Livstal

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter.
Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta.
Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor.
Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida.
Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa.
Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke.
Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig.
Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort.
Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen.
Se till dina egna behov i första hand

Mitt problem

Har suttit och smsat med en killkompis..
Och jag kom på mitt problem.. Vad det gäller kärlek..
När killen inte är så öppen mot mig så vågar jag satsa, tror att det kommer funka.. Men sen blir jag alltid sårad till slut. Men sen när en kille är öppen mot mig och visar vad han känner så avslutar jag det för jag är rädd att jag öppnar mig för mycket, börjar älska personen och sen bli helt knäckt när han lämnar mig.
För jag själv tror inte på att någon kommer finnas vid min sida tills jag dör..
Im gonna die alone, kan man säge. så känner jag iaf.

Det finns 3 killar som jag skulle våga stanna kvar hos. De är dom ända 3 killarna jag litar på. Det är de 3 som alltid kommer finnas i mina tankar.. De flesta vet nog vilka dom är..
J, J & M <3

Varför kan jag inte öppna mig & stanna kvar hos någon som tycker om mig & verkligen visar de? Varför stannar jag bara kvar hos idioterna? Jag fattar inte varför jag gör de..


Anyway, har huvudvärk, mår illa, är trött & lite less.. Så ska gå och lägga mig nu.. Puss&Kram

Trött..

På ett sätt är jag trött på killar..
Hur kan jag vara de? Har inte haft ett riktigt förhållande sen jag gick i sjuan, och jag skulle tagit studenten detta året så det är ett tag sen.. Tror bara att jag blir trött på att höra "du är snygg" "jag vill ha sex med dig" och sån skit. Jag är inte snygg, och jag bryr mig inte om ni vill ha sex med mig. Jag är trött på killar som tror att de kan få en bara de säger de tillräckligt många gånger.. asså hur snygg och fin man är.. men det funkar faktiskt inte på mig. Faller jag så gör jag de.. Har jag inte gjort de nu, så lär jag inte göra det heller.
Det är ingen idé att ens försöka säga till mig att jag är snygg/fin/sexig, jag har inte tyckt det på många år och lär ta tid innan jag tycker det igen.. okej kanske de första fem min efter man har duschat, fönat håret & sminkat sig.. kanske till och med tagit på sig en fin klänning.. då kan man känna sig fin, & den stunden är underbar.. då känner man sig bra & stark.. men sen känner man sig värdelös, äcklig, vidrig, ful, fet & allt sånt där..

Usch är på så dåligt humör idag, när man väl bestämt sig för något så kraschar allt! Inget jobb, inget pluggande :'( GE MIG JOBB NU!

Har 400kr till den 20de september, ska betala av ett lån innan november på 3000kr..
Jonathan har iaf mat & blöjor så de räcker till den 20.de...
Jag får nog sluta röka & äta så jag kan betala allt..
Hatar livet just nu, det ända ljuset i mitt liv är min underbart duktiga son Jonathan <3
Du lyser upp min dag med ditt skratt & bus :) Älskar dig av hela mitt hjärta <3

Dra åt fan!

Ja, fy fan för er ni kan dra åt fan!
Nu blir jag riktigt jävla arg!
Ringde soc innan och frågade om man kunde få ett extra bidrag för en viss månad för Jonathan behöver kläder, leksaker m.m Men nej det kan man inte få.. För de är inräknat i normbeloppet.. Mmm 290-kläder 40-leksaker, det får man ju säkert mkt för.. Jeffla fanskap.. Sen fråga jag om de kunde fortsätta hjälpa mig när jag börjar plugga, men ne det kan dom inte.. så antingen måste jag skaffa ett jobb & det är NU eller så får jag vänta till 2010 >.< och jag hade tänk vara nästan klar med skolan då. Fan så arg jag blir. Okej det med extra bidrag det kan jag ta, men inte detta med skolan... Vadå är det inte bättre att man pluggar så man kan få jobb än att leva på soc resten av sitt helvetes LIV?! Jävla nötter!
Har iaf vart på Hemköp & Coop, ska dit och lämna personligt brev när jag skrivit de.. så får väl börja med de snart.... Sen imorgon så ska jag till Waynes och lämna in CV & så ska jag till Bamse och kolla om han har jobb åt mig.. Sen kanske söka lite på stan? så får väl kanske ta och skriva ett personligt brev. frågan är bara om man ska göra det för han eller hur man ska göra? :P Ah men skit samma.. ska hämta jonathan från sängen nu, han ville visst inte fortsätta sova :/ (kom nyss hem och han sov i vagnen men vaknade när jag tog up honom. han behöver verkligen sova men nejdå.. det tycker itne han :P)

Vilken dag..

Ja det kan man ju säga.. Vaknade först vid sju, men eftersom jonathan somnade om så bestämde jag mig för att göra det jag också.. Sen när han vakna så fick han frukost, sen duscha jag & sminkade mig.. Han somnade om igen, men bara en kort stund.. Sen gick vi till BVC, vägde och mätte han :) 7,7kilo & 72 cm tror jag de var.. Fick numret till min psykolog med.. Sen gick vi till torget, lämna in lapp till soc, tog sedan bussen till stan, gick till Afm (arbetsförmedlingen).. skrev in mig där och bokade möte :) Gick vidare till ServiceCenter och pratade med studievägledare för Komvux, jag kan kanske börja plugga den 20 ocktober :) Men bokade iaf möte för att diskutera mina studier :) sen tog vi bussen hem, den var smockad som vanligt >.< Gick till affären, löste in min "check", handlade lite, sen hem till mor.. Åt en fralla och kolla på tv till fyra, sen åkte vi till Maxi.. köpte massa saker där.. (mat & kläder till Jojje, inget till mig :( synd att man är så pank!) Anyway, åkte till torshälla igen, tog ut pengar till mor som jag var skyldig henne, hon gick till systemet sen åkte vi hem. dom tog mina saker så gick jag till affären här.. köpte cola & sånt :P Sen hem, gav jonathan lite mat & la han i sängen.. Döds trött stackarn efter denna dag.. knappt sovit alls sen han vaknade i morses, bara en stund på Maxi.. Och nu har man Städat i köket, finaly! Nu är det bara resten kvar :S *suck* Ibland känns de inte som de tar sig att städa för de blir lika skitet igen :/ Jävla skräp! Hupp, ska ringa mor & kolla om hon vill ha kaffet jag köpte :P Sen ska jag fortsätta med städandet.. Hoppas ni andra haft en bra dag, så här såg min ut iaf :)

Puss&Kram




Förlåt Nicke. <3

...

Godmorgon!
Tänkte att jag skulle skriva ett blogg inlägg, har blitt väldigt dålig på detta med blogg.. Håller ni inte med?
Idag ska jag in till stan *suck* hatar att skolan har börjat för då är bussarna alltid fulla när man ska hem :S
Men ska iaf till arbetsförmedlingen, skriva in mig där och hoppas på att dom har något jobb som passa mig, har ju som sagt hittat en barnvakt till Jonathan :)
Sen ska jag till ServiceCenter och prata med nån från Komvux, se om man kan börja plugga distans.. Måste  verkligen skaffa mig en utbildning, är trött på att leta efter jobb och inte kunna få något för de kräver någon utbildning..
Sen ska jag kanske till St: Eskils och kolla om de kan erbjuda något bra.. Hoppas de men tror de är omöjligt att plugga distans på ett gymnasium, faktiskt..
Sen ska jag självklart köpa en Latte också *mumma* Fattas bara en sak..  Andréa.
Vi brukade alltid gå till waynes, köpa en Latte & sitta ute och röka nån cigg och tjöta.. Men nu är hon i värnesborg..

Jo detta med Nicke gick inte alls som jag hade tänkt mig.. Jag tror inte jag kan älska någon fören jag älskar mig själv :S Så blir att jag får vänta med att träffa någon tills jag mår bättre själv. Dock var det hur mysigt & underbart som helst när vi stod och lyssnade på John D och kramades :) Men som jag sa, inga killar för min del, blir nog bäst så.. har mycket att tänka på.

Jonathan har blivit så duktig :D Han tog sina första krypsteg i helgen <3 Blev jätte glad, sen kan han sätta sig upp själv och sitter jätte stadigt, sen ställer han sig upp själv, de tycker jag är lite farligt bara :P Min lilla Prins är så duktig :D & hans pappa har frågot om bilder, 2 gånger faktiskt på kort tid, blev jätte glad över det med <3
Ne nu ska jag duscha & Sminka mig... Ha det så bra. Puss & Kram


Jonathan sitter helt själv första gången <3



Jonathan = Busunge ^^


Jonathan, ännu mer busunge, ställer sig i vagnen.
Fått spänna fast honom nu och har är inte glad över de xD


Mammas lilla busunge har virat in sig i lakanet på ngt sätt.
Älskar dig så otroligt mycket, du är min lilla ängel <3


Nicke, Iza & Andréa <3

I onsdags så kom nicke & iza hit :)
Så kul att de kunde komma. Men samma dag så åkte Andréa ifrån mig :( Fan va tomt de är utan dig gumman! Du måste komma tillbaka, jag behöver dig :(

I onsdags gjorde vi ingenting, satt bara och kolla på TV och tjöta lite och så.
Sen i torsdags så gick vi först hem till mamma & sa hej, sen åkte vi in till stan & käka på nån Grekisk Resturang, den var  gott men väldans mycket mat man fick :P Tack nicke <3
Sen igår så satt vi hemma ett bra tag och senare åkte vi in till stan och han handla lite sen åt vi på Kebabhuset eller vad det heter, mycket gott :) Jag beställde barnmeny :P Orkade inte ens äta upp allt de ^^, Sen tog vi bussen hem, hoppade av lite tidigare eftersom vi skulle möta mamma, markku, jimmy, freija, jojjo, gabbe & jasse vid göksten.. Skulle kolla på John D och det gjorde vi också :) Han var riktigt bra faktiskt! Vid nio tiden var det dags att gå hem. Då hade redan Jojjo & jojje somnat & resten skulle i säng ^^, Väl hemma så blev det bara Tv :)
Har vart riktigt mysigt & trevligt att ha dom här :) Dock är det skönt nu att vara lite själv.. inte varit sjl på länge nu..
Får se om man kanske åker ner till Skara nästa helg och hälsar på dom :) Skulle vara kul!
Men ska lägga mig och slöa framför Tv.n är så trött & jojjoe sover. Ha det så bra.

Puss&Kram

Min nya tatuering <3
Ska bara fylla i den lite
till sen när den har läkt, AJ!



Jag ger det ett försök..

En god vän och jag bestämde oss för att cykla 50mil, vi kom dock bara 9.. Hon ringde en god vän till sig som kom och hämtade oss.. Vi övernattade hemma hos honom i Skara, sen morgonen efter åkte vi vidare till Borås, Svenljunga & slut stationen var Falkenberg. En underbar tid hade vi där nere.. Jag märkte att denna goda vän till min vän kollade extra på mig, men tänkte att han var som alla andra så var lite tillbakadragen...
Umgicks inte mycket alls med denna vän, men senare så började vi skriva till varandra på SMS, nu är de så att han är en pappa till en jätte söt dotter, han är genom go & han har sätt mig hur sliten som helst & utan tjock tröja men han är fortfarande intreserad.. Det gör mig glad.
Denna kille & hans dotter ska komma upp till mig nu i veckan :) Det är lite spännande & jag ska verkligen ge de en chans nu. Lära känna honom & hans dotter & se vart det leder :) Känns bra att träffa någon som också är förälder och som inte är så jätte mycket äldre.. han vet hur det är att vara förälder & vet vad livet innebär :) Då han har vårdnaden över sin dotter & haft sen hon var någon månad :)
Så håll tummarna för mig att allt kommer gå bra, så skriver jag förmodligen efter helgen om inte innan :)


Puss&Kram

.

Får man lov att vara lycklig? Får man lov att må bra någon gång?
Det känns inte som något bra får hända mig. & Händer något bra så kommer något dåligt med det.
Jag tycker inte om att ha det såhär, jag tycker inte om att må såhär..
Jag trodde att med min ängel i livet så skulle livet vara frid & fröjd.. Men icke då..
Det blev väldigt mycket värre, något fruktansvärt mycket värre..
Jag vet inte hur mycket till jag orkar, jag vet inte hur länge till jag orkar le för syns skull..
Min älskade morbror, jag önskar jag kunde hålla dig sällskap <3


Förlåt att jag kom in i ditt liv. Förlåt att jag säger hur mycket jag älskar, saknar & vill ha dig.. Förlåt.... </3

Jonathan, Mamma älskar dig.. Hon mår bara inte bra nu.

I never thougth it would be that fun to break things ;)

HejHej!

Jonathan har fått diarré stackar :( Så nu är han helt röd på rumpan och har ont så man får knappt röra när man ska torka av han då skriker han bara :( Får hopas den salvan jag har hjälper, den var ett underverk förra gången han var röd på lilla rumpisen :)
Och han gör framsteg & jag är så stolt över min son :D Han sätter sig nästan helt upp själv, och när han sitter så sitter han jätte länge :) Sen tar han sig fram jätte fort nu :) Väntar bara på att han ska börja krypa ordentligt.
Jag tror det är den nya maten som gjort att han fått diarré :/ Jobbigt det är isf.

Rubriken: Som sagt så har jag tagit sönder mitt möbelsätt ;D (Bokhylla säger vissa) fan va enkelt de var och det var faktiskt kul att få ta sönder saker, Haha :D Men fick ju nytt igår så var ju tvungen att sätta det gamla någonstans, så rev sönder det gamla och satte under min & Jonathan säng xD Sen fick jag en hörn soffa igår med :D Fy fan vad härligt med riktiga möbler! Nu fattas bara ett nytt skrivbord eller en bärbar data :P fast tror det blir ett nytt skrivbord. För jag vill plugga.

Ehum det var något mer jag skulle skriva men kommer inte ihåg det, kanske skriver något senare.. Tänkte att man skulle börja skriva här igen om jag orkar :P man får typ ändå aldrig några kommentarer.. Men ha det fint. Puss&Kram

Finner inga ord..

.. över hur besviken jag är på dig.

Finns det riktiga vänner som man KAN lita på?


8 Sanningar

Jag blev utmanad av Frida.

Regler:
Det du ska göra är att lista upp 8 sanningar om dig själv som du inte tror att dina läsare vet om. Vad det är för sanningar spelar ingen roll, huvudsaken är att den är sanna ;) Glöm inte att länka den/de som utmanade dig samt att meddela dem du utmanat (det är inte säkert de läser inlägget).

Efter du har gjort utmaningen utmanar du 5 personer (dock inte den som utmanade dig).

De åtta sanningarna:

1.
Jag är livrädd för vinden!
2. Jag har ingen kontroll över mig själv.. (sexuellt när jag dricker)
3. Jag är Deprimerad, nått fruktansvärt :(
4. Jag är aldrig mig själv bland folk, bara de närmaste.
5. Jag kan inte ha ett förhållande.
6. Jag älskar Jari <3
7. Jag blir ofta spyfärdig av mat.
8. Jag tror starkt på spöken.

Jag utmanar: Kornelia, Andréa, Markku, Kiddi & Alexandra

Falkenberg <3

Jag har kommit på att jag älskar falkenberg! Förevigt mitt hem <3

Som sagt så har jag & andrea varit nere i falkenberg på visit utan jonathan, han var hos morfar (min pappa)... :)
Hade skit kul :D Speciellt på Tisdagen <3 Bästa barnlediga dagen någonsin <3 Så jävla kul hade jag & träffade en MASSA folk, exempel ett ex som inte ens visste jag fått barn så de var ett tag sen man snacka med honom & sen rhimme osv :P Hade skit kul, dansa som en idiot & hade bara allmän trevligt! Alla andra dagar var också roliga men den var fan bäst! Orkar inte skriva om varje dag, men falkenbergs resan fick min mens att komma också, ÄNTLIGEN :D 10veckor sen sist, fatta lycklig jag blev eller:P Trodde det var något fel på mig >.< (jag hade också funderingar på om man var gravid men hade gjort 3gravtester så inte var det de..)

Anyway, Falkenbergs semestern väckte massa gamla känslor och minnen, fan vad allt är förändrats & så.. Men underbart var de ändå <3

Jag älskar dig, igår, idag, nu & föralltid.. Dont forget that! <3

RSS 2.0