Hos Mamma.

Godmorgon.
ggick upp vid kvart över sex idag, då vaknade jonathan och ville absolut inte somna om :P Men nu sover han igen, var väldigt trött. Ätit både gröt & välling =)
Nu bor jag hos mamma till den 8november, då åker man till arlanda och hoppar på flyget till Island. Känns riktigt jobbigt & jag blir bara mer och mer nervös. för jag vet att jag kommer vara helt slut i början, asså när man börjat jobba.. Kommer inte bli lätt att vara ensamstående, jobba & så.. Men det löser sig =) när jonathan är hos sin pappa så får man som sagt vila!
Idag har vi tvätten sen ska vi också börja städa hemma hos mig, hoppas bara att Markku kan ha jonathan så inte han behöver vara i den tomma tråkiga lägenheten + att vi inte behöver ha honom vid våra fötter, går mycket snabbare om det bara är jag o mamma och inte jonathan också :P Alla som har barn som vart både mammig & mormig vet att det kan ta tid att få saker gjort när ens barn hänger i kläderna på en helatiden..
Anyway, vill tacka J,j & L för dom underbart snälla kommentarerna, blev jätte glad att få höra det :D & Lina, jag önskar dig all lycka till med din bebis och hoppas att du inte får FD eller ngt sånt jobbigt för de fick jag.. Och jag hoppas inte heller att vi kommer glida ännu mer isär pga min flytt, saknar pratstunderna med dig <3
Ne nu ska jag hitta på ngt att göra, ta mig en dusch kanske? Jo det blir nog så, var ju för trött för att duscha igår. däcka direkt när jag la mig i sängen..
Var ju bara vakna, börja packa, sen bära ner allt & då kom lastbilen, sen packa in i den, direkt efter det gick man til affären sen åkte man till coop och köpte en resesäng.. efter det så kom man hem till mamma och då började man göra iordning mat. Fläskfilé, vitlöksostsås, pasta & klyftpotatis.. när man hade ätit så var klockan runt sju och då var det bara slappa, kom isäng vid halv elva. var ju bara tvungen att kolla på greys igår :)
Ajja, nu ska jag sluta skriva :P Ha det bra.
Puss&Kram

Sköt ditt eget!

Kan inte bara alla sköta sig eget?
Vissa tycker inte jag är en bra mamma & vissa tycker jag är det.
men vet ni var? Jag bryr mig inte om vad ni tycker! Jo jag blir jätte glad att höra de positiva kommentarerna. Men ni som tycker man är en dålig mamma, tror ni det blir bättre av att ni säger det till än? Nej det tror jag inte, man gör redan sitt bästa & att komma med dumma saker som "du borde gjort abort" och andra sånna kommentarer förändrar ingenting, jag har ett barn som mår BRA! Jag mår också bra för en gångs skull.
Dessa nio månader har varit som en berg och dalbana i mitt liv, båda fysiskt och psykist, det har vart ett rent helvete men även ett paradis! Men även om jag mått dåligt många gånger, haft lite med pengar, vart så trött så jag bara gråter, skakar av matthet, så kan jag inte minnas sist jag var såhär lycklig. För att ha fått ett underbart barn, bli mamma & fram för allt bli vuxen är det största och BÄSTA beslut jag någonsin tagit.
Jonathan har ALDRIG fått lida av min dåliga inkomst, det är jag som har fått det! Varje månad vi har mindre pengar än vanligt så är det jag som får lida för det, inte jonathan.. han har alltid rena kläder, kläder som passar, mat i magen & ren blöja. Han har leksaker han kan leka med, inte överflödigt.. men det behövs inte heller. Visst det hade varit kul att kunna köpa vad som helst, men man kan faktiskt inte få allt här i livet.
Nu har jag tagit mitt andra stora beslut, och det var att flytta till Island, och jag hoppas att det blir lika bra som mitt första. Jag hoppas verkligen att det blir bra, för jonathans skull, han har sin pappa där, det är hans ursprung, jag och han kan klättra i berg när han blir äldre, och massa annat skoj! Det kommer vara en SKIT tuff tid tills allt är fixat och klart, men vet ni vad.. även om jag bara är ynka 18år så ska jag klara det, för jag är stark, hade jag inte vart det hade jag inte stått på mina ben idag. Har jag klarat mig såhär långt så kan jag lova er att jag ska klara mig bra igenom resten av livet.
Jag hoppas, och ber nästan till gud att Jonathan dock inte blir pappa som ung, visst det är underbart, men jag hoppas han kommer må bra, vilja & framför allt KUNNA plugga & utbilda sig till något.. för det är något som jag önskar att jag hade KUNNAT göra.. men jag kan inte (inte för att jag har barn, jag kunde inte innan dess heller) jag vet inte riktigt varför men jag har mina funderingar..
Jo men jag önskar bara att folk kunde växa upp och ta hand om sig själva än att försöka säga till andra vad dom ska göra.. När jag blev gravid så var jag så trött på allt "skitsnack" så jag slutade "lägga mig i" andras liv, och jag mådde fan så mycket bättre när jag sluta med det, och man kände hur man mogna.. när man läser massa bloggar, lägger en kommentar här och där om hur det sköter sitt så kommer man aldrig från det där "ungdoms tjaffsen".
Som dom flesta märkt så har jag & ippa "tjaffsat" lite, och jag märker på henne hur man var.. hur hon skriver. "jag är mogen, inte du" och så vidare... Att man inte förstod då hur omogen man var egentligen. Men men, hon får gärna skriva till mig, jag tar faktiskt inte åt mig. jag ser min son varje dag, inte hon/ni.. och jag ser att han mår bra & har det bra. För vet ni vad? En mor & ett barn tar sig igenom allt tillsammans! Belive me, i know!
Ne nu ska jag fortsätta sova, Jonathan vaknade vid ett när jag höll på att dona här hemma, var klarvaken.. så ville han inte somna själv. så jag la mig med honom i sängen och skulle bara natta han men jag råka somna själv.. sen för en timma sen så vaknade jag av att han höll på att klättra över mig, så då fick han lite välling och nu sover han så sött igen, så jag ska med vila i en timma eller två så man har några krafter idg när man ska bära.
Ha en underbar dag gott folk. Själv ska man bära & slita.
Puss&KRam

Trött & huvudvärk.

Denna flytt tar verkligen på krafterna.. och fattar inte varför egentligen, visst det har varit ringa hit och dit & visa massa & packa och sånt. Men såhär trött :/ Kan säkert bero mycket på att jag inte sover ordentligt & att jonathan har blivit otroligt mammig, kanske inne i en sån ålder? Visst det är jätte gulligt när han ska vara nära en och säger mamma och allt de, men när man inte kan diska, göra mat, ggöra välling, gå på toa eller något i fred så blir det lite jobbigt. Men det går över :) är ju en viss tid dom är extremt mammiga.. sött som bara den och man kommer säkerligen sakna det när han blir äldre..

Anyway, har pratat med de som hämtar saker åt eimskip, de kommer imorgon runt lunch, sa till dom att jag ville på eftermiddagen & jag trodde det var efter lunch ?! för jag har tid hos tandläkaren 12,40 och framåt.. så nu kan jag förmodligen inte gå till tandläkaren, får vänta tills imorgon vid tio elva innan jag vet. Och kan jag inte så måste jag betala 350kr, och just nu hr jag verkligen inte råd med det.. har ju vart tvungen att köpa massa inför flytten, sen är jag skyldig min pappa 1000kr, för var tvungen att handla på g.kås eftersom kläder är rätt dyrt på island. Så ja, jag h ar inte råd med de.. men men, blir de så att jag måste betala så är det en måltid mindre för mig bara..

Just nu sitter jag och kollar på Ugly Betty & äter saltade Pistaschnötter & dricker powerking. Gott ^^, Sen kommer desperate houswifes eller hur det stavas :P efter det blir man väl uppe till ett eller ngt för att packa, känner att dessa två timmarna nu vill jag bara ta det lugnt. & imorgon bli det fullt upp och sen när man kommit till mamma så kommer det inte bli jätte kul.. men blir väl helt okej.
jo fick reda på idag att man måste också köpa sig en resesäng ;/ Helvete säger jag bara! Blir man ännu fattigare :/ Ajja men det löser sig väl till slut.. har mat och sånt till jonathan så det räcker.
Ne nu börjar UB igen så ska lägga mig och kolla p ådet.
Puss hej

frågor och svar

Hur svarar du i hem-mobiltelefonen?
"Ah hej" eller " ah det är sesse"

Ringer det mycket till dig?
Nej, och skönt de.

Ringer du mycket?
Nej, ringer mest min mamma. iofs mkt nu pga flytten

Vem ringde du senast?
Mamma

Hur mycket pengar har du?
lite över 14tusen

Senast kramat och när?
Jonathan en liten stund sen.

Antal timmar sömn inatt?
7-8

Sov du ensam?
Nja, jonathan sover ju i samma rum..

Vem sov du hos senast?
Pappa

Vem sov hos dig senast?
Ehum ? Tobias

Vem/Vilka vet mest om dig?
Mamma i guess.

Vem vet du mest om?
Jonathan & mamma

Vad ser du fram emot?
Jobba, flytta & Få iordning på mitt liv ordentligt

Vad vill du ha just nu?
Frukost!

Vem hånar du?
Ingen, sysslar inte med sånt.

Vem längtar du mest efter?
Inget jag säger här.

Vem vill du helst slippa?
Folk som försöker få en må dåligt.

Anser du dig själv snygg?
Nej, eller kanske 1gång var tredje månad.

Är du en bra partner?
Vet ej

Har någon varit otrogen mot dig?
Nej

Har någon varit otrogen med dig, mot någon annan?
Ja

Har du varit otrogen?
Nej

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja

Vad åt du senast?
Nudlar

Är du polare med grannarna?
Nja, sonen ien familj & sen pratar jag med hon mitt imot ibland.

Har du varit utomlands?
Jahadå

Vilken tid gick du upp imorse?
Halv nio :D

Vad gjorde du kl 1 inatt?
Gav Jonathan välling

Vad är det första du gör på morgonen?
Tar upp Jojje ur sängen, säätter på musik, byter blöja, går ut och röker & väntar på att jonathan vill ha frukost.

Vad ska du göra idag?
sätta på musiken igen, stänga av bolibompa, ut och röka, städa, duscha, gå till torget, handla, städa lite tll, tv sen sova.
(imellan allt detta så ska jag också byta blöjor, ge jonathan mat, bada honom, byta sängkläder i hans säng & leka lite med honom)

Måndag!

Helgen har vart kul =)
Fredag så sålde jag min barnvagn, sen åkte jag och mor iväg och handla, köpte nytt däck till denna barnvagnen, sen en klänning och ett par klackskor.. sen åkte vi till willys och handla lite. Efter det hämtade vi min bror och hans tjej..
På lördagen så gick jag dirket ut och köpte cigg sen gick jag en promenad med jonathan, klara & malin.. efter det kom man hem sen gick man till mor, lite senare så gick jag och mamma och lämna jonathan hos annika. sen hem och duscha, klä på sig och sen gick man över till min, vi spelade poker & satt pch prata, jag gick hem och tog på mig mjukiskläder sen dit igen, då spelade vi pictionary, skit kul verkligen! Kom hem vid halv fyra, sen upp halv nio, men då var ju klockan egentligen halv åtta eftersom man skulle ändra klockan :/ jonathan kom hem vid halv nio.. sen tog man det lungt ett tag, gick sedan till affären köpte våtservett, snus till min bror & en japp ^^, gick till mor och sen ålte vi och lämnade om å tåget, fick säga hejdå till min bror och hans tjej, för ser inte dom mer innan jag flyttar, när vi åkte fällde jag några tårar, det är faktiskt jobbigt att behöva flytta!
Men iaf, idag ska jag städa lite, skicka mejl till eimskip, gå till torget och lämna in papper till soc, sen ska jag väl försöka få iordning massa här, eimskip kommer ju och hämtar mina saker här om två dagar..

För er som är känsliga kolla inte på mitt förra inlägg!!!
därför lägger jag upp en bild så ni inte ser det om ni inte vill se de..
känsliga bilder.. MEN IPPA SKA kolla & ni andra som tycker vi "unga" mammor gör fel som behåller!


Ippa & andra som klankar ner på oss "unga" mammor!

Säg mig, vilket ser bäst ut & är mer rätt?




Dessa 3 bilder, eller dessa tre:




Förlåt så jätte mycket till alla er som gjort abort!
Vill bara att de som klankar ner på oss ska förstå att vi gör inget fel som behåller ett barn.
Det är mer fel att göra abort om man inte har någon anledning till de, och då menar jag en viktigt anledning..

Ippa

tänker itne ens lägga ner tid på att svara på det du skrev,,
Kan bara känna en sak, du känner inte mig nu, du kände inte den person jag var innan jag fick barn.
Skulle jag vara 13 i huvudet så skulle jag inte bete mig som jag är nu, jag var inte heller 19 när jag blev med barn, jag var 17 och inte ett hemskt tillstånd.
kan också säga att sen jag blev gravid & fick barn har jag börjat tänka positivt, har läst mig att acceptera livet & det man har, har lärt mig att inte spendera alla pengar jag får utan se till att jag har mat och annat månaden ut, jag har lärt mig betala mina skulder, jag har inte längre några "jag vill dö" tankar och jag har lärt mig att ta mig i andra hand.. jag har lärt mig att livet inte går ut på att festa, jag har lärt mig att jag betyder så mycket mer än bara någon folk knullar, (ursäkta mitt språk), jag har lärt mig att jag är minst lika mycket värd som alla andra..

och kom inte med något nu "hade du inget bra svar eller?"
för det finns så mycket som jag vill ha sagt till dig, men jag orkar inte lägga ner tid på sånt onödigt.

Suck..

har vart påväg att skriva detta inlägg sen jag så alla kommentarer.. men har ej haft tid pga min son :P han älskar tangentbordet ^^, Anyway..
Ibland undrar jag varför vissa bryr sig om att jag ska flytta? Som Ippa, hon verkar ofta läsa min blogg, men varje gång hon kommeterar kommer det något "elakt", förstår ej varför du tycker min blogg är så intressant om du ämdå bara tycker att jag gör fel hela tiden? Men men, det är inte jag som slösar min tid så jag bryr mig väl inte egentligen..
Och förstår inte folk varför jag flyttar? Det med att jag fick jonathan var inte ett misstag, han är mitt lilla mirakel barn som jag älskar mer än allt annat! Visst, man kan bli trött på han.. men vilken mamma bli inte lite irriterad på sitt barn ibland ? Hade jag inte velat ha honom så hade jag gjort abort, men nu ville jag ha honom & jag trodde jag skulle klara mig ekonomiskt här i sverige, men det gör jag inte.. vi klarar oss PRECIS varje månad, men man kan aldrig köpa något nytt, varken kläder, nyttig/go mat eller ngt till lägenheten.. Räcker endast till blöjer, mat till lillen, cigg till mig & skräp mat (inte hämtmat asså) jo jag hade ju kunnat sluta röka, men visste ni att sluta röka är lika svårt som att sluta med heroin? Och vad gör folk när de slutar med heroin? jo de åker in på "avgiftning".. kan man åka in på avgiftning för att sluta röka? Nej.. och hade man de skulle jag ha tid för de ? Nej. Vill jag sluta röka? Ja & nej.. Kan jag sluta röka? Nej. Varför inte?/Har du försökt? Jag har försökt en gång när jag var barnledig och det är det värsta jag vart med om! Darrade, svettades, blev helt matt i kroppen, höll på att trilla ihop, grät & var irriterad.. Så är det bra om jag slutar när jag har en son att ta hand om helt själv? Nej det är de inte!
Och fattar inte folk att jag offrar jätte mycket för att jag och min son ska må bra ? Verkar inte som de. Min mamma, pappa & bror bor här i sverige, jag har underbara vänner.. jag flyttar ifrån dom! Det är SKIT svårt & jobbigt, jag försöker att inte tänka på de för då blir jag bara ledsen, jag menar jag ska bli faster nästa år.. och jag kommer inte finnas där då :( Jag hatar den tanken.. Och mitt livs stora kärlek bor i sverige.. jag kan få bli lycklig med honom igen.. men stannar jag ? Nej, för jag vet att min lycka kommer i andra hand. Jag gör detta för jonathan & mig.. Jag vill att vi ska få det ekonomiskt bättre, min lycka får komma med tiden..
Tror ni inte att det är skönt ibland att gå på socialen? jo det är de, hade man fått lite mer hade det vart toppen.. för det är skit jobbigt att ta hand om en unge och hade gärna gått hemma tills det blir lättare.. MEN jag ska åka till Island, gå upp på natten, mata lillen, sova lite till, gå upp för att göra både mig & jonathan iordning, ivög till dagmamma & sen jobbet.. jobba några timmar, komma hem duscha, hämta sonen, komma hem göra mat, städa och allt annat som behövs göra. natta lillen, varva ner själv & sen samma visa igen.. Tror ni att det är en ungmammas dröm att få de så? Nej, men jag måste.. För vi klarar oss inte.. Tror ni verkligen att detta är lätt för mig? Om ni tror det är ni helt pantade, detta är ett skit svårt & stort beslut jag har tagit.. Jag kommer få göra ALLT själv, ta hand om jonathan & tjäna in pengar.. Jag kommer bli helt slut, men måste hålla humöret uppe ändå, för jag har ett litet barn att tänka på. Visst ibland kommer väl J.s pappa ha honom, men då kommer man behöva storstäda, vila sig & roa sig.. För storstäda är lite svårt när man har en son som förler efter än vart man än går, jag får inte gå på toa ifred, kan inte ens gå ut till köket utan att han hänger efter.. alltid är han där.. sitter jag vid datan är han där och hänger och gnäller på mig.. sitter jag på golvet med honom och försöker leka så kryper han upp på mig och klänger..
Och ippa, du borde tänka dig lite för innan du skriver något.. Du vet väl att det finns abort? så hade jag inte velat ha honom så hade jag ju gjort de, men som jag sa innan så ville jag ha honom & bara för att inte jag o hans pappa var tillsammans när jag blev gravid (inte nu heller) så betyder inte de att han är mindre värd eller mindre älskad! Både jag och hans pappa älskar honom otroligt mycket!
Och tror du verkligen på fullaste allvar att man tänker såhär i stundens hetta "NEJ! Sätt på dig kondom NU!, tänk om jag skulle bli gravid hur skulle jag klara mig ekonomiskt??" jag tror ingen tänker så.. Jag själv trodde att jag var steril.. jag har velat ha barn sen jag började ha sex och har tänkt på det jätte länge.. Men sen när jag bodde på island så släppte jag tanken och roade mig, som man gör när man är ung & dum.. och ja, mitt i allt ihop när jag levde livet så råkade jag bli gravid, det var inget jag planerade.. jag fick en chock men jag blev ändå så lycklig, jag skulle få ett litet underbart barn, jag skapade ett barn tillsammans med någon.. ett mirakel kom till världen, fullt frisk, tio fingrar, tio tår, friska lungor & friskt hjärta.. ja han var perfekt.. liten söt nästa, små söta läppar & jätte stora fina blåa ögon.. Mitt älskade barn.. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan honom & jag ångrar inte för en sekund att jag behäll honom, han är min lilla ängel & det bästa som någonsin hänt mig! Och jag kommer göra allt för att han ska få ha ett bra liv..
Att växa upp på island är faktiskt väldigt bra, finns många bra anledningar som jag inte orkar rabbla upp här... nu blev detta inlägget inte alls som jag hade tänkt mig, men jag vill bara att ni ska förstå att jag offrar så mycket för att vi ska få det bra, kan ni inte se de ?
Och krisen som är på island nu är inte så farligt för mig, det drabbar mest dom som har tagit lån och har skulder, och det har inte jag.. visst dom utländska varorna är dyrare, men det är bara handla smart & jag har det bra för jag har lärt mig leva snålt & det är något som vanliga islänningar inte är speciellt bra på, därför tar de detta så allvarligt.. Jo det är allvarligt, men det tänker inte på att köpa biligare mat och så vidare..
En sak till, jag hjälper också min älskade mormor med att flytta, hon erbjöd mig hennes hus, att hyra det asså.. Jag sa ja, jag gillar inte det speciellt mycket.. MEN jag vet att hon har inte råd att bo där.. så hon behöver någon som hyr det så hon kan betala sina skulder och så, så jag ställer upp.. jag kommer bo där tills hon har fått sålt det, även om jag inte gillar de, men att jag hjälper min mormor & att jag och jonathan har tak över huvudet är det viktigaste..
Men iaf, Jag är TRÖTT på era idiotiska kommentarer, har ni inget vettigt att säga så STICK! eller what ever, ni kan fortsätta tills den 9-10nov, för då byter jag blogg och den har inte ni ;)
Ne det var allt för mig.. Jag är skit trött så ska fixa iordning en välling sen gå och sova.
Godnatt!

Bilddagboken..

Anna Carlström 18:okt, 18:29
inte för att vara elak.. men du vet om att det pågår en stor lågkonjuktur runt om i hela världen? Island har drabbats mest och island kommer snart inte ens att finnas, det kommer att tillhöra ryssland. det finns inga jobb kvar, och om det finns det så är det riktigt få. Sverige är ett utav de star´kaste länderna och jag förstår inte vad fan du ska göra i island, det kommer trolgien inte bli bättre... menmen.. Lycka till ändå..

                       Svar: Jo jag vet faktiskt om detta.. Men jag kommer må bättre och jonathan kommer få umgås med sin pappa. Umgänget är det viktigaste tycker jag! Sen om inte jag har pengar så kommer Js pappa försörja honom och jag kommer få fisk av folk. Det finns jobb inom fiske eftersom att det är de som dom kommer att öka på.. Förmodligen kommer alla polaker sticka hem nu, redan många har gjort de och då finns det mer jobb, jag kommer inte bo på själva island utan jag kommer bo på en liten ö utanför.. om du inte visste så har detta hänt förut med island och världen.. men just nu ber island om lån hos ryssland, blir saker och ting värre så kommer de säkert tillhöra ryssland.. Men sure fine with me, jag kommer ändå bli rysk medborgare i vilket fall som helst då.. varför inte bo på sin hemmaort? jag tycker inte det är bättre av mig att stanna kvar här i sverige och må skit pga att jag inte har ett piss att göra, kan knappt försörja min son & att han inte får träffa sin pappa. Tror du inte att mina föräldrar redan har pratat med mig om detta? Jag ska FÖRSÖKA! verkar som folk är otroligt fega i världen, ingen vågar göra ett skit för att det är risigt.. men jag gör det, jag flyttar.. det kommer vara tufft, men en dag blir det bätte, kanske inte efter 6mån, men kanske efter 2-3år. behöver inget lycka till.. men tack för "omtanken"

Länge sen..

eller kanske inte så länge sen men 2 dagar sen jag skrev ^^,
Har väl inte gjort så jätte mycket..  bara tagit det lugnt..
Igår gick jag dock ner till byn, sen till eva, sen apoteket, och sen evas igen.. då kom pappa & då fika jag, pappa & jonathan, sen åkte vi hem.. Mot kvällen så kom johannes hit :) Så efter vi hade ätit (familjen inte johannes) så gick vi ut och gick en sväng :) Det var kul! Och fick då reda på att han är lite mörkrädd, hihi :D Så gulligt ^^, Hade iaf roligt med honom igår! Och fick världens längsta kram innan han åkte typ, myspys <3
Men idag ska jag & jonathan åka hem till tråkiga Torshälla.. men där stannar man inte så länge.. 18dagar bara.. Sen flyttar man till Island.. ^^, börjar bli lite smått nervöst nu.. Men men, detta fixar sig ;D
Ne ska gå och byta blöja på klängapan nu xD Ha en bra dag!
Puss&Kram

Trött!

Godmorgon på er!
Igår var som sagt johannes här, han åkte vid halv åtta sen kom ham tillbaka vid tio tiden :) och åkte inte hem förens halv fyra :P då var jag rätt så trött kan man ju säga, gäspa hela kvällen ^^, kul? nej inte så :P han gäspa inte en ända gång ändå hade han varit uppe länge än mig :P
men det var helt underbart att få träffa honom, och man har fortfarande kvar samma känsla som för 5år sen :P Första gången han kom vart jag helt skakig ^^, var så nervös och pirrig, så hela jag skaka, så skulle man mata jonathan och det syntes ju inte lite eller så att man skaka xD skit pinsamt, andra gången han kom blev jag alldeles varm i hela kroppen och jag visste att det bara var jag och inte att huset var varmt för en stund senare så svalnade jag äntligen ^^,
Och som vanligt satt vi där i soffan och var typ blyga och tysta xD blir alltid så när vi ses, men jag är inte lika blyg som jag var för 5år sen, och det är skönt de, vågar iag säga något :P Ville inte att han skulle åka, men vi båda behövde sova. Ville inte släppa taget om honom när vi stog ute i kylan och kramades hejdå.. men var ju tvungen, tyvär! :P

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, ska nog till simhallen snart och bada med jonathan och pappa :/ första gången man ska visa magen offentligt inomhus :/ det skrämmer mig väldigt mkt, men jojje tycker ju det är så kul och bada så jag gör det för honom! Sen ska jag nog be pappa ha jonathan lite så jag får vila lite! Annars kommer jag däcka direkt efter maten idag om inte innan det XD man har ju bara sovit 4timmar :P Men men ska gå och hålla dom sällskap i köket nu :P Ha en bra dag gott folk!
Puss&Kram

Haha xD

Helt sjukt, sitter och väntar på johannes & nu blir jag sådär fnittrig och helt till mig (A)
är verkligen jätte nervös nu :P
men ska bli så kul att träffa honom :D
om man vågar säga något xD Haha!

Eva´s fik!

HejHej.
Nu har man precis kommit hem från fiket :) Vaknade vid halv åtta idag då gav jag plutt frukost, sen en timma senare fick han välling så somna han, sen gjorde jag mig iordning, duscha och sånt. Efter de vaknade jonathan då cama vi lite med mor, sen klädde vi på oss och gick ner till Eva´s fik.Satte hos ner och så åt jonathan mat, både en burk & en yoggi, sen lite senare efter han lekt en stund så fick han lite välling så sov han en stund, då åt jag och eva, jag åt en Räkbaguett, hur gott som helst! Sen satt man bara och kolla vad dom gjorde och tjöta lite :) mycket trevligt! Halv tre kom pappa dit så åkte vi hem. och nu sitter jag här. ska väl lägga mig och kolla på tv lite, blev väldigt trött efter den baguetten ^^,
Ha en forsatt trevlig dag =)
Puss&Kram

Blir så trött!

Nu börjar jag bli riktigt arg på min mens !!
Förra gången var den 10veckor försenad, tog tre gravtest men alla var negativa, var man ett nervrak? Svar JA!
nu är den en månad försenad och jag börjar bli riktigt irriterad.. förjag vet att jag inte är gravid, men ändå så blir man lite sådär :/
Jag har ingen lust att spendera massa pengar på jävla gravtest och sen blir det negativt.
För hade jag vart gravid så hade jag fan märkt de eftersom förra gången tog de mig två dagar sen fatta jag att jag var gravid men de tog två veckor innan de kom positivt på stickan, så jag vet när jag är och inte är..
men blir bara så irriterad på min msn, får alltid gå med tamponger & extra trosa i skötväskan OM den nu skulle dyka upp.. kan ju komma närsom helst.. Kan inte ha på mig ljusa kläder för sen KAN ju komma.. åh irriterad jag blir >.<

Någon annan som har haft sånt problem med mensen?
Den var regelbunden direkt efter förlossningen men nu har den börjat fucka sig totalt!

Jojjes pappa osv.



Det var två som kunde varit pappa, den ena var glad över de och den andra hatade mig.
Den som blev pappa var han som var glad över de, så när vi fick svaren om vem som var pappan så blev han som hata mig överlycklig över att han inte var pappan.
Men sen fanns det andra som önskade att det skulle skaffat barn med mig, önskade att de hade varit deras barn.
hoppas du förstår nu =)

Svar på era frågor!

Är du nöjd med ditt liv?
Nej, det finns mycket som jag skulle vilja ändra på, men det får vänta.

Finns det någonting du ångrar?
Det finns mycket jag ångrar, hur jag skötte skolan, hur jag skötte min relation till sex, att jag börja röka finns massor!

Vad vill du bli, Något yrke?
Jag vet inte, finns mkt.. Fotograf, bilmekaniker, lakera bilar (på snyggt sätt), frisör, florist, bagare..

Vad ska du göra på Island?
Jag kommer börja med att söka jobb & hitta en dagmamma åt jonathan.. Sen blir det bara jobb & ta hand om sonen, umgås med vänner, när lillen blir äldre ska vi ut och klättra i naturen & hitta på massa skoj när det finns tid till de.

Vad tänker du om framtiden?
Jag tänker inte så mycket om framtiden nu.. Det ända jag tänker på är att jonathan ska få ett bra och sunt liv.

Kommer du jobba aktivt för att jonathan ska ha kontakt med sin pappa?
Det kommer jag absolut göra! Det är väldigt viktigt för mig!

Hur försörjer du din son?
Just nu går jag på socialen så genom dom.. Men hoppas på att få jobb på island så fort som möjligt!

Sparar du pengar till honom i framtiden?
Inte just nu, men jag hoppas på att ha råd till det när jag fått ett jobb!

vill du ha flera barn?
Om jag hittar någon jag vill spendera mitt liv med så ja!

finns det någon chans att du och jonathans pappa kan bli tillsammans igen i framtiden eller kommer ni bara vara vänner?
Nej jag tror inte de, blir nog bara vänner.. Men man kan aldrig förutse framtiden.

vilken slags musik lyssnar du på?
Jag lyssnar på istort sett allt, förutom dansband & opera.. Men lyssnar mest på techno, r&n, pop & hårdrock.

om du skulle flytta utomlands, vilket land skulle du helst bo i?
Jag ska ju flytta utomlands, till island.. Men skulle de vart något annat än de så skulle de nog bli Egypten eller något.

Kommer du att sakna mig när du flyttar? :)
Självklart kommer jag sakna dig Frida!

Vad sa dom andra killarna när det visade sig att just Joanthans papap var Jonathanspappa, har förstått på tidigare inlägg att han inte var enda kandidaten.
Efter jag hade gjort mitt första ultraljud så var dom två, och han som inte var pappa blev överlycklig.. Men sen fanns det andra som inte ens var kandidater som önskade att det vore deras barn.

Tack så mycket för era frågor och jag hoppas ni är nöjda med svaren :)

Hm..

Än så länge har jag haft 30 besökare idag men endast 3 har ställt frågor till mig, är det verkligen ingen som vill veta något som inte de redan har frågat? Gå bara in på kommentarer, läs frågorna de skickat och kolla om det fattas någon fråga som just DU vill ha svar på, så skriv ner den i rutan och Skicka iväg (Y) jätte bra. ;)
Du kan t.ex. fråga "varför skriver du blogg när den är så tråkig" om du nu tycker det, jag svarar mer än gärna!
Fråga på nu!


Förövrigt har jag inte gjort mycket alls idag.. bara kollat på tv i princip, pratat med både mor & frida i telefon  & busat lite med jonathan. Funderar på att gå ut och gå, men jag orkar inte riktigt med dessa två 1kilometers backarna :S okej är väl kanske inte riktigt 1 kilometer långa tillsammans men inte långt ifrån, och inte lite brant :/
Alla som bor i Svenljunga känner till Rydinsbacken & solstigs backen ^^, och lanbo backarna är inte bätte dom, vilken väg jag än tar om det inte ska bli alltför lång omväg så är den långa tråkia jävla backar! Helt okej att gå där om man inte har barnvagn, men nu har jag det och det blir dubbelt så värre då.. funderar på att vänta med att gå ut tills pappa kommer hem och då han ska städa, så kan han få städa ifred, snäll jag är va? :)
Ikväll blir de jag som lagar mat, kycklingfilé, ris & Chilli sås, mums vad gott <3
Ne nu ska jag kolla på lite TV, ha en fortsatt bra dag & ge mig en fråga eller tio!
Puss&Kram

Frågestund..

Tänkte göra som många gör här.
Ni får fråga mig vad som helst, ingen fråga är dum..
Antingen får ni ett korrekt svar eller så blir svaret "Det är personligt"
Så ställ en fråga och jag svarar i bloggen i kväll :)

Kom ihåg, Vilken fråga som helst går bra!
Tveka inte om du sitter och undrar något ;)

Gkås

Godkväll..
Nu har man äntligen kommit hem, har vart i gkås och handlat & jonathan var hos min moster lilja sålänge, jätte snällt av henne att ta honom :)
Handlat till mig:
1 tjock tröja
1 kofta
1 par jeans
1 par mjukisar
1 "klänning"
2 par linnen
2 långa sockar
3 häl sockar
1 raggsockar
1 kjol
1 handväska
1par örhängen
1 halsband
toffsar & hårspännen

Handlat till jojje:
våtservetter
2 skjotor (?)
1 nicke set.
2 par sockar
2 t-shirtar
1 långärmad
3bodys
1 par strumpbyxor
sen kommer jag inte ihåg mer :/
Har jätte ont i ryggen nu och det sucks! men är glad över att jag fått inhandlat lite iaf. Skulle köpt en sulky med, men jag sket i det.. :/ nu ångrar jag mig, för den var UNDERBAR! eller pappa skulle köpt den till Jonathan i julklapp. men men, ibland ångrar man sig för sent :(
Nu ska jag typ sova, ha det fint.
Puss&Kram

Flytta

Godmorgon!
Igår så beställde jag resan till Island, den 8november åker jag & jonathan iväg till Island & runt den 27de så skeppas våra saker iväg. Ibland känner jag att jag inte vill, för jag är rädd. Men jag vill mer flytta än stanna. och hade jag velat stanna så hade det vart för sent :/ men nu ska jag flytta och jag glädjer mig över det, oftast iaf. Jag hoppas bara allt kommer gå bra. Jag hoppas också att jag inte flyr, men det känns inte som jag gör de :)
En viss tid kommer allt där vara jätte tufft, säkert i ett halvår, men jag SKA klara det.. nu har jag inte bara mig att tänka på, utan ett litet barn också. Så nu måste jag klara det! Jag får kämpa ut den sista livsviljan i mig så ska jag klara de :) Men nu är det bara vänta och se hur allt kommer bli, kanske faller jag ner död av utmattning.. det vet man aldrig. men jag ska göra mitt bästa, jag har klarat mig igenom så många tuffa tider & onda tider, så detta ska jag klara, det ända jag behöver tänka på är att Jobba, ta hand om min son, handla så det alltid finns mat hemma till jonathan & mig om det finns pengar till de & så ta hand om min son. Så ska vi klara oss =)
Jonathan sov hela natten inatt, det kändes as skönt när man vaknade att han hade sovit hela natten <3 så skönt, första gången på riktigt länge som han sov så.. Nu står han vid min sida och snäller för att stolen rör sig :P
Sitter nu och lyssnar på Ironik - stay with me.. denär riktigt fin, men den får mig att tänka på Maddes kille (hon som dog i cancer, 19år) "Stay with me, dont fall asleep to soon, the angels can wait for a moment" ah, men den är så otrolig fin :)
Idag ska man då till g-kås, köpa lite kläder, men blir nog inte så mkt eftersom jag bara har 1000kr, sen nån annan dag så ska vi in till borås, ska köpa jacka på VILA :D den är så fin! Och snart får jag en present från Eva :D Hon har beställt något till mig :) Och jag gissar på att det är klänningen som vi kolla på igår (A) men får väl vänta och se ;P
Ne nu ska jag försöka få Jonathan till att sova, han är väldigt grinig. Ha en bra dag.
Puss&Kram

Falkenberg <3

HejHej.
Jag & jonathan var nere i falkenberg i helgen. På fredagen så kom Josse & emme och hämta oss här hemma hos pappa i Svenljunga, sen åkte vi ner. Kom hem sent & gick och la oss vid halv elva tiden. På lördagmorgon vaknade jag lite över sju då hade josse gått till jobbet, sen gjorde man sig iordning och drog till stan och mötte emelie :) hon tog massa kort på Jojje & dom blev riktigt fina =) sen vid ett gick vi och mötte Josse vid gallerian, jag skulle kolla om jag hittade en klänning där, men affären hade lagt ner :( Så ingen klänning. skulle också kolla efter ett par skor men de fanns inte heller :( men iaf, sen gick vi hem till Josse. hon skulle bara duscha och göra sig iordning, men vi kom inte ut på ett bra tag :P Men när vi väl kom ut så träffa vi emme och R, sen kom Nela dit med och sen gick J, J, E & jag till ICA och handla. efter de så mötte vi Boggo & Fidde, sedan gick E hem och vi gick runt i stan lite, sen vakna J och då gick vi hem ^^,
På söndagen så gick vi ut och gick lite, mötte Yunus, sen ner till stan & åt på torggrillen, då kom först Johan & julia, men dom drog rätt fort, sen kom Bollis, Nisse & bomban, inte så sociala men iaf ^^, kul och se dom. Gick runt lite i stan sen till coop och sen hem. hände inte så mkt.
På måndagen gick vi upp vid åtta tror jag, tog lång tid på oss att göra oss iordning sen vid ett åkte vi till varberg men först hämta vi upp emelie. Josse gick på en lektion och jag och emelie gick och träffa Jari <3 Fick en lång hejdå kram <3 :( sen försökte vi få tag på anthony och jag skämde ut mig totalt! Men det gick inte, matade jonathan i en busskur :P sen åkte vi hem till svenljunga, väl hemma så bjöd pappa på hamburgare och cola, sen åkte dom hem efter massa prat & skratt :) Saknar er allra redan :( Hoppas vi ses en gång till innan jag åker <3
Det var min helg + måndag ^^, Hoppas ni har haft de bra.
Puss&Kram

Godmorgon.

Nu sitter man i Falkenberg & Josefine är på jobbet, hon slutar ett idag, så det är inte så länge som hon jobbar. När hon slutat ska vi till gallerian och vid fyra fem så ska vi äta Pizza, det är ett måste när man är här ^^,
Vaknade för lite mer än en timma sen, har nyss gett Jonathan frukost och ska snart byta blöja, bara han har bajsat klart. Nu håller man på att försöka väcka Emelie, men det går inte så bra :P så får väl se om man kommer ut något innan Josse slutat.. Får se får se.
Har väl inte så mkt att säga egentligen, har inte hänt så mycket sen sist jag skrev :P Så ni får ha det så bra så får vi se om jag skriver något mer idag.
Puss&Kram

HejHej.

Just nu ligger Jonathan och sover bakom mig, äntligen, han har vart rätt gnällig hela morgonen :/
Idag kommer Josse och någon (emelie eller antonia) och hämta mig & jojje, för vi ska vara hemma hos Josefine i Falkenberg hela helgen :) Det ska bli kul faktiskt. Så får man se hur många man hinner träffa. Han jag skulle träffat kan inte :/ Så det blev en stor besvikelse.
Anyway, fick ett as bra besked idag :D Socialen betalar ALLT <3 så när jag kommer hem så har jag FULLT upp! ska mäta allting som jag ska ha med mig, skicka till eimskip, sen vänta på svar från dom.. och det ska jag skicka till socialen. Sen behöver inte jag oroa mig för de, för dom ska betala räkningen när den kommer (Asså räkningen på containern) sen nu snart så ska jag få pengar av de så jag kan boka flyg :) Underbart att allt löste sig <3 får man bara se hur det går på Island.
Ne nu ska jag röka och sen göra lite iordning här. Ha en underbart dag, för de ska jag ha <3
Puss&Kram

Förstår inte :(

Jag förstår inte varför ingen kan vara glad för min skull :( visst mina vänner på island och jonathans pappa är glad för min skull. Men som mamma och pappa, de kommer inte träffa oss på jätte länge. Men borde de egentligen inte vara glada att deras dotter vill uppfostra deras barnbarn i sitt hemland, sitt ursprung? Det skulle jag tycka iaf. Okej det är jätte dåligt där nu med pengar och så, men jonathans pappa kommer hjälpa jonathan. Och jag klarar mig , det gör jag. Så snälla, var glad för min skull. . .!

Hos Frida

Sitter hemma hos Frida just nu :) La jonathan och sov för en stund sen.. sen åt jag och Frida, efter det la jag philip medans Fridus diskade :) nu snart ska jag få  med mig henne ut och röka, sen ska hon fixa min blogg, bara inte någon av ungarna vaknar :P Igår fotade frida mig och jonathan, blev jätte fina bilder :) Sen gick vi ner till torget och sen hem till Nathalie, var jätte länge sen jag träffade henne ^^, så det var kul, även kul och träffa frrida för henne har jag inte träffat på flera månader.. Men idag gick jag frida nathalie jonathan och philip upp till våran gamla skola och hälsade på, mycket trevligt :P Går två "vakter" på skolan med :S visst en massa bråk & drog problem där :(
Ajja nu ska vi nog ut och röka ^^, ha det bra.

Puss&Kram

Frida - Fotograf :)


Hata :P

Ja, ibland blir jag så fruktansvärt trött på mig själv xD
Har blivit så jävla känslig sen jag födde jonathan, gråter åt prcis allting.. Ni vet våra bästa år ? Det kan jag sitta och lipa åt ! :O Förut tyckte jag att det var ett jätte dåligt och program, löjligt helt enkelt, nu tycker jag det är bra och jag lipar till och med ibland när jag ser det..
Sen igår när jag drog ut en tand börja jag lipa :O Förra gången när jag var gravid drog jag ut en och då lipa jag inte.. Asså åt minsta lilla sak lipar jag, såå trött på de!
Någon mer mamma som har blivit helt överkänslig ?!

Anyway, FRIDA (!), idag ska jag till svenljunga :D Ska bli skönt att komma bort lite.. Sen kommer jag hem igen den 21 och då är det full fart, för jag åker till Island den 1nov.. Emma ska hämta mig på flygplatsen :D Ska bli kul!
Men usch jag blir gråtfärdig när jag vet att jag ska flytta, och då kan jag inte bara flyga till sverige för att säga hej :( Så jag vet inte när jag kommer få träffa min bror eller mamma igen :( Pappa vet jag att han kommer och hälsar på, men med dom andra är jag osäker, Mamma har ju sina skäl, och min bror har ju inte vart där på flera år. Men men, får väl se. jag kommer också hälsa på någon gång..

Ne ska packa nu, ha det bra. Puss&Kram

Synd om mig :P

Kom hem från tandläkaren för ungefär en timma sen, var och drog ut en tand :(
Det var verkligen hemskt! Och nu har jag jätte ont :/

Idag gick jag och mor till torget, sen hem och åt lite.. efter det så åkte vi till ÖB, köpte flyttlåder & packtejp..sen kom man hem, packade lite & sen gjorde mat nudlar, som vanligt & gick sedan till tandis.. så det har inte hänt så mkt.

Jonathan blev 8månader idag :) & nu är han hos annika & micke. kommer hem imorgon & imorgon åker vi förhoppningsvis till pappa.

Finns inget mer och säga, så ha det bra..
Puss&Kram

Söndag..

Alltid lika tråkigt med söndagar!
Jonathan har slått sig hela dagen :S stackar :( Det är så hjärtkrossande när han slår sig, först fick han en liten stege på sig, sen fick han en hylla från bokhyllan på sig, redan tagit bort en hylla där ifrån och nu fick jag ta bort en till så han inte gör sig illa igen..
Sitter nu och kollar på One tree hill men det är snart slut, thank god, för har redan sett detta avsnittet, men snart börjar Gossip Girl :D Älskar det. <3
Ajja, har inte hänt så mkt idag, jasse & gabbe kom förbi en sväng och lekte med jonathan.. och så har jag vart i affären .. inte mkt mer har hänt, som sagt, det är söndag..
Ha en fortsatt trevlig vilodag.
Puss&Kram

Hm..

Som ni kanske märkt så blev jag dåligt på att blogga, skrev iofs ett igår men det vart ju inte så långt.
Händer bara ingenting så har inget att skriva om..
Jag & mamma gick iofs ut och gick en liten promenad idag :) Jonathan fick gunga för första gången & det tyckte han var roligt <3 När vi kom hem gjorde jag nudlar till mig, som vanligt :P Senare kom mamma och markku och hämta en säng & en byrå.. Har äntligen plockat undan i köket, tog inte lång tid men alltid så tråkigt att börja..
Just nu går south park på tv.. filmen inte serien.. Men ska inte kolla länge, ska se CSI miami och sen Förhandlaren eller ngt sånt.. och om inte den verkar bra ska jag se Wanted istället..
Imorgon ska jag skura och damsuga här.. :/ hoppas bara jag kan skura, tar så lång tid att torka och jonathan kryper ju överallt.. :/ får väl skura vardagsrummet först och sen stänga inne han här med mig ^^, då blir han inte glad xD
Sen hade jag tänkt gå till mor en sväng innan jasse åker hem.. för sen träffar jag inte henne mer..

Åh jag hoppas att Birgitt ringer på måndag.. och hoppas det är positivt..
Funderar på att sälja min TV med, tror inte jag behöver den där.. någon som vill köpa ? 28" (Ejplatttv)

Ajja, ska plocka undan lite här och sen kolla på tv.
Ha en bra helg.
Pucc&Kram

Trött!

Usch!
Igår natt gick jonathan upp HALV FEM!!! och ville inte alls somna om :( så var trött hela dan igår..
och natt gick han upp HALV TRE! och ville inte somna om :( Så idag är jag också aptrött!
Orkar ingenting och ögonen svider av trötthet..
Orkar inte skriva..
PussHej

:(

FAN! det jag försökt undvika slog mig nu ikväll...
Anledningen till att jag vill flytta så snart och så vart för att jag inte skulle hinna fatta att jag verkligen ska flytta, så jag inte skulle hinna tänka mer på de och så.. och bli ledsen.. men nu sa en god vän till mig "Sesse jag vill tillbringa en sista natt med dig! :( " och då slog de mig, att jag ska verkligen flytta :/
Det är ledsamt & svårt för mig..
Jag ska flytta ifrån mig familj & det är jobbigast.. också med tanke på att jag ska bli faster i april, jag är inte där för att grattulera dom & se nykomlingen.. och finns inte här för min mamma & inte pappa heller...
Och det är faktiskt RIKTIGT jobbigt att lämna mamma ensam kvar här. visst hon har markku, men det är bara han också.. kiddi bor långt ifrån och hennes familj också.. Jag vet hur hårt hon tar det med min flytt.. Förlåt mamma (och familj) men jag måste.

Även om detta gör mig ledsen så vill jag! För jag är ledsen av att vara här med... Jag trivs iaf i miljön på Island & bland mina vänner och att allt är nära och bra..

Usch, ska bortsta tänderna och sova nu.. ska upp sex imorgon och börja stor städa :S JIPPI !! *not*

Övervikt/fetma!

Asså jag fattar inte!
Sitter och kollar på ett program på trean.. Världens fetaste man 2006, hur kunde han tilllåta sig själv att blir så fet?! Han borde ju gjort något innan, okej han blev sängliggande efter en operation.. men innan allt det hände, innan den där vätske mojsen på låret... varför gjorde han inget då?!

Det är nog fan en sak som det borde finnas gräns på.. hur mkt man FÅR väga, jag vet det låter hemskt.. men ärligt talat, det är inte alls bra att bli så fet.
Jag har inget emot överviktiga eller dom som är enorma, men när dom bli sängliggandes borde dom skylla sig själva! Att det inte gjorde något tidigare..
Ingen människa mår bra av att bli så stor..

Att va tjock är inget fel på alls, vissa gillar de, vissa inte & vissa orkar inte göra något åt de.. som jag, jag vill gå ner de lilla jag har, men jag är för lat..

Jag hoppas inte att någon tar åt sig av det jag skrivit, för jag har inget emot överviktiga.. Bättre det än ett benrangel.. Men blir bara så arg på folk som blir sängliggandes, skulle ALDRIG tillåta mig själv att bli sängliggandes pga att jag ätit för mkt och låta ngn annan ta hand om mina sysslor och mig själv..

Men jag beundrar honom ändå på ett sätt, för han ler, han tror på sig själv.. Och det kallar jag starkt!
& jag hoppas han kan gå till Altaret en vacker dag.

Greys <3

Sitter och kollar på Greys nu, jag ÄLSKAR det programmet och äntligen har det börjat igen <3, men jag hinner bara se 5avsnitt med detta innan jag flyttar :/ tiden kommer gå fort!
Men iaf.. detta programmet går så jävla fort! 1timma känns som 30min :S tycker de ska vara dubbel-avsnitt varje gång xD
Ajja det börjar väl snart igen så ska fortsätta kolla xD PössHaj!

. . .

Ja nu har jag som sagt inget databord.. har väldigt lite uppe ser det ut som iaf :P
Har nästan packat ner precis allting! ska packa ner mina kläder med, sen ska jag se vad det är som blir över.. åker nog ner till packa nästa vecka, denna veckan hinner jag inte. Asså egentligen har jag inte ett skit och säga.. förutom att jag är överlycklig över att greys börjar ikväll ;D
Köpte också chilli meatballs idag som jag ska testa :P låter rätt gott faktiskt ^^,

Vad har ni haft för er idag?
Puss&Kram

RSS 2.0