Jaaaaaa :D

Flyttar den 1dec :D Känns helt underbart.
Ska bo i en 3a.. först ca 2mån själv sen kommer bäbisen :D
Var inne idag på TF och skrev kontrakt. Min första egna lägenhet, Underbart <3
Det är bara ca 2mån kvar tills jag får flytta in, längtar ihjäl mig ;D


Älskar dig Mami, Tack för all hjälp & den kommande hjälpen <3

Du där..

Du anar inte hur trött jag är på detta. Du säger så mycket men gör så lite.. Detta har inte förändras ett skit sen 2005.. Förutom att då satt jag och hon inne och väntade på att ni skulle ringa, men nu är det jag som sitter inne och väntar på att du ska ringa. det har gått fyra timmar sen du sa att du skulle ringa.. du skulle bara göra en sak, och den saken tar inte fyra timmar vill jag lova. Varför strävar jag ens fortfarande efter dig? Efter så många år.. borde jag inte ha insett att DU är inte värd MIG. Men det är ngt hos dig som jag inte kan motstå.. det gör mig förbannad! Så många tårar som runnit för dig, du är inte värd dom. Som tur är så gråter jag inte över dig längre, för jag vet hur du är. Jag har väl alltid kanske väntat på att du ska säga att du vill ha mig som din tjej inte en av alla dina "älskarinnor" men jag vet att den dagen kommer aldirg någonsin att inträffa. Nu är vi bara vänner, men är vi ens det längre? Visst vi är inte ovänner, men jag trodde att vänner gör det dom säger dom ska göra & att dom träffas. Har väntat på dig sen i onsdags. Alltid är det något annat som kommer före, så, så viktig är jag inte för dig som du säger.. Och du ska veta att det du säger till mig nu förtiden det tror jag inte på.. för du har sagt så mycket men inte menat det eller sagt samma sak till hundra andra.
Min pappa sa till mig idag innan vi åkte därifrån "skulle inte du va med han idag?" vet du vad jag svarade? "Jo, men man kan aldrig lita på vad han säger.. man får bara vänta och se vad han vill. Han skulle ringa sen, men det tror jag inte han gör, vi får väl se." Och nu sitter jag här.. har väntat på dig . Det var fyra timmar sen jag sa detta till min pappa. det var fyra timmar sen du sa att du skulle BARA göra det dära sen kunde vi ses.
Jag ger upp helt och hållet snart, då menar jag våran vänskap också. Du betyder allt för mycket för mig. Och när du säger att vi ska ses så hoppas jag på det.. så man sitter och väntar istället för att gå och träffa andra. Att du betyder så mycket för mig förstör min vänskap till andra. Im sick off it ! Så mattias, jag ger snart upp.

Underbart <3

Kom hem för lite mer än en timma sen, var nere hos Frida och hälsade på : ) Har inte träffat henne sen i april :O det är sketa länge sen.. Fick se hennes lilla bäbis med, den är så liten & söt <3 Ska nog ner dit sen igen.

Som sagt så är jag hemma hos pappa nu.. Men åker imorgon igen, fast bara ner till falkenberg, kommer tillbaka sen :D Så man hinner umgås lite mer, man vet ju inte hur mkt jag kommer att orka resa sen när jag blir större.
Btw käkade grillmat, fan så mumsigt det var :D Göttgöttgött ^^,
Sen ringde min mor mig. Berättade att jag får börja söka lägenhet nästa vecka och sen i början av november skulle vi ringa nån tant och söka om möbelbidrag eller ngt sånt. Men det tråkigaste med allt är att jag får inte skriva kontrakt förens 1dec, men det känns ändå helt underbart att jag får börja söka nu , för man vet ju inte hur lång tid det tar. Hoppas man kan flytta in den 1dec men det kommer vara ruskigt tomt då xD En säng, en två sits soffa, ett möbelsätt, en fåtölj & ett skrivbord xD Haha .. Det är ju inte så mkt . men när man väl har fått lägenhet så är det bara till att börja handla :) Men får köpa allt begagnat typ. Fast det gör inget, man kan ju ha det så länge sen om man sparar så kan man köpa ngt nytt ^^,
Hum , finns väl inte så mycket mer att säga.. Ska ut och röka sen vänta på att min far kommer hem. Så drar man väl kanske ner till Frida & sånt .. skulle träffa Tias idag med , hoppas det blir av bara :) Kanske sticker till holsljunga en sväng och säger hej till min moster, får se, får se.
Ajja ska slutat babbla nu ^^, Ha det så fint folk´s. Puss & Kram

Abort & sånt

Många har sagt till mig att jag ska göra abort..
Men nej, det kunde jag inte utsätta varken mig eller lilla livet inuti mig. Visst, det kanske är egoistiskt att tänka på mig & inte pappan. Men alla vet att det finns konsekvenser.. och varför ska man göra abort? När man blir gravid & klarar sig bra genom hela graviditeten utan missfall eller spädbarnsdöd då är det meningen att man ska behålla barnet. Jag förstår inte vitsen med abort. Vill man inte ha barn eller man inte tror att man klarar av det så ska man använda skydd. Men vill man ha barn & vet att man klarar av det så gör inte abort bara för att folk säger det. Jag gjorde inte det & allt gåt hur bra som helst. Har snart egen lägenhet & egen inkomst.. När jag bodde på island så hade jag egen inkomst och eget boeende .. Men jag bestämde mig för att flytta hit. Anledningen till att jag gjorde det var pga att jag ville att min mamma skulle vara närvarande under min graviditet osv, eftersom detta är hennes första barnbarn.
Alla i min familj visste att jag skulle få barn före min bror .. ändå är han sex år äldre än mig, det var bara en tidsfråga. Och se på mig nu. Sitter här med min tjocka mage & en sparkande bäbis inuti mig .. Har aldrig vart så här glad över att leva & aldrig vart så nöjd med livet som jag är nu. Det är ingen som kan stoppa mig nu.. man kan inte göra abort och om 3 veckor kan man rädda barnet om något skulle hända ..
Om ca 4 månader kommer min lilla ängel ut till livet. Både jag & den kommer stöta på hinder & tårar under livets gång, men det är livet. Jag vet att det är jobbigt att ha barn, mycket ansvar, man får tänka väldigt ekonomiskt & man kan inte göra allt som man kunde innan.. Eller visst det flesta kan man göra.. men inte hela tiden. Man kan fixa barnvakt nån gång och gå ut och roa sig.. Festa, gå på bio, gå ut och äta eller något . Men som sagt absolut inte lika ofta som förut .. Och man kan fortfarande umgås med vänner, bara dom accepterar att ungen är med. Om ens vän inte gör det då är det ingen riktigt vän.
Jag vet att jag kommer klara av det, har rätt mycket erfarenhet av barn & sånt . Och OM jag behöver hjälp med något så finns min mamma där för mig ..
Det var en som sa till mig "jag behöver iaf inte min mamma" för jag hade sagt att jag kommer ha min mamma som hjälp. Vem vet, jag behöver kanske inte henne heller, men hon finns iaf där för mig om jag behöver hjälp, om jag behöver vila efter skrikiga nätter.. hon kommer vara till mycket stöd för mig. & det tackar jag henne för <3
Men ah, aborter tycker jag inte om. Man har ett litet liv inuti sig som ska sen komma ut och leva .. som man själv ska uppfostra.. Blir man gravid så borde man behålla det. Vill man inte de så ska man skydda sig.. Jag vet en som skiter i vilket hon har gjort två aborter och sist trodde hon att hon var gravid .. så fråga jag ju självklart vad hon skulle göra .. och abort var svaret .. Tre abort `.. jag menar hallå, inte bara skydda sig istället ?!

Ajja vet inte vad jag skrivit riktigt men jag hoppas ni fattat vad jag menar.

Seger (Y)

Idag kom min käre bror på besök.. han hade med sig lite smått och gott till mig också : ) Massa underbart söta babykläder, ett möbelsett, en soffa & en data, wiihoo jag har den bästa datan nu ;P
Vi har ätit gott idag med, Tacos :D sen spelade vi lite poker.. först jag mamma & markku .. två omgångar .. markku vann båda . Men sen när vi spela allihopa så vann jag :D markku & mamma åkte ut samtidigt så det var bara syskonen kvar & jag vann :D Seger till mig , Yeeah !
Nu har vi sjungt lite karaoke, riktigt kul. Men det vart så jävla länge sen som jag var uppe så här länge .. klockan är ju redan två :O så jag har blivit riktigt seg , och när jag är seg så är jag lätt irriterad så jag funderar på om jag ska gå och sova .. om min bäbis kan sluta peta på min kisseblåsa :P Den tycker det är väldigt roligt ^^,

Btw, jag vill till svenljunga snart , MEN jag får inte åka dit om inte suzzi är där (pappas tjej) för sist gick det ju åt helvete och då var inte hon där, så varken mamma eller markku låter mig åka om inte hon är där :S lite smått jobbigt, men kanske bäst de .. palla ha det som förra gången.

Ajja ska nog lägga mig och läsa lite .. Jenny av Jonas Gardell.. Fick tipset av Ebba , hoppas att den är bra : )
Ni får ha det så bra. måste gå och kissa ;( Puss&Kram

RSS 2.0