Suck!

Är irriterad idag igen, och jag vet inte varför.. Är rättare sagt fly förbannad.. :(
Har blitt bjuden på ferra idag, men jag drog inte dit.. För det första festa jag förra helgen & ska festa hemma hos mig nästa helg.. Så känner mig redan som dålig mamma att jag ska festa två helger i rad.. eller bara en natt varje helg. Visst kommer inte festa på ett tag sen.. & jag behöver väl komma iväg från ensamheten och min son ibland.. Men alla ser än som en dålig mamma om man gör det ofta.. Men tror jag känner som jag gör för att jag var väldigt mycket ensam förut.. och jag mådde väldigt bra av det på ett sätt, men nu har man inte vart riktigt ensam på sjukt länge! & då blir jag irriterad & så.. kommer inte ihåg vad jag skulle skriva :S Så skiter i att skriva mer.

Trött

Hej!
Jag är så fruktansvärt trött! Vet inte vad det är med mig, men är trött & irriterad varje dag.. Okej, jag vet väl varför men inget jag kan säga. Men förstår inte varför det är så jobbigt.. Kanske för att man har barn också?
Nu är det bara 16Dagar kvar tills jag & jonathan åker till Island.. Ska bli helt UNDERBART(!!) att få komma iväg och vara lite borta & få umgås med jonathans far. Bara ta det lugnt & inte behöva tänka så mkt. Slappna av lite.
Ne ska väl ta och laga mat & plocka undan tvätten.. tvättade ju idag. Ha det fint. Puss&Kram

Underbart!

HejHej!
I fredags var jag barnledig, det var härligt.. Markkus mamma passa honom och hon var så lycklig över att få ha honom hos sig :) Så vi festa lite i fredags, det var kul! Förutom bråket vid hamnkiosken då.. Men kom hem lite efter fem, sen vaknade jag vid halv tio.. och vid elva hämtade jag jonathan, min älskade vän Mira körde mig :) Sen tog man de mest lugnt. Drog hem till Mamma en lite stund :) Det var roligt & trevligt. Vi lånade deras marker & ps2 (singstar & burnout) Först sjöng vi lite singstar, sen spelade vi poker, JAG VANN :D (bara för jag är så jävla bäst! Haha!) sen spelade vi burnout & det var skit kul.. jonathan sov i åtta timmar så han vaknade vid ett då mata jag han och gick sen och la mig..
Men vill ni veta vad som är så underbart? Jag & Jonathan ska till Island :D Vara där i en månad.. åker om 18dagar ^^, ska bli riktigt kul & träffa alla där nu när man har unge =) & sen att jonathan ska få träffa sin pappa..
just nu sitter jag med jonathan i knät & matar honom ^^, ska väl snart hem till mamma =) aja orkar inte skriva mer nu. Ha det fint. Puss&Kram

Irriterad!

HejHej!
Idag gick jag till mor vid elva tiden.. sen åkte vi till Maxi, köpte typ ingenting där.. fanns inget som jag ville ha :/ Sen åkte vi hem till mamma. och efte det kom boman och hämta mig och körde mig till psykologen.. sen hämta han mig där och körde mig till mor.. Satt där en stund.. fick höra jonathan skratta jätte mycket :D Så söt han är! Sen gick jag hem, åt mat och så & nu sitter jag här FLY förbannad!! FAN VAD JAG HATAR SOC!
Nu har jag fått nån dagsersättning in på mitt konto och jag har ingen aning om vad det är.. för det är för lite för att vara mamma penning.. Och jag MÅSTE redovisa för soc.... annars har jag itne råd med hyran och så.. Blir så fruktansvärt jävla förbannad på det här med soc! Inte FAN får man någon hjälp! ÅH vill bara skita i allt  just nu men det kan man inte för man har en son och tänka på! Skit samma... får väl lösa detta på något sätt. HEJDÅ!

Vilken dag!

HejHej!
Jadu, det har vart en stressig dag :P
Det börjar med att jonathan vaknar vid fem, ger han mat och sånt, försöker få han att sova men går inte så bra, så vi ligger och drar i sängen till kl 8 och då käkade jag frukost... sen gav jag han mat igen.. Vid 11kom Mira & Antti hit med pengar som jag lånat & så ville de se lägenheten, inte kul och visa den när den ser ut som den gör just nu.. (bombnerslag) anyway, efter de åker jag, lillen & boman till bussstationen i e.tuna, ska hämta min nya vagn.. på vägen hem åker vi förbi andrea, lämnar ett brev.. Jo Fick blommor i morses med :) Men men, sen åkte vi hem, satte ihop vagnen & sen fick jag rusa till BVC, för massagegruppen, gick bra tills jonathan började skrika för han ville ha mat.. efter det gick vi till mor, han ta det lite lugnt där :) han fick smaka på päronmojs.. sen gick vi ut och gick, gick först hem och hämtade Pärlan (amstaff american bulldog, SKIT fin!) när jag var påväg hem mötte jag philip, då tog han pärlan. Sen kom man hem & tog det lite lugnt.. gav jonathan mat & sen var det iväg igen för att möta mira, skulle gå en promend med henne. sen kom man hem vid 8 och då tog man de lugnt en jätte liten stund, en gav man lillen mat, la honom sen käka man och kolla tv och nu sitter jag här och är DÖDS trött!

Imorgon så ska jag ut och gå med mamma, kanske innan ett eller efter fyra.. om det inte blir innan ett ska jag be boman följa med mig och handla lite.. Har inga svala kläder :S Jo en kjol så man visar röven, hur kul är de då? Anyway, sen ska man ta bussen till stan, och gå därifrån till sjukhuset, för jag ska träffa en psykolog kl14 sen bussen hem igen efter de.. Vid halv fem ska man väl möta andrea & sen vid halv sju ska man gå promenad med mira igen.. Så har väl f ullt upp :/

På fredag ska jag o andrea nog sola & så ska vi kanske in till tunapark om hon ville dit, sen blir det väl några promenader då med :P Får väl se, ska försöka varva ner i helgen.. Orkar inte skriva mer nu, ska sova!
Sov så gott folk! Puss&Kram

Jag har en konstig saknad efter dig :/

Nu beger vi oss hem!

Hejsan!
Idag åker jag & jonathan hem till lilla finland (Torshälla). Har vart hos morfar en hel vecka. Och under denna veckan han jonathan lyckats spy ner pappa 2gång, kissa i hans soffa 1gång & Kissa på Pappa & I hans säng 2gånger :P Så jag vet inte om det är så bra att låta pappa byta blöja på honom xD lille busen kissar bara alltid på honom ^^,
I fredags kom min bror hit på besök, jag, pappa & jonathan åkte in till Stan en bra stund innan. Så gick vi in på Lindex & där köptes det kläder på jonathan för 700kr och en tröjja till gabbe för 100kr, så där rök 800kr :P Fast jag betalade inte allt :P Men sen ringde jag Frida för vi skulle hälsa på henne medans vi vänta på min bror, men då har inte hon åkt till Sandhult än så då sket de sig, istället åkte vi till McDonalds & käka där.. Sen åkte vi runt lite och sen hämta vi bror :) Jo tidigare på Fredagen så Var det MammaFika! Det var hur trevligt som helst! Jag, Jannike, Frida & Våra söner. Dock kom inte en, vet inte varför men hon vill väl inte det. Jag satt där upp i tre timmar :P För frida gick sen & då var det jag o jannike kvar, sen kom far och då skulle jag mata jonathan.. Anyway.
Lördagen gjorde jag inte alls mkt.. Gick ner med Bror, Far & min son till Evas.. Tog en varm chocklad & satt ute i solen & tjöta, sen gick vi till preem för jag skulle köpa sunbrills, men det fanns inga snygga som passa mitt huvud >,< så då gick vi hemåt igen.. Sen hände det absolut ingenting. Isf inget viktigt för jag kan inte komma ihåg nått ^^,
Söndagen gick jävligt fort.. (den som brukar vara så seg) Vid två gick jag & jonathan ut, mötte Jannike & Olli på ICA, sen gick vi hem till henne.. jag fick massa kläder & en bärsele :D Thanks <3 Sen fick vi gå en runda med barnen så att lillen skulle somna, men han gjorde inte det riktigt.. Jannike skulle nämligen klippa hans naglar, jag vågar inte de, är rätt att klippa i hans finger :/ Han har ju så små fingrar & naglar.. Men det gick tillslut, han streta imot väldigt mkt men men.. nu är dom klippta och fina :D Pappa kom och hämta mig o lillen precis innan sex. och då hade robert vart och hämtat olli.. Kom hem, mata honom & käkade själv, kolla på TV sen kom Moon & Mattias hit :D Satt utanför och tjöta ett tag med dom, sen åkte dom och jag gick in och kolla klart på Pretty women. Älska!
Äh, vad jag ska skriva i detaljer typ, blir jätte långa inlägg jämt.. Så jag skiter i att skriva mer.. Ska iaf hem idag, så ska snart göra mig iordning. Ha det fint! Puss&Kram! (Får min vagn idag eller imorgon, WEI!! )

Bilder & Flyg

Hejsan!
Har suttit och kollat på flyg till Island för mig och jonathan , och hela resan går ungefär på 4000kr.. någon som har det att GE till mig? Vill verkligen åka nu så att jonathan får träffa sin pappa & han får träffa sin son.. Han kan inte komma än på ett bra tag sa han till mig nyss, för han har precis börjat på ett nytt jobb & måste jobba där lite.. så till hösten isf kanske.. Och då har jonathan blivit rätt gammal så vill att de ska träffas nu! Och eftersom jag inte har något jobb så är det ju lättare för mig att åka dit än han hit, visserligen har jag inte pengar till de & det har väl inte han heller. Men det är mitt fel att jag flytta där ifrån när jag var gravid så tycker det är mer mitt ansvar att göra så de får träffas än vad det är hans..
Asså känns så tråkigt. Vissa har överflödigt med pengar och köper massa onödiga saker, kastar pengar hit och dit typ.. medans man själv försöker skrapa ihop till det man vill ha, och som nu försöker klura ut ett sätt att få tag på 4000kr så de får träffas.. Svartjobba medans någon passar jonathan? (men vart finns sånna jobb & vilket helvete om soc skulle få redan på de) Vinna på en triss lott? ( som om det någon gång skulle hända mig) Är det någon som har nått förslag?! Något som går fort! Inte spara i flera månader för då kan lika gärna han komma hit!

Ajja, här är lite bilder :)




Everything.

Hej Hej!
I fredags så var det en mycket rolig kväll! Dagen började med att jag gick och lämnade jonathan hos Mira & Antti, sen åkte jag & boman in till tunapark.. Där köpte han vantar till mig & sen gick han in på systemet för mig och mor.. Efter det så körde han mig till Mira igen.. Satt där en liten stund och prata & Drack kaffe, sen gick jag och mötte mor & markku. Vi gick till affären & sen gick jag hem.. Hemma tog jag & jonathan det bara lungt & vid tre fyra tiden kom Andrea, boman & philip och hämtade Jonathan :) Då började jag göra mig iordning, duscha, sminka mig & klä på mig.. Runt sex tiden så mötte jag Kim & vi gick hem till Mor. Där satt dom och spelade guitarr hero. Mycket roligt. När jarkko hade kommit började Jag, Kim, Markku, Jarkko & mamma spela poker. Jarkko lät mig vinna, inte så kul men ändå :P Sen sjöng vi singstar och hade allmänt kul :) Sen nån gång på natten gick jag & jarrko hem till mig..  Vi var de sista som gick (Och nej vi hade INTE sex, har fortfarande en månad kvar på mitt "no sex" år.. och jag håller fast vid det!) Vi som var där: Jag, Mamma, Markku, Jarkko, Jimmy, Kim, Mira, Antti, Mika & Två kompisar till Mira. Jo precis innan tolv så körde Boman mig till statoil för jag vart tvungen och köpa cigg & då gick kim hem och skulle hämta öl.. Sen försökte han få tag på mig men boman hade stängt av min mobil :( Förlåtförlåtförlåt! Har så sjukt dåligt samvete fortfarande idag!

Men nu vart det lördag.. Vaknade vid tio och kändes som mitt huvud skulle sprängas & illa mådde jag också.. Vid tolv så mötte jag andrea, boman, philip & min älskade son jonathan :D vi käkade pizza sen åkte vi hem till mig & sen körde vid A&P hem & jag och boman började åka ner mit svenljunga.. vi var hemma i svenljunga runt sju.. Resan tog FEM timmar, SUCK! Men det var trevligt :) Käkade hamburgare när vi kom hit och sen åkte han till värnesborg ^^, eller vargön hette stället nog som han bodde på..

Söndag: Gick en promenad med pappa, hälsade på Eva & tog det sen bara lugnt.. Käkade tacos & kollade på film..

Måndag: Skulle träffat linda men blev inte så :( Tog så lång tid tills jag kunde duscha & sen fick jag så förbannat ont i magen och hade ont i magen HELA kvällen, kändes fan som jag skulle dö eller ngt ^^, ne men hade jätte ont!

Idag: Vaknade vid åtta tiden, gav lillen mat & så.. Nu ska jag snart duscha :) Hoppas bara att vattnet är varmt?! :/ Får gå ner och kolla de snart..  Sen skulle jag kanske träffa Linda, ta en fika :) Åh ska bli kul och träffa hennes & se hennes gosiga mage :) (hon är gravid, ska ha 3maj)

Skickade sms till Jonathans pappa igår.. Och han är ute på havet och jobbar (Fiskar) och han kommer inte hem förens den 12maj nån gång.. först trodde jag att det var 12april men nyss kom jag på att det har redan vart.. Så nu fick jag lite ångest :/ jag MÅSTE bara MÅSTE (!!!!) ta mig till Island! Jag vill så att jonathan ska få träffa sin pappa & att han ska få träffa sin son! Jag blir galen! Men resor är så förbannat dyrt och jag vet inte om jag har råd med det, eller det vet jag att jag inte har :/ Så på något sätt måste jag bara lösa detta.. han kommer ju säkert inte kunna komma hit eftersom han måste jobba så förbannat mycket med tanke på att han ska börja nån skola som kostar multi! (där betalar mat skolan & alla böcker och så) Men men, vi får väl se hur allt blir.. Tiden bara flyger iväg så man kan ju aldrig planera något innan den dagen är förbi :/

Det var något mer jag skulle skriva om men kommer inte på det nu.. Så ni får ha det så bra.. Ska försöka börja skriva lite oftare om det är någon som ens bryr sig om jag skriver eller inte :P ?! Puss&Kram


Duktig kille :D

HejHej!
Inatt så vände sig Jonathan från mage till rygg :D Så duktig min lilla kille! Sen kröp han ett halv varv i sängen ^^, Om man säger att han låg med huvudet där de ska, sen låg han med det där fötterna ska vara :P Sen så har han börjat kunna lyfta upp sig på händerna & som sagt så skrattar & pratar han hela tiden :D Är så stolt över min lilla kille <3

Idag vaknade vi väldigt sent och när jag vakna hade jag fårr typ 6sms :P Gjorde iaf iordning mat till jonathan , väckte honom och gav honom mat, sen tog vi på oss kläder och gick och mötte Malin & Klara :) Vi gick en liten promenad :) Sen gick vi till affären & sen till banken, skulle lägga in pengar på markku så han kunde betala min räkning :P
Just nu sitter jag och Väntar på TryggaHansa.. Nån ska komma hit och förklara lite om deras försäkrningar ^^, Måste ha försäkring på mig & jonathan & hem försäkring har jag redan tecknat.. Sen måste jag ju flytta min adress, det har jag inte gjort än :/

Imorgon ska jag & boman till stan, skulle fixa något och jag har ingen aning om vad?! Får väl se vad det är.. Sen så ska jag till mamma & markku på kvällen, blir kalas där :D Ska bli riktigt roligt faktiskt! Detta har jag väntat på länge. Men nu ska jag ta hand om min son. Ha det bra. Puss & Kram

Jónathan Guðjónsson - 080206

HejHej!
Hoppas det är bra med alla ni som läser min blogg, för ser att det är många, har jag rätt?! Iaf, med mig är det super! Var hos barnmorskan idag på efterkontroll, och allt såg bra ut :) Syns inte att jag sprack & det hade läkt jätte fint! Känns jätte bra :) Sen var jag hos Karin idag & pratade. Hon blev så glad för min skull att det var rätt person som är pappa! Karin är en underbar person! Känns jätte bra att gå dit med jonathan, både när jag och hon ska prata & när jonathan ska vägas & sånt. Jag ska ringa till Social Servic snart.. Be om tid (det är en kurator på socialen) sen ska jag få kontakt med bvc:s psykolog! Så det blir nog bra sen ska du se :)

Igår gjorde man väl inte så mycket.. inte vad jag kommer ihåg iaf :P Var ute och gick en promenad med mira mot kvällen.. Träffade då mamma & markku i affären, sen beställde jag en ny vagn :D som kommer om 1-4 dagar! gick och la mig rätt sent igår, jonathan vaknade när jag höll p åoch somna, han var hungrig.. så det var bara upp igen och kom väl i säng igen vid ett tiden.

Idag så gick jag till mor vid elva, men vi träffades aldrig då :P Gick sen till BVC där stötte jag på malin, hon hade vart hos karin & lilla klara har gått upp i vikt :D Så glad för bådas skull <3 Sen gick jag in till karin och pratade om allt & ingenting! Ska dit igen den 22 april.. prata lite då med. Efter de gick jag till affären och köpte frallor till mig och mor, gick sen till tvättstugan med mina kläder, så tvätta mor de åt mig :) Tack älsklings mamma <3 sen gick vi upp och åt frallor och prata :) Matade sen jonathan & efter det hoppa jag i duschen.. vid 3 så mötte jag Boman & Philip vid hemköp och de körde mig till MVC.. och längre upp står det hur de gick :) sen hämta han mig och körde mig hem. Gick till mor, fick mat där, tack så mycket för maten :) gick sedan upp till torget i det tråkiga slaskiga vädret :( Har ju snöat här uppe, USCHA! Iaf, löste ut min auto giro moijs.. handlade lite och sen började man vandra hemmåt. Vid sju kom Andrea, Linda, Martin, Phlip & Boman hit :) Trevligt folk, förlåt för att jag inte var så social mot alla ^^, Andrea städade min toalett :D Tack underbara du <3 och medans hon gjorde de så diskade jag :P Nu har det gått och jag ska väl kolla lite på tv och slappna av.

Har börjat umgås med andrea jätte mycket och hon är en underbar människa :) Önskar att man börjat umgås tidigare.. men har väl inte gett henne en chans förut pga allt man hört.. Så dum man är som att lyssna på vad andra säger! Man ska få en egen uppfattning om folk. Och jag är så glad att vi har träffats och börjat umgås, har kul ihop med dig gumman <3 Tack för att du finns :)

Jo, Pappan är Gaui, det är han som har brytt sig under hela min graviditet & de veckor som jonathan har vart här i livet.. Han som skulle bli glad om han blev pappa. så nu är jag överlycklig och det blev den andre också (han som inte var pappa) så nu kan han fortsätta leva sitt patetiska liv & jag behöver inte ha något mer med honom att göra. Så nu återstår det bara och se hur allt blir. Jag hoppas & håller tummarn för att han kommer hit på besök, så han får träffa sin son :) Skulle vara kul om han kom. Jag vill också flytta till Island, men ändå inte. Kommer sakna Mamma, pappa, kiddi, alexandra, markku, andrea, philip, malin, klara, mira med familj.. Ja alla kommer jag sakna helt enkelt! Men jag vill också att jonathan ska få växa upp med sin pappa.. Så det är lite svårt med detta nu.

Imorgon kommer andrea hit efter jobbet så ska vi laga mat tillsammans, tänker också att man kanske kunde hyra nån film och ha det lite trevligt? Skulle vara kul. Ne men jag har väl inte så mkt mer och säga. Så ha det bra. Puss&Kram

Är det något speciellt jag ska skriva om så jag får alla att kommentera?

Allt & Inget.

HejHej!
Igår: Ja då gick jag och mötte malin på morgonen så åkte  vi till stan. Köpte en tröjja, en body & Två par byxor till jonathan , skulle inte köpa något alls men blev visst så.. Sen åkte vi hem.. Kom hem precis innan ett och vid ett då kom Mika hit :)  Han var här i 1½ timme, mycket trevlig man :D Vill gärna lära känna honom bättre. (anledning till att jag säger man är för att han är 33år och har två barn själv) Sen när han gick så satt jag här och vänta på andrea och dom men det tog så lång tid så jag gick ut och gick med Mira :D Pratade om allt mellan himel & jord. Sen när jag kom hem så stog andrea, boman & philip här utanför, så kom de in. Jag fick en sallad av dom, den var god :D De åkte väl runt tio tiden & jag gick och la mig vid ett..
Jonathan låg i sängen i över 1timma utan att säga ett knyst , låg där klar vaken.. Sötis :D Han har börjat flytta på sig jätte mkt.. frammåt, åt siderna osv.. Sen pratar han hur mkt som helst & ler & skrattar :D Mammas lilla gullegris :D
Vaknade först vid fem idag, så nana vi en lite stund till.. han sover fortf men kommer  vakna när som helst.. (han ska äta)
Jadu, idag så ska jag nog ut och gå med Sami, om han vaknar nån gång :P Hehe. Sen senare så kommer andrea och de hit igen : ) Jo sen ska jag ringa pappan och berätta att han är pappa, sen ska jag ringa den andra och berätta att han inte är pappan.. Får se hur de reagerar..
Hon från familjerätten ringde ju idag och berätta vem som är pappan. Så nu vet man och det var en lättnad. Men tänker inte säga vem det är här förens pappan vet. Känns taskigt. Så ni får också gott vänta..
På fredag blir det kalas hos mor :) Första gången på en EVIGHET! ska bli skojj :D Först skulle jag bara vara med på lite poker eftersom jag har jonathan, men andrea sa att hon vill ha jonathan, och det får hon : ) Tycker det är lite skönt att bli barnledig..Har vart jävligt jobbigt nu de senaste månaderna.. Sen har jag tid på mig på lördagen att packa och så innan vi åker till Svenljunga (Jag & Boman)
Men men, ska mata jonathan nu sen ringa Sami den lilla sömntutan :P
Ha det fint folks. Puss&Kram

Ny vecka, nya händelser.

HejHej.
Igår kom Andrea, boman & Philip hit.. Vi gick och käka pizza sen kolla vi på film.. satt och tjöta för det mesta också.. de drog väl vid nio tiden och jag gick och la mig kort efter det.
Snart ska jag mata jonathan, sen jag jag, han, malin & klara dra till stan.. Sen vid 13 kommer mika hit, sen efter fyra nån gång kommer andra & boman.. Andrea flyttar förmodligen hit idag.. Eller ja, hon ska va här tills hon hittar ngt tror jag. Och jag förstår henne. (de bor hos hennes pojkväns föräldrar) Ska bli kul med lite sällskap :D
På onsdag ska jag till bvc & sen mvc i stan.. Efterkontroll :/ Vill inte!
På fredag är det poker kväll :) Ska bli kul :D
Och på lördag är åker jag ner till pappa. Boman kör mig , så slipper jag åka tåg ^^,
Ah allt för mig tills vidare. Puss & Kram

Men hejsan!

Godmorgon folks!
Igår vaknade jag lite för sent.. Skulle på klädparty kl 11 hos majzan.. Så blev lite sen dit :/ Var itne där så jätte länge, köpte ingenting heller, var inte riktigt min stil :/ Men kul att jag fick komma iaf :D Så bjöd hon på pasta sallad och det var verkligen SKIT gott ! Tycker inte om sånt egentligen men det var riktigt gott!
Gick till affären på vägen hem & köpte mjölk och fika. Sen kom mamma, markku, gabbe & Jasse på besök :) Så fika vi lite, kolla på alla kläder jag hade fått från majzan & så kolla vi lite på fotboll.. DIF & MFF .. Det blir lika.. (för er som inte visste) Sen när dom drog så att jag typ vid datan hela kvällen ^^,
Satt och pratade med Mira & Mika hela kvällen, riktigt roligt :D Satt och prata massa skit ^^, Och det är en hemlis ;P Gick väl inte och la mig förens tre typ :/ Ajja bajja! Men sen vaknade jonathan nån gång på natten, kommer inte riktigt ihåg när de var :P och nu ligger han och sover..
Jo fick ett samtal av Andrea igår med ;P Det var lite smått kul. Hon sa att hon hade en kille till mig (hon och hennes kille försöker hitta nån till mig xD Haha) Och de skulle komma hit idag.. Men kommer nog absolut inte bli ngt med honom för han bor i värnesborg och jag har ingen aning om hur han är eller hur han ser ut just nu.. men han letar efter nån seriös tjej som gillar familjeliv, egen företagare var han också.. och lite sånt :P
Men shit vad pinsamt och träffa nån främling xD Haha.
Men men, imorgon kommer Mika hit på besök :) En 33årig, jätte trevlig kille! Får väl se vad man kan hitta på ^^,
anyway,, DNA analysen ska bli klar nu i veckan sa hon på familjerätten :D Nervöst! Men ska bli härligt och få det avklarat!
Hm, ska sluta skriva nu ^^, Ha en bra dag. Puss & Kram

Happ!

Hej!
Var dödstrött i morses när jonathan vakna så gick och la mig igen, vi vakna vid halv tolv, gav han mat, gick sen och mötte sami på torget sen gick vi hit. Efter det gick jag till ÖB, fick sjukt ont i mina fötter.. Är typ bara 5km dit, sen tog jag bussen hem.. Har plockat undan rätt mycket här, damsugit och så, tänkte hinna göra lite innan mamma och de skulle komma. Men hon glömde bort att de skulle hit med mina kläder.. Så dit ska jag nu, först affären, hyra nån film kanske & köpa topps, sen hem till mor och hämta kläderna, sen hem och äta. Har inte ätit något idag :/ Icke bra!
Jarkko kom på besök nyss, han är fortf kvar.. Men ska snart dra iväg.. får se om han ska med tillbaka hit sen igen. Men men orkar itne skriva mer nu. Ha det bra.. Puss Hej!

Rubrik?

HejHej!

Har vart på bvc igår & i förregår..
I förregår var vi på läkar besök med jonathan.. Han vägde 5330gram & var 61cm :) Börjar bli stor min lilla killa <3 Och läkarn sa att allt var perfekt :) Så glad jag bli av att höra det <3
Igår vad jag ju där för att göra ett test.. Om depression.. Jag fick höga poäng :S Så karin ville att jag skulle börja prata med en psykolog.. Så hon ringer mig idag om en tid till den, sen ska jag börja gå till Karin rätt ofta med.. Hon är rädd att jag ska göra mig illa, men det skulle jag aldrig göra! Skulle aldrig lämna jonathan ensam här i världen! Ska finnas hos honom hela livet. Men jag tycker inte att jag är så deprimerad som hon tycker.. Visst känner att min gamla depression är påväg tillbaka, men herregud.. jag har mått värre än såhär.. Tycker inte det är nån panik med att börja hos nån jävla psykolog.. Ajja, skit samma.. gör väl som hon säger så får man se hur de blir.. de kommer ändå inte kunna hjälpa mig. Så tycker itne egentligen att det är någon idé.
Men ska plocka ihop tvätten nu och sen dra till mor!
JUST DE! Jonathan är helt otrolig! La han i mitten av sängen och sen en minut senare (om en de) så låg han tvärs över sängen och långt upp i den.. Jag visste inte att det skulle kunna röra på sig så mycket.. Så nu får han inte sova i min säng längre för då får jag inte nån plats.. (han låg i sin säng när han flytta på sig så mkt) Nu blir det bara spjällsängen för hans del ^^, Kanske om man vilar på dagen med honom kan han få ligga längst in :P
Men ah, Ha det bra folk & kommentera! Får aldrig kommentarer längre typ >.< Puss&Hej!

Killen

Vissa har frågat mig hur det går med den där killen som jag träffa & skrev om.
Jag kan ju säga att jag skiter i vilket, är inte vän med honom. Han är en idiot!
Som alla andra killar.. Iaf de jag träffat, vet inte hur era är?! Kanske lika blåsta dom.
Men nu vet ni alla de, en idiot, en lögnare & en toffel!

Mycket hänt sen sist

Hej!

Fredag:
Var hos mamma, där var också johan, jimmy & markku (markku bor ju där), johan stack dock efter en stund och sen kom en annan. Vi spelade guitar hero & sjöng singstar också, mkt trevligt! Jag kom väl vid sju och stack vid 11 igen, jag började bli trött & ville inte gå hem mitt i natten med jonathan.
Lördag: Gick på "barnloppis" (de säljer bara barn grejjer), gick sen hem till Mira satt där och fika och tjöta lite, gick hem sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde mer :S Skumt!
Söndag: kommer inte ihåg (SHIT var dåligt minne man har :S helt sjukt!)
Måndag: Hm, då gick jag hem till mamma, var där ett tag gick hem sen och tog det lugnt.. Spelade också en pokerutmaning, kom på plats 307 av 1923 (tror jag det var) hade kunnat bättre om inte jonathan skulle ha mat. Fast han vaknade ju självklart inte, han gnällde under hela tiden då jag spelade sen när jag gick all in med en hand som jag visste att jag skulle förlora så somnade han! Väcka han sen klockan tolv för då hade han inte ätit på 6timmar, men det gick itne så bra, han bara sov & sov, gick inte väcka honom.. fick i honom 50ml men han somnade om hela tiden :P Spelade också en sit and go, vann 10$ :D Men det var heads up.. Fick ut den andra på 2min ^^, Lol!
Idag: Gick och mötte mamma vid halv tio, vi gick till torget, där mötte vi malin, hon hängde med och hämta ut pengar, sen till banken & sen till coop. Vi skiljdes sen åt. hon gick till sin mamma och mamma följde med mig hem, vi skulle bara hämta skötväskan sen hem till mamma, kom hem till henne vid elva. Vid ett gick vi till BVC där skulle jag med jonathan på läkar besök, och han var perfekt :D Bara positivt! Säger ju de, min unge är helt klart bäst! :P Ne ni alla andra har underbar barn också, ingen tvekan om saken!
Anyway, gick till affären, dagiset, affären igen, satte oss ute på gården & tjöta & skratta, gick till affären igen sen upp och mamma laga mat. Vid sex kom Jimmy på besök, och vid sju gick jag hem, hade inte tänkt vara där så länge idag :P Men blev visst så ^^, Nu sitter jag här, har ätit och sånt. Väntar bara på att lillen ska vakna sen ska man ge han mat & sen gå och lägga sig ^^,
Imorgon: Har jag fått mina pengar då så ska vi åka och storhandla! Behövs verkligen.. och klockan halv tio imorgon ska jag vara på BVC för det där testet :/ Får väl se hur de går! Ska kolla med mor om jag får låna hennes riskokare imorgon med, vill äta kyckling och ris! Så förbannat gott! Hm, har inget mer och säga nu :P så ha det bra. Puss&Kram

RSS 2.0