FunnyBunny

Igår vart det partaj här hemma :P Fast vi va ju inte så många, jag (nykteristen), mamma, markku & antti (antti kan bara festa på vardagar eftersom han jobbar helger & han kände för att spela lite poker & sjunga karaoke..)
Så igår vart det poker & karaoke & för dom en massa öl & sprit :P Jag gick och la mig runt tolv tiden då var jag sjukt trött . dom hade gått och lagt sig runt två tiden.
Idag har man varit väldigt slö.. sov till klockan ett :O jävligt ovanligt nu för tiden, brukar gå upp mellan 7&10 :P Men men, har mest kollat på tv. Gick en sväng till antti & mirra.. och jag ska få en spjällsäng av mirra :) för charlie ska få en vanlig säng nu. Med det var trevligt att gå dit på en kopp kaffe , fast för mig blev det saft denna gången, kände inte för kaffe ^^, Joo just det, vi kolla på "the dudeson" idag också, den är för jeffla bra. dom är mycket roligare än jackass kan jag ju säga ;P Sen kollade vi nu på nån film, kommer inte ihåg vad den hette, nån komedi . handling var väl konståkning?! låter som en kass film men den var väl hyffsad, hade nog garvat om man inte vart så jeffla trött ^^,
Och herregud vad tjock jag blivit nu xD tog kort på mig innan och jag är ju en tjockis nu :P v19 idag :) 21left.
Sami ringde mig nyss också, skulle vart med dom idag.. för dom skulle dricka lite öl och så sen har jag ju alltid så tråkigt så jag skulle dricka cola och flumma med dom, men vart inte så. Han ringde nämligen nu och fråga varför jag inte var med ^^, så bjöd han med mig ut på krogen men jag är ju inte 18 ännu och det hade han glömt ;P Fuller var han iaf xD lite svårt och höra vad han säger när han druckit mycket ^^, ajja, trevlig pratstund detdära .
Nu ska jag gå och sova. SovSött. Puss&Kram

;(

Har en sak att säga idag.
FYFAN för sånna här dagar , och dom blir fler ;(

Ont överallt, handleden, skulderbladet, sjukt jävla ont i ryggen & det spänner som fan i magen : /
Kan ju säga att jag längtar verkligen inte tills jag blir höggravid.. för om jag redan nu ska ha sån jävla problem med ryggen pga att brösten + magen väger så undrar jag hur det kommer blir senare..
Jag menar mina bröst har redan vuxit iaf 2storlekar .. från 75c till 75dd om jag inte måste ha 80dd ;( Buu för bröst. sen har magen blivit sjukt mkt större än var den var innan allt börja & den kommer ju inte bli mindre precis.
Ajja, får väl se hur det blir, ska väl inte klaga för mkt nu.. kommer säkert klaga skiten ur mig när jag kommit längre ..
men nu är det bara ca4 mån kvar :S
Ha det bäst folk´s .
Puss&Kram

Kärlek till Badkar <3

Kände mig lite nere nu ikväll sen hade jag sån värk i magen så jag bestämde mig för att ta ett oljebad men tända ljus & en tidning. Riktigt mysigt var det. Idag har det väl inte hänt så mycket. Jag och mamma kollade igen förrådet, letade efter spritflaskor & vinglas m.m som vi kunde sätta i våran nya bar ;) Hitta lite, men inte allt .. Orkade inte fixa allt nu idag, vi ska vänta med det, iaf tills jag flyttar, om jag nu gör det.. börjar bli väldigt nervös. Imorgon ska vi ringa socialen, dom hörde aldrig av sig förra veckan :( Dumma soc-tanter. Får väl se vad hon säger imorgon, sen har vi tvätten & så ska vi mublera om på mitt rum så vi får plats med allting som min bror kommer med. Har mest kollat på tv idag, som vanligt! Riktigt trååk! Men men, har man inget liv som jag inte har här uppe så får väl det duga. Ska kanske börja söka jobb! Tror det skulle vara bra, specielt om jag inte får ngn hjälp från soc. Usch, orkar inte tänka på sånt just nu.
Haar börjar fundera väldigt mycket på barnet & mig, kommer jag klara av detta? Kommer jag ha ork till de? Kommer min gamla depression ta över när barnet kommer? Kommer allt ordna sig? Bläää, dessa frågor hatar jag :( Jag vet att jag kan klara av det, bara jag vill.. och jag vill mer än inget annat. Jag vet att jag har ork till det. & jag hoppas till hundra att allt kommer ordna sig.
Ne nu är klockan snart tio, så jag ska ta och krypa ner i min goa säng. Ha det fint. Puss&Kram

3 veckor.

Dom här tre veckorna har vart både roliga & sorgliga. Om man börjar från då jag åkte till pappa. Först blev man stoppad av farbrorblå, sen kom man hem till honom och gjorde inte så mycket. Träffade Tias & Rasmussen, på fredagen åkte man på nått partaj långt ute i skogen.. Det var väl rätt mysigt där ute. Men sen började helvetet . När jag kom hem så var min älskade far vaken, han vart stupfull & jag gick därifrån med tårarna i ögonen , började sedan lipa som in i bomben :( Träffade Gabi, Lina, Per & Malle på torget. Sen kom också Rasmussen & Moon. Jag försökte få nån till att köra mig till Holsljunga, men det gick inte så bra. Men hemma kunde jag inte sova. Mitt i allt fick man stryck av malle! Blev så fruktansvärt arg så jag började lipa igen! Jag som precis hade slutat. Jag kunde ju inte göra något tillbaka, ville inte riskera att få missfall. Timmarna gick.. Hamnade sedan hos Jimi med Lina där var också Nathalie :) Jimi sa att jag fick sova där, så snällt. Tack så mycket <3 Dagen efter åkte jag och mormor hem till mamma (L)
Efter någon dag kom Kiddi på besök :D Min älskade bror! Det var mycket trevligt att ha dom båda här på besök. På torsdagen gick jag och mamma på Soc-Möte, jag tror det gick bra.. väntar fortf. på svar. Hoppas dom meddelar en idag. På fredagen körde vi dom två till Arboga, där mötte vi gruffe (som skulle köra dom till gbg), trodde han skulle va ful.. men icke då. Vilken snygging ;) Haha! Sen när vi kom hem drog vi till Antti & Mirra, Lånade deras PS2 & SingStar :D Sjukt kul hade vi, jag vann typ hela tiden.. tror mamma vann 1gång öven mig. Fy fan va jag är Bäst. På söndagen hände det något underbart, kände dom två första riktiga sparkarna, man han ju kännt lite innan men dom var kraftiga :D Blev överlycklig. <3 I Tisdags åkte vi till sjukhuset med, skulle på UL, underbart var det med :D såg min lilla bäbis klia sig på huvudet, såå sööt ! Fick två bilder & dom ränka ut att jag var i v17+4 :) Sen har det inte hänt så mycket mer.
I Lördags drog jag, mamma, markku, jasse & gabbe till Mälarbaden.. Ungarna skulle få bada lite, men vi satt fullt påklädda xD Det blåste riktigt mycket. Jag & Markku spelade Vollyboll :D, och vet ni vad?! Jag sprang för första gången på sjukt länge xD Haha! Brydde mig inte om alla andra såg hur börsten & fettet guppa :P Lol! Var dock lite svårt att spela eftersom det blåste så mycket :P Men kul var det.

Tror inte det finns så mycket mer att säga. Jo, vi har mublerat om i tv-rummet, baren kommer idag :D Kommer nog bli riktigt läckert att ha en bar ;P Jo sen har jag fått massa baby-kläder från mirra. Och det blir förmodligen en kille, ser ut som det iaf. I Helgen kommer min bror <3 Ska få ett möbelsett, en dator, en två sits-soffa, en stavmixer & massa baby-kläder :D Roligt Roligt.
Ne nu ska jag faktiskt dra mig. Ha det fint folk´s! Puss&Kram

RSS 2.0