar snart.. För nu är jag trött & ska jag vänta mycket längre till vet jag inte om jag kommer klara av förlossningen.. Vet inte ens om jag kommer kunna gå så länge till heller, allt i min kropp håller på att ge upp som sagt..
Ajja, ska spela lite nu. Ha det bra..

Puss&Kram från trötta mig & livliga busen!


5dagar

Nu har man gått fem dagar över tiden.. ska till BM idag också,,
jag hoppas att hon ser hur trött jag är och så så att dom sätter igång mig för nu orkar varken jag eller min kropp mer :( min kropp håller på att ge sig... Har ont 24/7 i min rygg, fötterna & knäna..
Finns inget och berätta typ, tänkte bara skriva lite här så folk inte tror att jag är och bajsar bebis för det är ja tyvär inte.. Händer ingenting i min vardag, ligger mest i soffan och kollar på TV.. orkar inte göra så mkt mer..
Idag kommer Kiddi & Alexandra hit :D Det ska bli roligt. Hade iofs hoppats på att min bebis hade kommit nu men inte då .. Ajja orkar inte skriva mer nu (markkus data) Ha det fint..

Puss& Kram från trötta mig & busiga bebisen!


+3

Hejsan!

Nu har man gått 3dagar över tiden.. På onsdag ska jag till BM igen.. & jag hoppas hon ser på mig hur trött jag är så att jag får bli igångsatt för nu orkar jag verkligen inte mer.. Sover man 14timmar bara sådär då är man verkligen trött. Antingen får jag bli igångsatt eller så får bebisen ta och bestämma sig för att hitta "exit" :P Iofs sov jag inte 14 timmar utan att vakna, för det får man ju inte för kroppen, upp & kissa, vända på sig & massa sånt.. & sen ringer ju folk också. Snart kommer jag varken kunna gå eller sova.. har ont i min rygg & fotsuler dygnet runt, ibland får jag gå jätte sakta för att det värker så i mina fötter eller för att jag har så ont vid äggstockarna.. Är så trött på att vara gravid, blir snart deprimerad & det vill jag inte för det kan ta lång tid att komma ifrån den statusen igen.. :/

Mamma kommer snart & hämtar mig så ska vi till TF, ska ju som sagt be dom ta hit myrslaktarna igen.. för myrorna Is back på toan :/ Inte speciellt mysigt eftersom man duschar och sånt där.. sen när man sitter på toan får man typ hålla uppe fötterna så att ingen myra kryper upp på en, toan är ju inte speciellt stor heller och är precis där myrorna håller hus.. så kollar man på golvet nu så ser man massa svarta små prickar (döda myror) & myrslaktarna måste komma fort.. denna veckan.. för jag får inte vistas i lägenheten på 24h, inte heller min bebis när den kommit, så bäst att dom kommer nu när jag är gravid så jag kan sova hos mamma & markku så länge..

Mina pengar har inte kommit heller >.< Blir så sur på banken/socialen.. Jag är ung men jag har också utgifter att betala & mat måste jag också ha.. Med tanke på mat, vad fan ska man äta idag?! Jag har ingen aning :/ Varför ska de vara så svårt att komma på något att äta ? Något gott tips? fast just det ja, har inte så mycket mat hemma, massa pasta, kyklingfilé, en hamburgare & köttfärs.. Det är de jag har typ :/ Uscha!

Tycker faktiskt att min bebis ska komma nu, så tiden går liiite fortare iaf, dagarna är så himla sega :/ Riktigt lååånga & tråkiga dagar..

Ajja, nu ska mamma komma och hämta mig så ska vi iväg och klaga.. som vanligt ^^, men så är det när dom inte kan ha ordentliga lägenheter.. Så ni får ha det så bra.

PussPuss från trötta mig & livliga busen!

+2

Hejsan!

Har inte vart inne på hela dagen för min data har pajjat och markku kunde inte fixa den, än iaf :P
Men har fått tag på min bror & jag gick låna hans data :D Har iofs haft igång denna sen åtta men har kollat på tv så har inte haft tid för att sitta här :P
Anyway, bebisen har inte kommit ännu & verkar inte vara på G ut heller, inga värkar bara sammandragningar som vanligt :/ Vill så att han ska komma nu! Börjar göra riktigt ont nu när han rör sig.. han är ju också runt 3800gram nått sånt .. :/ Lite tjockis där inne kanske ? :P
Igår gick jag och la mig vid 12 tiden & idag gick jag inte upp förens vid 15 tiden.. Vaknade iofs några gången men ville inte gå upp, sen har jag bara legat i soffan och kollat på film, diskade iofs & lagade mat.. Mamma & Markku var också här en kort stund, han kolla min data & dom lämnade lite mjölk & cola till mig..
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka få iordning på mina papper, skulle behöva gå till TF också, dom måste ta hit myrslaktarna igen, för myrorna är tillbaka i badrummet! >.< Gillar det inte.. har inte vart så mycket men idag har det typ kryllar *spyr* sen handla lite också kanske? Om jag fått mina pengar, ska ju få den 25:e men itne fått dem än.. Så hoppas det kommer imorgon för har för mig att brenbandet ska vara betalt imorgon.
Jo just det, imorgon är det BF enligt Ultraljudet jag var på i v26 :P Men det var inget jag skulle tänka på sa hon, för bebisar växer så olika efter v20..
Ajja, orkar itne skriva mer nu, har ju berättat lite & nu vet alla att det inte är nån bebis på G ut :P Ha det fint!

PussPuss från mig & busen! ♥

Uttråkad.

HejHej!

Ja det kan man ju säga att jag är, har precis kommit hem igen.. Mamma hämtade mig vid tio tiden idag, vi lämnade jasse i skolan (öppet hus), sen hämta vi bror, åkte till mor, åkte sen till stationen.. bror skulle till sin flicka i sthlm, åkte sen till markkus mamma & hennes kille, hämta jasse, åkte till Ö&B, åkte sen till stens choklad (massa gott godis), sen hem.. Åt mat, kolla lite TV och nu har jag precis kommit hem typ..
Känns lite nervöst över att sova här inatt, helt själv :/ Har ju sov sagt gått 1dag över tiden nu så nu väntar man bara på att värkarna ska börja & det kan ju typ komma när som helst, var lite dålig i magen idag med & har haft sammandragningar som vanligt, så håller tummarna för mig själv. & för dig också malin :D Måste vara jobbigt att vänta in dom sista värkarna :P Din bajsunge, du skulle fått 17dagar efter mig :P Men men, så är det. Din bebis har väl bråttom & det har inte min :P
Börjar bli lite nervös över förlossningen nu faktiskt :/ Hinner ju tänka så mycket på de nu, man har aldrig något att göra på dagarna för man orkar verkligen inte göra något & speciellt social är jag inte heller, hos kirsi & pekka (markkus mamma & hennes kille) så somnade jag i deras säng, och alltid hemma hos mamma så somnar jag, är verkligen helt slut. Men anyway.. när man inte har ngt att göra så tänker man väldigt mycket. & speciellt nu när man går över tiden.. Suck! Bebis kom ut nu, du är försenad & mamma vill hålla dig i sin famn!
Menmen, ska väl spela lite eller något :P sen glo film ikväll. Går nog och lägger mig tidigt, är rätt så jävla trött.. Om man nu kan sova?!?! vaknade upp flera gånger av att jag fick så ont i mina höfter (är så tung så trycket på dom gör skit ont! & värken sitter i sjukt länge...) sen vakna jag upp av att jag hade as ont typ vid äggstocken..
Ajja, Ni får ha det så fint & snälla håll tummarna för mig. <3

PussPuss från mig och busen!
Mamma älskar sin son!

+1

Jaop, det blir det ju nu, klockan är över tolv och lillen har inte kommit ut ännu, Det var som jag sa till mamma i början av graviditeten "Med min tur kommer dom behöva sätta igång mig" .. Deras fiskar var till och med snabbar än mig på att få ut sina bebisar :P (de har fem yngel)
Har bara haft lite sammandragningar idag inget mer.. Men dom börjar göra ondare nu, har börjat känna av dom mycket oftare :D Känns wunderbart ! Just nu har jag en :P Men vet att det bara är förvärkar eftersom de försvinner när jag lägger mig ner.. Anyway, är hemma i min lgh nu, min bror kom idag så är hemma.. + att gabbe & jasse är hos mamma & då måste jag sova i soffan och de vill jag ikke!
Finns inte så mkt mer att säga, ska beställa en kamera snart :D Samsung s630 kanske hette nått mer men det är det jag kommer ihåg :P En röd blir det, ville ha en rosa men den var inte så snygg.. hade den var illrosa hade jag lätt tagit den xD men blir en illröd istället. Billig och verkar hyffsat bra.. (kan inte lägga ut tusenlappar på nån kamera så får bli den.. 849kr tror jag den kosta ^^, gött pris)
Ajja, ska försöka bli trött så jag kan sova :P Skulle bara uppdatera lite, var ju ändå BF idag ^^,
Jo och tack för alla kommentarer jag fått :) Riktigt roligt.

PussPuss från mig & busen!

BF-Dagen

Denna dagen har jag väntat länge efter.. & idag är den här.. Men som sagt ingen bebis på G ut än iaf..
Åkte in till Förlossningen igår kväll, ringde och dom ville absolut att jag skulle komma in så fort som möjligt. Men jag tycker då att jag hade kunnat komma in idag istället, för dom gjorde ingen koll, asså om jag öppnat mig och så.. För den barnmorskan jag fick träffa var SKIT tyken, elak & jätte tråkig!! & Kändes som hon typ bara dum förklara mig. Fick inte sagt det jag ville ha sagt heller, man var bara så paff på grund av hur hon betedde sig så man satt där som en mus typ och sa inte en knyst förutom att försöka svara på hennes elaka frågor.. Är fortfarande skit sur på henne & ska hon va med på min förlossning så tänker jag & SKA be henne dra åt helvete & att jag vill ha en annan barnmorska! Tänker inte låta henne vara med, jävla mutta!

Ska snart iväg till Dagis med Gabbe.. sen ska vi kanske till willys.. vid fem ska vi hämta jasse, sen efter det så åker vi till arboga och hämtar min älskade bror :D (men han åker nog iväg till sthlm med en gång tror jag :( men sen kommer han tillbaka nån gång) Sen vet jag inte vad som händer.. Vill bara att min bebis ska komma ut nu, nu har jag väntat allt för länge tycker jag & jag vet redan nu att jag kommer gå över tiden, hur långt vet jag inte, för jag vet ju inte om det är något på G eller inte eftersom dom inte kolla igår om jag öppnat mig vilket som sa att de skulle. Så det är bara att vänta och se..
Ska dra nu iaf. Ha det fint!

PussPuss från mig & busen!
0dagar kvar ^^, Kom nu bebis <3

24Januari

Imorgon är det BF dagen ^^, Känns bra, äntligen säger jag bara :P Så det är inte så långt kvar tills jag får hålla min son :D Underbar känsla!

Ska åka in till Förlossningen imorgon istället, skulle åkt in idag men åker imorgon istället tror jag.. för åker man in nu på koll så kommer man vara där i 2-3 timmar :/
Ska åka in pga att jag tror det kommer lite fostervatten då&då.. känns som det iaf & ser ut som de.. Sen har jag snart haft sammandragningar i en vecka & nu har dom börjat kännas mycket oftare.. & min rygg gör förbannat jävla ont, mycket mer än den gjort tidigare. Så imorgon blir det Förlossningen : ) Kanske har öppnat mig lite, det sa BM till mig att det kan jag ha gjort.. Mira tycker att jag ska åka in ikväll, men jag vet inte :/ man kommer vara helt slut & man behöver nog alla timmars sömn man kan få nu.. Men ja.
Ska prata lite med mammsen nu.. Ha det bra.

PussPuss från mig & busen!

Ring INTE!

Hejsan!


Är fortfarande hemma hos mamma. Vill inte vara hemma.. Sen så har jag ju haft en massa förvärkar ända sen i fredag så känns bättre att vara här..
Jo just det.. rubriken ja. Ring mig inte!!!! Det är ingen bäbis på G ut, han har inte kommit och kommer förmodligen inte att komma på ett tag och jag orkar inte att folk ska ringa mig & kolla hur det går. JAG hör av mig när det är på G eller när han kommit... Detta gäller alla förutom Pappa & Kiddi.. Även mina bästa vänner.. Jag har bara ingen lust av att prata med folk, jag är trött, irriterad & så.. ringer ni kommer jag inte svara & ringer ni till min mamma kommer hon bara säga att jag inte tänker prata.. & när jag inte svarar så börja inte tro något.. Frida & Josse kommer få reda på när något händer & sen kommer jag skriva det här när jag har tid..

Har glömt att berätta att mammas & markkus fiskar var snabbare än mig på att skaffa bebisar.. dom har redan fått fyra stycken guppisar..
Har inget mer och säga, händer ingenting & är bara allmänt irriterad.. Så ha det bra.

PussPuss från mig & busen.
1 dag kvar älsk, kom nuuu!!! <3

Sista gången.

Hejsan!


Idag ska jag till Barnmorskan, det blir sista gången! Jag hade hoppats på att inte behöva gå dit denna gången :P (ville haft jonathan i famnen istället) Men icke då, bebisen ligger fortfarande i magen & jag är trött & sliten. Men magen har sjunkit otroligt mycket, ser ut som värsta skidbacken xD Jo, igår blev jag lite arg på den bm jag pratade med.. hon tror nog att min mor ljuger när hon säger att hon inte kände av sina värkar, men så vart det.. Visst det är ovanligt men hon kände ingenting, sådeså, pilutta er :P !

Vaknade vid sju tiden idag, gick med mamma till dagis (asså vi lämnade gabbe inte mamma:P) sen har vi inte gjort alls mycket.. suttit och spelat det där jävla lunar spelet "Eldorado".. att det kan vara så jävla beroendeframkallande xD Det är ju typ världens tråkigaste spel & man blir jätte irriterad, men ändå så sitter man och spelar det. Helt sjukt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, orkar typ inte göra något längre, ligger mest i soffan och glor på TV.. orkar inte städa, laga mat eller någonting! Är så trött & mina fötter värker dygnet runt & ryggen också.. Ibland är det värre & ibland lite bättre.. Så idag blir det bara korv med bröd (igen) & ligga och glo på TV..

2Dagar kvar till Beräknad förlossning.. Känns helt sjukt att dagen är snart här.. Jag är inte det minsta orolig/nervös eller rädd.. Bara längtar efter att få krysta ut den lilla busiga envisen ^^, Sen få se hur han ser ut, vilken ögonfärg han har, om han har hår, hur lite/stor han är, ansiktsformen, nästan, munnen & hans söta små fingrar & tår, åh.. jag längtar så mycket efter min lilla skatt :D Jag kan tro att jag kommer stört gråta när jag ser honom för första gången.. Allt det här man gått igenom är verkligen värt det! Även om jag kan vara skit sur för att han inte kommer & har jätte ont i ryggen & fötterna så jag knappt kan gå ibland & halsbrännan som jag har & spring i benen, springa på toan hela tiden & allt sånt där.. det kan man verkligen gå igenom för efter allt detta så kommer det ju något underbart, ett litet barn som man älskar livet ut, som man ska uppfostra & ta hand om .. Skydda den från allt ont. Visa vad som är rätt & fel. Har vart lite orolig över att ta hand om ett barn själv, (när den blivit äldre).. men sen kom jag på det att man lär sig & man kommer in i mammarollen.. Det är ingenting man kan nu, man kanske tror att man kan.. men allt det ändras sen med tiden.. man kommer märka själv vilka regler man vill ha & hur man vill uppfostra sitt barn & hur sträng man vill vara.. Allt sånt kommer med tiden.. Nu längtar jag bara tills älsk kommer till världen :) & att jag kan påbörja mitt nya liv :) Btw, en av killarna som ska ta dna test han räknar ner dagarna :) (den snälla killen som accepterar allt detta), jag tycker det är jätte gulligt att han kommer ihåg när jag är beräknad och allt sånt =) Är jätte glad och jag håller verkligen tummarna att det är han som är pappa till min son.

Anyway, nu ska jag sluta skriva här :P Har skrivit en hel del och tänkte bara skriva några få rader, men det blev visst inte så märker jag nu :P Så ni får ha det så bra så skriver jag kanske en rad lite senare om hur det gick hos BM!

PussPuss från mig och busen!
Mamma älskar dig & längtar efter dig!

Uppdatering kanske?

Har haft förvärkar hela dagen idag.. men inte vill de komma några riktiga värkar. Börjar bli jätte trött på att vara gravid och vill bara att han ska komma ut! Just nu har jag en ständig värk i magen, vet inte vad det beror på men fruktansvärt ont för det!
Ringde förlossningen innan & hon sa bara att jag skulle vänta med att komma in tills det är bara 5min, eller tills jag känner att det är jobbigt.. Hmpf..
Men som sagt, det är ju bara en massa förvärkar.. har ca vart 10min mellan dom sen igår kväll.. & så var det fredags också.. lite innan idag kom dom mellan 6-7min.. men sen blev de jätte oregelbundna.. SUCK!
Ska göra korv med bröd nu och tycka synd om mig själv!
Ha det bra.

PussPuss från mig & busen!

Jahapp..

Då var man hemma igen, efter en hel helg hemma hos mamma & markku..
Bestämde mig för att vara hemma nu tills värkarna börjar..
Har kännt mig jätte hungrig hela dagen idag & det går mig fruktansvärt mycket på nerverna. för egentligen är jag inte hungrig, har ätit sjukt mkt idag och nu känner jag mig hungrig igen, får väl laga nudlar eller något ? Men har ingen stor lust för mat >.< har redan ätit idag & så..
Har lite ont i magen också, sen är jag så varm så jag tror jag dör xD Länge sen man var såhär varm.
Har nog lite förvärkar med.. snälla bebis kan du inte bara komma? Han kommer säkert vara där inne tills han blir tvingad ut.. Suck, vill hålla han i min famn nu!

Jo en fråga också.. Kan man strecka sitt klitoris? (haha dumt det låter, men ni vet känslan när man strecker ngt, typ en muskel, det jag ju fruktansvärt ont.. idag när jag skulle ta ner benet.. hade det på andra benet.. så kändes det precis som man streckte ngt, fast klitoris :S anyway.. jag & mamma garva som fan åt det, vi fick nått flipp och satt på balkongen och garva som två idioter :P Det var faktiskt mycket roligt! )

Hm, vet itne vad jag ska säga mer, skulle skriva en massa när jag kom hem men har glömt allt, konstigt nog :P Så ni får väl ha det så bra & håll tummarna för mig. Bara 4dagar kvar... :D

PussPuss från mig och busen!

Måndag

Ja, nu är det fyra dagar kvar til Bf, och ingen bebis ännu, jävla vindruvor funka inte, istället , mådde jag illa typ halva  dagen istället :P

Men nu fick jag ett tips från Jonna, pepparkakor :P Så det ska nog prövas idag xD
Men men, uppdaterar mer senare, hatar att skriva på markkus data :P Ha det fint.

Puss&Kram från mig och busen!

Som jag trodde!

Ingen bebis på G ännu, han håller sig fast där inne..
Tog en dusch innan jag gick och la mig igår.. och då avtog värkarna..
Vaknade flera gånger om natten av att jag var kissenödig, och varje gång blev jag lika besviken... Inga värkar.
Så idag ska jag & mamma kanske gå en liten promenad & sen ska vi köpa massa vindruvor & annanas, det ska visst få igång värkarna. Hihi.. (en som inte hade orkat vänta längre så hon testade de & på morgonen hade värkarna börjat) Så nu du din lille buse.. "You can´t hide from me anymore" Hehe ^^,
Anyway, ska väl kolla på TV eller något nu.. Ha det fint!

PussPuss från mig och busen!

Massa..

.. ja, massa förvärkar har jag, tror jag iaf :P Det känns som det & magen blir helt stenhård.. Så vi håller på att klocka lite och så för att se om det kanske är nått.. Iofs känns det inte som om han kommer komma än på ett tag, har en känsla av att jag kommer gå över tiden och dom kommer få sätta igång mig.. men nu har jag haft dessa konstiga "verkar" under hela dagen.. & först nu ikväll berätta jag det för mamma, vet inte varför jag gjorde det men iaf så klockar vi lite och så nu, för KANSKE, vem vet.. så är det nått lite på G iaf.. även om det inte känns så alls :/
Får väl se om det händer nått, vilket skulle göra mig väldigt förvånad.. Menmen, det är ju inte så långt kvar tills de kan sätta igång mig.. bara 3veckor .. ujah! jag som hade hoppats på att han skulle komma tidigare.. har ju BF nästa fredag.. men men, ska föra något annat nu, Ha det bra folk´s! Och ha en fortsatt trevlig lördag!

PussPuss.

Nej, INGEN bebis!

HejHej..


För en som trott, så nej, jag ligger inte på Förlossningen och bajsar bebis (som frida säger:P) Ja mår bra vilket jag inte vill :P Önskar att jag vore på Förlossningen nu och mådde skit ^^, Men det gör jag inte. Är hemma hos min mamma & ska vara här tills imorgon (dom hämtade mig vid 12 på dagen igår & vi har vart lite här och där sen dess) glömde visst min mobil när vi åkte iväg idag så vissa blev oroliga ^^,
Har väl inte sådär jätte mycket att berätta, igår vad vi ju i tunapark & inne i stan, dom har nästan gjort klart deras akvarium.. Skit brao blir det.. sen igår kolla vi på TV och spelade lite kort.. idag var på second hand.. jag köpte en Tv bänk, tänkte inte köpa något alls, men såg en där för 60kr & den var svart.. inte en sån jag hade tänkt mig, men det får duga :D Slapp ju undan väldigt bra med den.. Sen har vi inte gjort ngt typ, spelade lite kort när vi kom hem.. och nu lagar jag mat & dom är iväg och hämtar fiskar hos markkus dotters mamma :P Maten är typ klar med dom lär väl inte va här än >.< (vi hade börjat med maten, mamma & jag asså.. sen kom dom på att dom skulle vara hos henne vid fem tiden så jag var så snäll och lät dom åka & tog över matlagningen ^^,)
Ajja, ska kolla till den nu.. Ni får ha det så bra.

PussPuss från mig och busen!
6 dagar kvar älsk*

Godmorgon.

Ja, jag sa ju i mitt inlägg igår kväll att om jag vaknade vid åtta skulle jag stiga upp då.. Tro fan att jag vaknar 08,08 >.< Så jag stiger upp då.. Är väl inte så trött egentligen :P Är rätt pigg, men det är bara så skönt att ligga i sängen halva dagen & snart kan man ju inte göra det, om den lilla krabaten bestämmer sig för att komma ut snart ^^, Anyway, sitter och lyssnar på lite musik & kollar runt på massa bloggar, funderar på att gå ut med min älskade cola & ta några bloss & sen hoppa in i duschen.. Brrr *skakar tänder* det är ju så kallt i denna lägenheten tycker jag! Och då är det inte roligt att klä av sig allt och stå i en varm dusch sen gå ut ur den.. (det är väl det värsta, gå ut ur duschen, brukar stå där i en evighet för jag vet hur kallt det blir när man kliver ur den :P) Well, ska väl göra som jag sa nu tror jag.. Så ha det fint & ha en fortsatt trevlig dag!

PussPuss från mig & busen <3
7Dagar kvar nu älsk*
Mamma längtar efter dig.

Torsdag..

Ingen bebis idag inte & inte i natt heller kan jag lova.. Men men, det är 8 dagar kvar till BF (exakt en vecka imorgon), men är snart hundra på att jag kommer gå över tiden.. Tråkigt men sant.

Idag har jag väl inte gjort något speciellt precis :/ Vaknade så ringde mamma, hon hade tvätten och jag ville få lite tvättat så hon kom och hämta mig vid elva tiden, fick slänga i mig frukost och slänga ner min tvätt i påsar sen åkte vi hem till mor, hade tvätten från 11 till 16.. efter det kom markkus mamma & hennes kille på besök ^^, sen vid efter sex nån gång körde mamma hem mig..
Lagade pasta, gräddsås & köttbullar :P Åt det, sen kolla jag på TV, Diskade & bäddade sängen (tog på nytt påslakan, örngott & lakan) köpte ju nytt sånt för inte så länge sen, blev fint :) Kapplakan 2st köpte jag på jysk, kosta bara 50kr styck ^^, (tror det heter kapplakan iaf:P) Sen kolla jag på tv lite till och nu sitter jag här & tycker synd om mig själv, för jag har så ont i min rygg :P Att få lite saker gjort tar väldigt mycket på ryggen, tråkigt nog..
Imorgon ska jag upp rätt tidigt :P mamma ska ringa och väcka mig vid nio, om jag inte redan vaknat då, brukar vakna några gånger om nätterna/morgonen och sen gå och lägga mig igen men vaknar jag vid åtta eller något kan jag lika gärna gå upp då.. Så ska man städa iordning lite här hemma (inte för att det finns så mycket att städa men vill hålla det skapligt fint, finns väl några papper lite här och var som jag behöver fixa iordning & kläder på spjällsängen & plocka in disken för den har nog torkat då..) Anyway, sen blir det duscha & sminka sig för en gångs skull :P Det var väldigt länge sen jag gjorde det.. eller nyår var sist jag sminkade mig tror jag :P Blir väldigt sällan gjort nu förtiden ^^, känns så onödigt.
Sen ska vi iaf iväg till Tunapark, dom ska köpa grejjor till sitt baouta akvarium ^^, & jag ska köpa chips på coop :D smakade på ett par sjukt goda på nyår & dom finns bara där :P Sen kommer markkus mamma & hennes kille till dom, kommer med deras fiskar, vattenfall (till akvariet) & lite sånt..
Efter det ska väl jag och mamma laga mat.. Fläskfilé, vitlökssås & pasta.. *mums*!!! Mot kvällen ska vi nog spela lite poker och så, det blir nog trevligt kan jag tro :) Kanske sista gången man gör något sånt utan barn :P
Ajja, det var nog allt för mig.. Ska gå och sova nu.. Känner mig lite smått seg, ska bara lyssna på "Goodbye milky way" den är så sjukt bra <3 (med enigma om nån vill ta hem den)  Well, ha det fint folk´s & sov så gott.

PussPuss från mig & busen
8Dagar kvar <3

Godnatt!

Ja nu säger jag godnatt! Är jätte trött nu & har fruktansvärt ont i min rygg :(
Har inte gjort något typ sen jag skrev blogg sist.. Pratat med mamma, frida, josse & emelie i tele.. Kollat på TV & suttit vid datan.. Har kollat runt lite på försäkringskassan & så.. om föräldrapenning & barnbidrag och sånt, jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få det ? :/ Någon som vet? Usch, hemsk jag känner mig som inte har koll på sånt :P Men jag kan inte veta allt. det är sånt man lär sig med tiden..
Anyway, har suttit och pratat med en gammal kompis på msn ikväll också.. så ska diskutera med mamma imorgon om hur vi gjorde för att jag skulle få hjälp av socialen och så.. sen ska jag berätta det för henne.. & jag önskar henne all lycka i världen hon lär behöva det & all stöd för den delen också. Håller tummarna för att allt kommer gå som hon vill.
Ne nu måste jag bara lägga mig ner i sängen innan jag dör av smärta xD (lite överdrivet kanske men det jag fruktansvärt ont och vill inget annat än att lägga mig ner och vila ryggen) Så ni får ha det så bra.. & frida, tack så hemskt mycket för den nya headern :) As kalas blev det, och det är ju bara för tillfället, sen kommer en ny när bebis är född ^^, Men julen är ju över och så, därför ville jag ha en ny & frida är ju så snäll som gör det :) ajja. Hejdå folks :P

PussPuss från mig och busen som aldrig vill komma ut xD

Besök..

Hejsan!

Har inte gjort så mycket idag, vaknade & var jätte seg och hade jätte ont i min rygg.. Tröst åt med lite glass xD Sen tog jag på mig och så & gick hem till mamma, var där en liten stund, sen körde dom hem mig & dom åkte till markkus mamma & hennes kille.. (dom skulle hämta lite möbler åt mig) Medans jag väntade på dom så spelade jag någon poker turnering åt markku :P Det gick inte alls bra.. tror jag hamna på plats 640 xD Haha! Sen lagade jag mat till mig, blev hamburgare i bröd bara.. som sagt, jag är väldigt trött idag, men har iaf diskat och så efter mig^^, Sen kom mamma & markku med möblerna och lite tårta :) Så vi satt sen och drack kaffe & åt tårta, mums* Dom har typ precis åkt härifrån så nu är det bara jag hemma igen.. Ensamt & tyst :P Kanske lite för tyst ^^, Men men,  ska lägga mig och kolla på "The war at home" nu, är jätte trött & har ont i min rygg. så ha det så fint folks!

PussPuss från mig & busen!
9Dagar kvar.

Sur!

Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot Idiot!!!

Nu är jag riktigt förbannad, som ni kanske märker?
Som sagt så ska det bli faderskapstest.. & den ena är ju helt jävla dum i huvudet! Okej, han sa att han inte var redo för att bli pappa för han ville festa vidare och så.. Men ändå?! Hallå?!?!? Det är kanske din son..
Har frågat båda nu om de ska komma hit när barnet är fött om det är deras... & den ena sa Ja självklart.. och frågade den andra nyss och han ba "Nej!! Du får väl skicka kort!, det räcker" Så jag bara " Men hallå, det är kanske din son vill du inte träffa honom?" & han ba "Visst, men inte i sverige." Fattar han inte det själv att jag kan inte åka någonstans med ett nyfött barn & speciellt inte till island.. & som om han kommer engargera sig mycket när man väl kommer dit?! skulle inte tro de .. Det som finns i hans huvud är bara "FEST FEST FEST" & jag har inte råd att åka dit, det är dyrt & jag får inte så mycket med pengar.. Men han verkar ju inte bry sig.. han har pengar så han klarar sig gott och väl & han ska dessutom till bulgarien i tre veckor i juni.. & har han inte pengar så kan han alltid låna av sin farfar eller pappa.. dom är ju stenrika! Eller iaf hans farfar som äger ungerfär 5mille.. eller 50mille var det kanske, ah kommer inte ihåg..
Asså idiot! Snälla håll tummarna för mig att det inte är hans barn.. Vill så att mitt barn ska få känna sig älskad av båda föräldrarna & så.. inte bara av mig..
Detta förstörde verkligen min dag, skulle aldrig frågat honom.. :'(

Bebis..

.. kom ut nu, jag vill inte vänta längre, vill hålla dig i min famn. & jag har så ont i min rygg. Mamma älskar dig & vill krama&puss dig. Men du verkar inte vilja komma ut :P Som sagt, du verkar storm trivas där inne ^^,

Jag tror Philip gillar sina fötter :)
Hihi sötunge är han <3
image74
Anyway, mamma & markku kom och hämta mig här idag så åkte vi till hans mamma & hennes kille, satt och tjöta lite & så hämtade vi deras akvarium & mina köksstolar, sen kom vi hem till mig och dom borra upp mina lack hyllor.. En liten stund senare kom Frida, Christoffer & Philip på besök :) Det var väldans trevligt att få träffa dom & mamma verkade bli jätte glad över att få träffa philip & frida :) Mamma har ju itne träffat philip.. Så hon satt och gosa med honom medans jag och frida va ute och röka & tjöta lite. Dom stanna inte så länge för dom skulle ju hem.. & dom är väl inte hemma ännu, tar ett tag att åka :P Har lagat mat och så till mig, ska lägga mig i kolla på tv igen, har legat där sen alla gick härifrån.. är helt slut. Ska väl kolla på Surfs up snart med.. så man har sett klart den ^^, Imorgon vet jag inte vad som händer.. ska väl mest ligga i sängen och ta det lugnt, fick ju damsugit lite här idag. så behöver inte göra de.. men mamma & markku kommer hit med lite möbler imorgon också så helt sängliggande kan jag inte vara, måste laga mat också.. Sen måste jag beställa tvätttid också :/ Har inte gjort de & har massa tvätt som väntar på mig.. men orkar inte tvätta bara & vill inte gå ner dit själv, det är läskigt ^^, Menmen, sånt som måste göras, spelar ingen roll om man vill eller inte.. Ajja, ska nog ringa mamma nu sen kolla på Surfs up.. Ha det fint folk´s!

Puss&Kram från mig & busen.

Får väl..

.. skriva en liten rad här så mamma bli glad :D (fast det är hon ju iaf ^^, )

Har som sagt vart hos mamma & markku idag! Har vart roligt & jobbigt xD Jobbigt med tanke på att jag har dansat på dansmattan, försöker göra allt för att den lille busen ska komma ut men verkar som om han håller sig fast där inne >.< Vet inte hur mycket jag dansade egentligen men mycket var det och riktigt riktigt jobbigt! Så nu har jag SKIT ont i min rygg, SUCK! Men jag har gett upp hoppet nu, tänker bara ta det lugnt & äta vad jag vill.. Ingenting som funkar ändå.. har prövat med raska promenader, springa i trappor, stark mat, dansa på dansmattan (Det är hoppigt), sen har man ju vart stressad, nervös & orolig under hela graviditeten & vart i full gång nu i slutet.. och han är itne ute än.. så nu ger jag upp.. får väl vänta tills i februari då kommer dom sätta igång mig.. kommer väl säkert ta så lång tid, för han verkar storm trivas där inne! Men men, det får väl gå, får väl vila upp mig ordentligt så länge bara tills dagen är kommen.. blä, nästan 4veckor kvar tills man får bli igång satt :/ Ajja, då får jag iaf hålla min lilla plutt :D (BF är den 25jan för er som inte vet.. nästa vecka asså)
anyway, mamma körde hem mig efter vi kollat på CSI, riktigt bra avsnitt! sen jag kom hem har jag bara suttit här, ska väl kolla på CSI miami som börjar snart sen ska jag sova..
Imrogon vet jag inte vad som händer, kanske träffa andrea? men då får hon nog komma hit, vågar inte åka buss någonstans I FALL ATT något skulle hända.. (tror du på den själv sesse? hmpf!) annars vet jag inte, kanske bara ta det lugnt här hemma.. Ajja, var nog allt för mig.. Ha det fint..

Puss&Kram från mig & den lilla busen.

Dagen idag.

HejHej!

Sitter hemma hos mamma nu .. Hon hämta mig vid ett tiden idag så åkte vi till stan så jag kunde hämta min Journal hos BM.. Fick ju en ny.. Känns tråkigt att inte ha orginal papperna.. Men men, så kan de gå.. anyway, sen åkte vi hem till mig (hämtade markku först), han skulle borra upp två lackhyllor åt mig, men så hade vi inte borrarna hemma hos mig så det blev inget gjort av det inte.. Jag & mamma åt lite mackor & dom fick kaffe, visst är jag snäll som bjuder på mackor & kaffe ? ;P haha.
Sen åkte vi hit och har bara kollat på tv nu.. Blev skit rädd när vi kom innanför dörren, för där stod två par främmande skor, sen hörde man folk prata i köket, men så kom en fram och sa att de var rörmockare ^^, men shitus vad rädd jag blev där för en stund ^^, Ska äta mat här idag också :) Mamma fråga om jag ville ha och det ville jag för det är kötbullar, potatis & sås.. (mums!) hade det vart makaroner hade jag ätit hemma ^^,
Men ah, ska snart äta sen ska vi dansa lite på dansmattan, eller lite och lite.. jag ska hoppa tills ungen släpper taget där inne xD
Tänkte lägga upp lite bilder nu med..




Alla bebis kläder, sen tre vinklar på mitt vardagsrum, spjällsängen (den är inte bäddad för det betyder otur, så mamma bäddar den när jag är på bb) sen barnvagnen :)


v38+3


Rubrik?

Hejsan!

Idag slöade jag mest här hemma, iaf ett tag..
Sen gick jag raskt hem till mamma & tog till och med världens uppförsbacke, stod utanför mamma och prata lite med mira :) sen när hon & annika gick så sprang jag upp för tapporna (till tredje våning), efter det så dansade vi lite på dansmattan, jag hoppa som en idiot xD (jag gör allt nu för att bebisen ska komma ut!) det var iaf roligt! Sen lämnade vi Jasse & sen åkte vi hem till mig. Jag bjöd mamma & markku på kaffe så tjöta vi lite sen åkte dom hem..
Lagade mat för en liten stund sen, blev lite misslyckat :( Stekte kyklingbitar (bröstfilé som jag skärde ner), sen chili sås till det & ris, det som var misslyckat var riset :P var lite för hårt, förmodligen för lite vatten, eller? Mamma får lära mig hur man gör ordenligt xD Anyway, det åt jag också för att det är sjukt starkt! och för allt man ska göra för att få igång det hela :P Men var inte så himla starkt som det var sist :/ hmpf! Ajja, gott var det iaf :D förutom det hårda riset ^^, ska kanske kolla på filmen "Love rules" som går på femman om en halvtimma, får se. Annars kollar jag nog färdigt på Surf´s up ;P Har laddat ner den nu så jag kan se klart den.. skivan bara laggar sönder >.<
Hmm, finns inte mkt mer och säga. Ska ställa mig och diska upp resten nu iaf.. (diskade också när jag lagade mat). Ha det fint gott folk & håll tummarna för mig att jag får värkar snart & vattnet går ;P Ni vill väl se min bebis? ;D

PussPuss från mig & busen

Godmorgon!

Idag är det söndag & det kallas som slappardagen.. Mamma ringde och väckte mig halv tolv :P sov länge idag och det var riktigt härligt ! Hade iofs inte planerat att sova så länge ^^, Men härligt var det.. Helst hade man velat sova tills bebisen är på G ut men det går ju inte för det kan ta allt från nån timma till 4veckor :/ för om bebisen inte kommit om fyra veckor blir man ju igångsatt men jag hoppas verkligen itne dom kommer behöva det, vil att han ska ut nu :P
Anyway, ska ta ut kykling när som helst, ska ju göra den där goda starka maträtten idag :P Sen får man väl se vad man hittar på, hade tänkt städa idag men vet inte om jag orkar, har så ont i min rygg :( Synd om mig :P Haha!
Äh, har inget och säga :P Så ha det bra folks ! Puss&Kram

Ont, som vanligt!

HejHej!

Tänkte berätta lite hur allt har gått sen jag skrev i fredags morgon.. Började med att packa ner alla julgrejjor och så, de ringde sen från myrslakteriet & efter en stund ringde jag upp & fråga om jag skulle skriva en lista på vart jag sett myrorna och så & han tacka för de och bad mig lägga den på köksbordet.. Så jag satte mig ner en kort stund senare och skrev ner allt, men under tiden ringde de på dörren då kom två vaktmästare och skulle fixa det sista i min lägenhet.. kände mig helt plötsligt jätte stressad, två män i min lägenhet och jag måste snart sticka.. sen ringde det på dörren igen och det var min mor, hon började plocka undan i köket & det som låg mot väggarna (så dom från myrslakteriet skulle komma åt att sanera) blev sen klar med listan.. började hjälpa mamma med att plocka iordning, sen var väktmästarna klara, sa tack & hejdå till dom, plockade undan det sista och sen snabbt iväg till jysk för att vi tänkte hämta en ny del till skötbordet.. där fick vi reda på att vi köpte det sista så det måste beställas.. komma ta ca 5arbetsdagar men kan ta längre tid.. SUCK! sen åkte vi till fröslunda för att träffa Gunilla, skulle skriva på papperna om DNA proverna som ska tas på barnet & de två på island.. just nu heter mitt barn visst "Ofödd sigmundsdottir" , så otroligt fult men det ändras rätt snabbt hoppas jag :P Iaf, efter det så åkte vi till stan, där köpte jag en amining BH, hade provat en vit 80E i Tunapark och den passa fint! men mamma ville ändå att jag skulle prova den svarta för det kan skilja på storlekarna bara man byter färg.. så gjorde det och hon som jobba där kom och kolla så den satt bra och så när jag hade bytt & helt plöstigt så frågar hon "Är det verkligen bara EN??" ja säger jag för det ska det bara vara :P hon är väldigt impad på min mage och pratar mycket om vilken fin och stor mage jag har, medans jag byter om till mina kläder så pratar hon med mamma.. Iaf, sen åker vi hem till mamma & där kunde vi ta det lugnt i 1½ timma (det var länge sen man kunde det mitt på dan kände man då) sen hämta vi gabbe och sånt.. Åt mat vid fyra tiden sen hämtade vi jasse, vid sex tiden vad jag o mamma hemma hos mig,, läste på lappen som dom på myrslakteriet lämnat kvar och där stod det att gravida får inte vistas i sanerade områden på 24 timmar .. Suck! Jag som hade längtat efter att få lägga mig i min säng.. vi gjorde iaf iordning garderoben (alla bebis kläder.. har ju tvättat alla & det blev hela fyra fulla maskiner av bara bebis grejjor :O lite mkt) sen packa jag ihop det jag behövde och vi åkte hem till mamma.. kollade på tv och sånt sen vid elva tiden gick vi alla och la oss, helt slut var jag.. vaknade vid åtta på morgonen av att gabbe tände lampan (Lättväckt? svar: ja!) halvsov sen till nio tiden då hörde jag att mamma steg upp så jag gjorde detsamma.. (nu har jag kommit fram till idag :P) vi kollade på Poker nästan hela dagen.. från typ 10 på morgonen till 18 på kvällen ^^, nån poker turnering.. repris var de så alla avsnitt kom efter varandra.. Roligt folk som var med,, typ swartling, bert karlsson, pontus (programledare) och massa annat folk.. på varje bord var det tre kändisar och tre poker proffs :P Anyway, sen åkte vi hem till mig.. mamma började dona och fixa här med en gång :P och jag prata i tele med pappa, sen hjälpte jag till lite.. sen koka vi napparna och de .. så det är klart när det är dags! sen lite innan åtta åkte hon hem.. Satt här en liten stund sen åt jag & sen kolla jag på filmen som gick på femman.. Har suttit nu också och snackat mkt mer mira om innan förlossningen och så.. fick en skum känsla och blev lite orolig..

Just det.. rubriken heter ju "ont, som vanligt! Och ja det har jag! Fruktansvärt ont i min rygg!! Orkar inte ha ont längre.. sen har magen känts helt spänd hela kvällen, vet inte om det är för att jag ätit mkt eller om det är något annat ? Sen får jag nån slags konstig yrsel :/ först känner jag ett dunk i bröstkorgen (precis som om hjärtat slår till hårt en till två gånger) sen kommer yrsel.. känns jätte konstigt :/ Men men, tror inte det är något på G ännu iaf, känns som om han tänker stanna där inne ett bra tag till :(
Ska iaf gå och sova nu, är jätte trött även om jag sov 8 timmar inatt & sen 2½ timma på dagen :/ sen har jag ju så förbannat ont i ryggen så känns som det är lika bra att gå och sova så man slipper det onda !
Ni får ha det så bra folk´s! Om det nu är någon som läser hela min blogg ? :P

PussPuss från mig & busen!

Hemsk känsla :P

Jag hatar när man är så hungrig att man mår illa.. för när man mår illa så vill man ju inte äta något alls, men detta illamående går ju inte över förens man ätit, så då måste man äta så det känns hemskt. Man mår ännu mer illa bara tanken av mat. Så känner jag iaf nu & har gjort det ett tag, men var tvungen att läsa klart miras förlossningberättelse och den var lååångt :P Men nu kokar jag iaf lite nudlar till mig som jag ska äta innan jag sätter mig ner för att kolla på film i min ensamhet och vräka i mig saltapinnar & dipp xD Äter nudlar idag för det är rätt starkt! (när man sätter kryddar på nudlar när man hällt ut vattnet) sen imorgon ska jag göra kykling, chili sås & ris för det är fruktansvärt stark! ska försöka äta så stark mat som möjligt nu så bebisen kommer ut nån gång xD
Hade lite förvärkar i går, tror jag det var iaf, magen blev hård och sånt iaf! Hoppas snart att mår förjävligt så att man vet att den snart är ute :P Idag mår man för bra ! Och det gillar jag itne :P Vill ha ONT xD (kan ju säga att det är inte varje dag man önskar att man har så ont så man tror man ska dö! Men det gör jag nu, för jag vill ha min bebis i famnen!) Ska kolla till nudlarna nu. skriver kanske senare om jag orkar.

v38+1 idag :) Inte många dagar kvar nu bebis <3

Fredag

Godmorgon!

Vaknade klockan åtta idag, bestämde mig för att då stiga upp.. Har mycket att göra idag (som vanligt) så det var lika bra att stiga upp.. Ringde mamma och hon blev lite paff av att jag hade gått upp frivilligt nu & det blev hon också när jag sen förklara att jag gick och la mig tidigt igår ^^, klockan kan inte ha vart mer än halv tio när jag kröp under täcket för en god natts sömn.
Har än sålänge hunnit med att göra lite av det jag skulle, har ringt "Utredningsenheten barn & familj" ska dit och skriva under ett par papper som sen ska skickas till Island så dom kan ta DNA prover.. Fick dock en mindre rolig nyhet :/ Det är inte säkert att jag får med mig papper till förlossningen så dom kan ta DNA av barnet så fort det föds, måste kanske vänta tills han blivit äldre :/ Det tycker varken jag eller mor är så smart! Med tanke på att det är bäst för mig, pappan & barnet att veta det så fort som möjligt så vi alla slipper vara oroliga & nervösa över vad som komma skall.. Och det är ju inte varje dag man blir pappa så båda två vill ju veta det så fort som möjligt.
Sen ringde jag också barnmorskan, fick inte prata med någon men hon ringer upp vid tio tiden.. Får berätta för henne om den hemska händelsen igår :( (min journal tappa jag någonstans mellan parkeringen & lägenheten, hos mamma.. så en städerska hade hitta dom & kom med dom hem till mor, det hade spöregnat på dom & någon bil hade kört över de, inte roligt & inte vackra papper) så ska be om att få nya & sånt.
Folket från myrslakteriet (som jag kallar det) ringde nyss och berätta att dom kommer och sanerar vid elva tolv tiden, så jag kan inte vara hemma då på ca tre timmar :/ Vi som skulle fixa skötbordet >.< Men, myrorna försvinner iaf.. Thank god!
Har också hunnit torka av mitt möbelsett & satt upp lite glas & sånt, tog ju ner alla julsaker igår, kände inte för att ha någon julstämningen här hemma längre, blir förhoppningsvis bättre nästa år!
Anyway, ska ringa mor nu, be henne komma hit och hjälpa mig lite. Måste plocka undan massa saker så att folket kommer åt där som ska sanera (stavas det så?), sen ska jag och mamma iväg till jysk, byta ut en del från skötbordet som det är fel på, sen till stan & köpa amnings-BH & sen ska vi till Gun i fröslunda & skriva på papperna. Så ni får ha det så bra, Uppdaterar kanske senare.

PussPuss

Förlossningen!

HejHej!

Idag vaknade jag vid nio tiden.. Sen kom mamma lite senare.. Vi började pyssla ihop skötbordet, sen berättade jag om min lilla bebis i magen, att han inte rört sig något sen i förregår, eller bara några puffar, och denna morgonen rörde han sig ingenting, bara en liten puff på morgonen.. hon tyckte att jag skulle ringa till förlossningen och höra vad dom tyckte.. Så det gjorde jag & hon tycckte att jag skulle ta ett glas iskallt vatten och sen komma in.. Så jag och mamma åkte in till förlossningen vid elva tiden..
När jag kom in så fick jag lämna urin prov, mamma gick ner till experitionen & fixa ett sånt kort till mig... när hon kom upp igen låg jag i sängen med massa mojs på magen.. dom kollade hjärtljudet & om jag hade värkar, men det hade jag inte.. (ni som fött hur långt upp kommer man när man har värkar? jag fick som mest 30) men men, sen kom en BM in igen.. så tog hon av alla grejjor & så gick hon.. efter en stund så kom hon och en läkare in.. Då skulle vi kolla med UL så att allt var okej med bebisen, och det var det :)  Läkaren chansa på att lillen där inne väger ca 3400gram, en liten tjockis om han inte är långt :) så gulligt ^^, jo just det, det konstiga med det hela var att när dom hade satt på mig alla dom där grejjorna så efter en stund började han röra på sig, och nu puffar han på som han brukar göra ! Men härligt att allt är okej med honom :) Var verkligen lättande att få veta det!
Ne nu ska jag prata lite med mamma, vi skulle kanske få besök här, vilket kanske inte är rätt tillfälle att få. visst det är jätte roligt att dom ska komma men vi har fortf. rätt så mycket att göra :/ och bebisen kan ju faktiskt komma när som helst! Aja, vi får se hur det blir.. Ha det fint. PussPuss


Min figur i huvudet!

Gör så här.

Gå in på http://www.creaturesinmyhead.com/

Klicka på random 3 gånger.

Den figuren du ser styr dej genom huvvet. (:



Inte konstigt att jag är korkad xD
                   

Vill inte mer!

Nej det vill jag inte!! , jag vill att min älskling ska komma till världen nu, är så himla trött och vill bara att han ska komma ut så man slipper vara så tung & allt är så jobbigt... Orkar inte vänta tills den 25, om han ens kommer då?!
Idag har han varit jätte lugnt annars, otroligt lugn mota var han brukar, han har bara sträckt på sig nån gång, inget liv där inne som det var i går innan jag skulle somna.. SNälla bebis gör mamma den tjänsten att komma ut nu. Jag är trött & ensam & vill bara ha dig hos mig nu.

Idag skulle jag ju få sova ut men blev icke så.. mamma hämta mig här sen åkte vi till jysk, sen hem igen & där fixa vi med tvätten, sen åkte vi till Maxi, köpte gardiner & nån slags diskborste till nappflaskan, sen hem och hämta gabbe, åkte hit och lämnade mina grejjor sen hem till mamma igen, hon gjorde mat och sen efter det åkte vi till jysk igen, Mamma & pappa köpte ett skötbord till mig :D Överlycklig är jag! har ju ett som man sätter på badkaret men jag gillar det inte! Så imorgon sätts det nya skötbordet upp :) sen åkte vi till dialect, sen till tunapark, kolla amning BH, sen köpte mamma skivor på expert. kom hem hit och insåg att jag hade ingen hammare.. därför ska skötbordet upp imorgon. har inget mer och säga.. ha det fint. PussPuss

Godmorgon!

Är verkligen jätte trött! Vaknade först halv åtta, men idag skulle jag få sova länge, trodde jag... mamma ringde vid nio tiden och sa att hon hade tvätt tid idag så vi måste iväg nu innan elva och köpa lakan till spjällsängen.. Så det var bara att stiga upp! Somnade väl vid två tiden inatt, kunde inte sova.. lillen höll mig vaken :/
Igår bytte jag rum, känns mkt bättre med detta rummet, finns inga silverfiskar och myror i detta iaf! & vi var och handla på willys igår med, köpte det jag behövde till bebisen & sen lite mat och så.. sen var jag bara hemma hos mamma.. hon bjöd mig på mat & det var så gott :P efter maten somnade jag i mammas säng & sov i ca 1½ timma, det var härligt! mamma körde hem mig vid nio på kvällen..

Idag ska vi som sagt åka och handla lakan, sen ska vi tvätta & så, sen ska vi väl iväg och köpa gardiner till mitt kök (har julgardiner nu) sen ska jag packa ner mina glas och sånt som jag har i deras bar.. behöver det för att fylla mitt möbelsett när jag tar ner julsakerna vilket jag hoppas bli idag. Sen ska jag damsuga köket & hallen, ligger massa döda myror där :( & idag blir det bara korv med bröd för mig i maten, orkar inte göra något annat. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla nån film eller så. Frågan är om jag orkar göra allt detta, har så frukansvärt ont i min rygg idag :(
Vad ska ni folk´s göra idag?

16dagar kvar, bebis kom ut nu! Mamma vill hålla om dig <3

Jonathan

image62
.. kvar till bf :)

Väntar just nu på att mamma ska komma hit så ska vi möblera här, jag ska ha rummet med skåpen till mig och bebisen, sen ska vi till TF & sen ska vi till willys.. måste inhandla lite blöjjor & sånt till bebisen ^^, Senare blir det laga mat & diska! Sen tar jag nog det bara lugnt.. är jätte trött!! Well, ska göra ngt annat nu. P&K

Gråtfärdig :'(

Asså nu blir jag så trött på detta! Är helt gråtfärdig.
Sov ju hos mamma inatt, sov inte alls bra.. somnade vid halv tre två tiden, sen vaknade jag vid sex på morgonen! Skulle hjälpt mamma plocka ner julsakerna men jag gjorde inte alls mycket. Sorry. Men jag var så trött så orka knappt stå på benen eller något..
Anyway, rubriken heter ju "gråtfärdig :'(" och det är för att när jag kom hem idag så trodde jag att jag skulle få slippa alla myror, dom hade typ försvunnit, men ICKE DÅ! Istället kryllade det av myror i hela köket!!!!! Har säkert dödat över 20st, eller det har jag.. Fy satan vad äckligt! Va ju hos TF och klaga för inte länge sen och då fick jag doser som jag skulle lägga ut och det skulle döda som jävlarna men nejdå! Dom är lik förbannat kvar! Snackar med josse nu och hon sa att jag skulle lägga ut salt, och det har jag gjort! Såg en myra krypa in i ett hål och där hällde jag, får se om dom försvinner, men ska ringa TF imorgon och försvinner itne dom jävlarna så får dom fixa en ny trea till mig och det är NU! För jag ska ha bebis om 18 dagar och jag vill då fan inte att den ska bo i en sån här äcklig miljö!!!

Va hos BM idag :) Kollade UL, skulle se så bebisen har fixerat sig och det har den, såg en liten hand också, så otroligt gulligt :D Längtar så tills min lilla prins kommer till världen :D sen lyssna vi på hjärtat också och det lät bra! 150slag/min... mina värden var också bra, inget fel alls :) Ska till BM igen den 23jan.. spännande och se om jag hinner det ^^, ska ju ha den 25jan :D Mamma skakade hand med bm och tacka för allt :P Hon räknar inte med att få träffa henne en gång till xD
Ajja har inte mycket mer och säga, förutom att detta bli min första natt själv i lägenheten och det känns förjävligt! Inte för att man är själv utan för att detta är en vidrig äcklig lägenhet som jag inte vill bo i! Ajja hoppas att ni andra har det hemtrevligt och mysigt! Ha det bra,

PussPuss

Vill sova!

Godkväll!
Jag vill så sova men kan inte somna! är hemma hos mamma, ska sova här inatt, men jag har jätte svårt med att somna. är lite halvt irriterad i benen.. & sen är det så fruktansvärt varmt i denna lägenheten, har iaf öppnat fönstret så hoppas på att det bli lite svalare här snart :P
imorgon ska jag till BM : ) ska bli roligt!
Ajja, orkar inte skriva nu. Ha det fint.

PussPuss

Kom ut nu!

Nu är jag så trött på att vara gravid >.< jag har ont i ryggen hela tiden! Kan inte ens gå och handla utan att jag får skit ont i den! Mina ben orkar snart inte hålla mig upp längre, är så trött i dom hela tiden, kan inte stå upp i säkert mer än två min sen måste jag sätta mig ner nån stans (om man står stilla asså) mina fötter på morgonen värkar så jädrans mycket att jag knappt kan gå, får ta mini mini mini steg när jag kliver upp.. Lillen rör sig så att det gör ont!! han ligger så långt ner! sen har jag haft så jädrans ont i ena min vad idag, vet inte vad jag gjort :S & sen haft ont där vid äggstocken (den högra!) känns mest när jag går.. Åh, vill inte vara gravid längre!!! Vill bara hålla min son i min famn, kramas & pussas & gosas..
Jag orkar inte vara trött & ha ont mer :( Jag vill kunna röra på mig ordentligt, inte vara så tråkig och inte orka något. Jag tror inte ens jag ska på Föräldragruppen på torsdag, för den ligger i stan och då måste jag gå en bra bit till bussen o ta bussen dit, sen gå en bra bit och sen samma sak när man ska hem fast tvärtom.. Jag tror inte jag pallar det, och sen dessutom att sitta där i 2timmar orkar jag inte heller :(
Ajja, längtar iaf jätte mycket tills bebisen kommer ut och jag får se hur den lille busen ser ut :) Han betyder allt för mig! Och nu är det inte så långt kvar.. 19 dagar om man räknar att det är ny dag efter tolv :P Så jag behöver inte vänta jätte länge till :) Ajja, ska gå och sova nu! Är dödstrött! Puss&Kram

Städning.

HejHej!

Igår var jag o kiddi hemma hos mamma & markku, åt tacopaj & så dansade dom på dansmattan, jag kan inte göra det längre får så ont i mina höfter & knän :( Men dansa två låtar iaf :D Gick hem rätt sen :/ Kom väl i säng vid två tiden eller något sånt.. Men men, kiddi åker ju hem på söndag så man får passa på att umgås :)

Vaknade tio i tio idag typ.. Gick ut och röka & sen ringde mamma mig.. Efter den lilla pratstunden så satte jag igång med att städa.. Har plockat iordning allt, diskat allt & damsugit.. Hinner inte torka golven & damma nu, ska hem till mamma & hjälpa henne med tvätten för hon tvättar ju massa babykläder åt mig :)
Ajja, have to go!

PussPuss

Rubrik

GodKväll!

Idag fick jag mina pengar :) Precis innan jag skulle till banken och klaga så tog jag ut ett sånt kvitto för att kolla i säkerhets skull, och då hade jag fått pengar :P Gött det! Betalade mamma & min bror det jag är skyldiga dom! Så nu är man 2500kr fattigare ^^, Men följde med mamma till baken & kiddi gick och klippte sig, åkte sen hem till mamma hämta ps2 och några spel, kom hem till mig sen, kiddi satt och spela och jag plockade ihop babykläder som ska tvättas hos mamma imorgon (om hon nu hade tid imorgon, hon kommer inte ihåg ^^, så sött.) Sen lagade kiddi mat & FAN SÅ GOTT det vaaar! Kycklingbitar i nån chilli sås & ris till det, skit starkt men sjukt gott!! Får passa på att äta det nu när bebisen ligger i magen, ammar jag får jag ju inte äta stark mat :( Har inte gjort så mycket efter det, satt här lite, pratade med josse i tele, kollat på TV och så.. Har gått ett avsnitt på 9.an som är asbra! "The triangle" men tror det var sista avsnittet nu, tyvärr! Men men, ska nog spela lite nu sen gå och sova. Hade tänkt att gå upp i tid imorgon & sätta igång med att städa och sånt.. Tyvär kiddi, du får inte sova till 12-13 tiden imorgon ^^, Ajja, Ha det fint folk´s!

PussPuss

Stor mage & mycket bristningar.



Vecka 36+5, 22dagar kvar idag!
Inte långt kvar alls & jag längtar så mycket.
Vill ha bebisen i min famn nu!!
Mamma längtar efter dig <3


3 Januari 2008

Godmorgon!

Mamma ringde och väckte mig lite innan nio idag igen, kollade banken och inget kommit in ännu, ringde soc & fråga vilket banknummer dom skickat det till och det var rätt.. Jävla swedbank! Har inte pengarna kommit lite senare idag så ska jag ringa till banken och kolla vart fan mina pengar är.. Anyway...

Ska snart ställa mig & diska, sen ska jag hänga upp alla mina kläder i klädförrådet & kanske fixa iordning lite där.. & vet ni vad?! Jag trodde jag hade en massa prydnadssaker men allt är borta :S kan itne hitta det, har bara jul grejjor :/ Så när julen är över är det tomt i mina hyllor :P Så måste köpa massa sånt.
Mamma kommer hit sen/snart vet inte riktigt när... Så ska vi hänga upp hyllor, tavlor & speglar.. när det är klart då är det mesta klart. Imorgon ska jag hem till mamma för då ska vi tvätta massa babykläder och sånt.. Sen har jag tvätttid på söndag, men vi vill få tvättat iaf lite babykläder och så, så fort som möjligt :P Resten av dagen vet jag itne vad som händer..
Jag & Kiddi skulle iaf laga nån konstig mat :P kyklingbröst filé, ris & sen nån chilli sås som man blandar ihop med kyklingen :P varken jag eller han har ätit det förr, men men.. han gillar och testa nya maträtter (som han själv kommer på) så då får man väl ställa upp och smaka :P Äre inte gott får jag väl göra något annat ^^,

Ajja ska ta på mig kläder & sånt nu sen börja göra iordning i köket & sånt..
Vad ska ni göra idag?

Ha det så bra allesammans.

PussPuss - 22 dagar kvar <3

Ont :(

HejHej!

Ska snart gå och lägga mig, ska bara berätta lite om dagen.
Mamma kom hit nån gång innan lunch, så började vi göra iordning här hemma hos mig : )  Jag gjorde väl kanske inte jätte mycket, men diskade iaf upp all disk >.< skulle precis börja när hon kom :P mamma satte upp spjällsängen så möblera vi lite i mitt rum, är så mysigt nu :D men är inte riktigt klart! sen vaknade min bror & vi stack iväg och handla, jag fick låna 1000kr av mamma eftersom mina pengar inte har kommit in ännu >.< De skulle kommit 28.de men har inte kommit än.. Anyway, köpte lite mat och sånt. Kom hem sen igen, Kiddi (min bror) fixade lampan i vardagsrummet & sen fixa han internetet.. så han kunde ha bredband på sin data.. fick ju mina grejjor från BBB idag. Jag lagade sedan mat, men blev bara hamburgare, vart inte så sugen på nån riktig mat om man säger så :P tog det lite lugnt efter maten, var så mätt att jag höll på att spy ^^, (hade käkat massa gifflar & kex innan maten, dumma mig!) Sen gick vi hem till mamma vid åtta tiden, markku skulle spela turnering så hon ville ha besök :) Satt och kolla lite TV med henne, myspys :) Har precis kommit hem typ, kanske tio min sen ^^, Klockan är jätte mycket nu och jag måste verkligen sova! Ska upp tidigt (eller inte så tidigt :P halv nio/nio nån gång ska jag gå upp) & kolla banken och sånt.

Ja, rubriken heter ju "Ont :(" kan ju förklara varför kanske :P
När vi var hos mamma så fick jag sånna fruktansvärda värker i ryggen :( och det känns som det sticker i magen, skit ont gör det, blev alldeles varm. Har iofs haft ont i ryggen hela graviditeten men aldrig i hela mitt liv har jag haft så ont. Det började göra så ont på nyråsaftons dagen, var inte så farligt då, men nu gör dom bara ondare och ondare.. har ont nästan hela tiden & sen under den tiden så kommer det som värkar som gör ännu ondare. Suck! Vill bara att bebisen ska komma ut nu! Men det är ett tag kvar tills den 25jan..
Magen har iaf sjunkit jätte mycket nu!! & lillen rör sig inte alls lika mycket som han gjorde för en vecka sen. men när han gör det så ser det ut som om han ska komma ut ur magen ^^, Anyway, måste verkligen sova nu. Godnatt på er alla & hoppas ni haft en trevlig dag/kväll :) Skriver säkert en rad imorgon & lägger kanske upp en bild!

PussPuss

Bebis & Sanningen.

Idag är det bara 23dagar kvar till BF, längtar jätte mycket! Man har inte riktigt fattat att man ska bli mamma, Jag bestämde mig ju visserligen att behålla barnet, men under hela graviditeten var jag inställd på att jag skulle få missfall eller att något skulle hända med bäbisen så den inte skulle klara sig, bara väntade på att den dagen skulle komma. Anledningen till att jag var så inställd på detta var väl för att jag alltid velat ha så barn, min högsta önskan var de, trodde aldrig att den skulle gå i uppfyllelse, men nu är det bara 23 dagar kvar & jag är så glad att jag o bebisen har klarat oss såhär långt.

Jag får väl kanske passa på att meddela er om att jag vet inte vem pappan är, det står mellan två killar, så det blir faderskapstest när barnet är fött, orkar inte hålla på att ljuga mer om att jag vet vem det är. För det vet jag inte. Har väl inte sagt sanningen till alla för jag orkar inte lyssna på "hur fan kunde du behålla barnet då?!" osv osv.. sen ser alla en som en slampa & man är värdelös osv osv..

Jag kan erkänna att jag var väl ingen ängel, men när jag fick reda på att jag hade ett liv inuti mig ändrades jag snabbt.. Har inte vart med någon på snart åtta månader & det känns helt underbart & jag vill inte vara med någon heller! För varje gång jag vart med någon så har jag egentligen inte velat det, vet inte varför jag "genomfört" det.. kanske sökte man efter tröst, närhet eller kärlek.. Jag vet inte faktiskt, men efter varje gång fick jag sån ångest.. Till och med när man var jätte kär i någon så fick jag ångest efter varje gång.. Varför var jag så dum att jag gick med på det när jag egentligen inte ville ? Som med killen jag tycker/tyckte om på island, jag ville inte.. men jag visste att om vi var med varandra så fick jag sedan somna i hans famn. Herrejesus så dum jag vart! Men nu är det över, för jag har insett hur mycket det förstörde mig själv & att jag verkligen inte tycker om det. Så ja, nu har man fått i celibat i ett år, har jag ingen pojkvän om 4½ månad så fortsätter jag att leva i celibat.. vilket jag tror jag kommer göra.
Ska ju ha en liten bebis om 23dagar & jag kommer nog inte ha tid med en pojkvän.? Sen är jag rädd för att bli kär igen, har blitt sviken så många gånger & folk har ljugit för mig.. så när jag väl har en så ska han få vänta på att jag är redo, inte hoppa i säng med en gång, jag ska veta att han menar allvar & att han inte bara är ute efter en sak om och om igen.. Men, nu vet ni iaf hur jag var & att det blir faderskapstest när bebis föds.. Vill även på peka ännu en gång att jag är inte samma person som jag en gång var.. Jag är mycket lyckligare, gladare, positivare & mognare än jag var för 10 månader sen..

Det finns en person som har betytt mycket för mig länge, han vill flytta hem till mig, han vill hjälpa mig att uppfostra min son, han vill bli min älskling, han vill bli min sons baloo.. Men jag vet inte om det är rätt? Kanske faller han tillbaka, kanske funkar inte vi ihop. Jag är rädd för att ta chansen, men vi ska träffas några gången och se hur det är. Jag vill så.. Förut trodde jag att han ljugit för mig om alla känslor (för han sa de bara på fyllan) men nu har han erkännt att han inte vågade säga det i nyktert tillstånd, han ville väl inte bli sårbar? Nu när han vart nykter hur länge som helst så har han berättat om sina känslor för mig, jag blev paff kan man ju säga. Trodde inte jag var speciell för någon kille, speciellt inte att han tycker det & att han tycker om mig.. Jag vet inte hur jag ska göra, känslorna snurrar runt inuti mig. Men, vi får väl se hur allt kommer bli sen när bebisen är född och så.

Ajja, jag tror detta var allt jag ville få sagt, anledningen till att jag berätta detta med faderskapstestet är väl för att jag kommer skriva väldigt mycket om det när bebisen är född.. det är ju några som vet om det och några inte.. men, nu vet ni och jag hoppas inte ni ser mig som en dålig mamma eller en hemsk person. För jag älskar mitt barn & jag ska göra allt för att han ska må bra & få en bra uppfostran! Ingenting kommer hindra mig denna gången!

Lättnad.

Godmorgon.

Mamma ringde och väckte mig tio min innan min klocka skulle ringa :P Men anyway, gick upp och kollade banken & såg att jag inte fått några pengar ännu, blev jätte nervös & så för hyran skulle vart betald den sista.. Så mamma ringer soc, men sen får jag ringa själv.. Gör det och då säger hon jag fick prata med (min handledare är på semester) att hyran skickades till hyresvärden den 28dec & pengarna skickades till mitt konto den 28dec 08,30 så det är helt upp till min bank när det kommer in.. Åh vilken lättnad det var. Hyran betald :D Har gått runt och oroat mig för det i onödan nu.. men först när jag fråga om pengarna så sa hon bara att mat pengarna & spädbarnsbidraget var skickat till mitt konto, så frågade om hyran och då sa hon att den var skickad till hyresvärden :D Så nu äre bara vänta på att pengarna kommer in på mitt konto..

Nu sitter man här och försöker piggna till lite & mamma är hemma hos sig & gör detsamma :P Sen kommer hon hit och vi ska fixa lite med lägenheten :) Hoppas det blir klart idag, sen när jag fått pengarna så ska vi iväg och storhandla.. Nu får man ju köpa in blöjor, nappar, nappflaskor, lakan till bebisen (hade glömt det :P så det måste köpas, tur bara att man kom på det!), mat till mig, en matta till vardagsrummet så ekot försvinner :P sen var det väl lite små grejjor till som måste handlas..

Kanske ska berätta lite om min nyårsafton?
Gick hem till mamma rätt tidigt, vid tolv eller något.. vi dansade lite dansmatta, gick till affärn, dansa lite till sen började vi göra oss iordning vid halv fyra ^^, (min bror kom till oss också vid två tiden) jo och jag lagade korv med bröd vid halv tre :P vid tre gick kiddi till bussen för han skulle med tåget inne i e-tuna, för han skulle åka till arboga och fira nyår där med sina vänner. Anyway, vid fem gick vi hemifrån oss, sen framme hos antti & mirra & deras fem ungar & sen hunden affe var maten klar, så vi åt go tacos paj, jätte starkt och gott var det (Y) man vart väldigt slö efter maten :P men sen spela vi lite giutarr hero & dansa dansmattan.. var inte så mycket röjj som man hoppats på, charlie (den minsta) hade feber & mirra & antti var förkylda.. Så fanns inte nått riktigt partyhumör där, brukar alltid vara skit kul och vara där, men nu kändes det inte passande med tanke på att lillen var sjuk & dom var trötta. Men vi var där till halv två något sånt.. Sköt upp lite raketer innan tolv och på tolv slaget.. Det som jag gilla mest med det var att man såg ända bort till västerås, eller bara hur himlen lyste upp ^^, är ju bara lite skog sen vatten, sen kommer västerås ^^, men det var häftigt.. Nyår blev inte som de var tänkt.. men det var okej iaf.

PussPuss

RSS 2.0