Godmorgon!

Idag bestämde jag mig för att inte somna om.. eftersom jag ska till familjerätten idag & skriva på papper... Ska iofs inte vara där förens kvart över tio, men känner att jag inte vill stressa. för skulle jag somna om skulle vi säkert vakna vid halv tio. eftersom det är då jonathan ska ha mat igen, eller skulle. får nog ge han lite tidigare med tanke på att han inte åt hela flaskan..
Har sovit ungefär 3½ timma inatt :S Känns super skönt! (eller inte, skulle vilja sova 12 timmar eller något.. men men :P)
På tisdag flyttar jag förmodligen, om jag inte kan flytta lite tidigare, ska ringa hon idag och kolla om jag får kolla på lghen och så fråga henne när hon flyttar ut. så kan man kanske flytta i helgen & då kommer nog min pappa upp med för att hjälpa. och kanske med en soffa också.
Jag har ju varken soffa eller soffbord nu :P Gav det till min bror eftersom att jag skulle flytta till island och då skulle jag sälja allting typ .. så jag har hans gamla säng som soffa.. det är rätt skönt men lite fult :P

Den 7juli kommer Alexandra & hämta Jonathan, hon ska ha honom några dagar.. kanske en hel vecka beror på hur länge jag kan va utan honom & hur länge hon orkar.. (det var faktiskt hon som erbjöd sig att ha honom en vecka) Ska blir rätt härligt att få vara lite barnledig, speciellt så precis efter flytten, så kan man få iordning hemma ordentligt och sen massa egen tid :) Men tror jag kommer sakna honom nått så fruktansvärt :P Har bara vart utan honom en helg helg en gång.. eller från 18 på fredag kvällen till 15 på söndags eftermiddagen. Då hade J.s pappa honom,..
Men men, tror det kommer göra både mig och jonathan gott att han är hos henne.. jag har ju inte fått vila upp mig ordentligt sen han kom så det ska jag passa på och göra nu.

Men men, har inte packat ett skit ännu :S men måste ha mina nyklar så jag kommer in till förrådet till mina tomma kartonger, och de kommer förhoppningsvis idag :) Boman fick skicka de till mig med posten, eftersom när han körde mig till Arlanda så tappa jag de i hans bil. (TACK OCH LOV!) Trodde nämligen att jag tappat bort dom :P Hade ju inte alls vart omöjligt med tanke på att det är jag ^^ är expert på att tappa bort saker :P Så ja, de kommer idag och då ska jag försöka packa lite hade jag tänkt, tycker bara det är så jobbigt med lillen :S Men andrea skulle kanske komma hito ch passa honom här medans jag packar lite, så kanske vi skulle in till stan och köpa mer hårfärg till mig och ta en kopp kaffe :) Vilket vi gjort två dagar irad :P

Ehum, tycker detta inlägget har blivit lite för mycket nu. Typ allt mellan himel och gjord..
Orkar btw inte skriva blogg på dagarna, för oftast när jag kommer på att göra det så brukar jonathan vakna, inte bara det att han vaknar av de utan han sover ju inte länge på dagarna och jag kommer alltid på de så sent & han gnäller ju hela tiden tycker jag , för han vill ju att man ska hålla honom hela tiden.
Ajja ska hoppa in i duschen hade jag tänk & sen diska och så. Kanske drar man till mor och käkar frukost sen vid halv nio? Hm, får se, får se.
Ha det fint gott folk! Puss&Kram

<3

Ja, det blir inget Island på ett tag.
Ja, jag ska ta hand om min son själv.
Ja, jag kommer klara det.
Ja, det finns svåra stunder men vem har inte de?

Nej, jag behöver inte pappan.
Nej, skulle aldrig göra mitt barn illa.
Nej, så dåligt mår jag inte.
Nej, till dumma frågor som ni borde lista ut själva.

Kanske, ska jag börja plugga.
Kanske, flyttar vi nån gång till island.

Älskar min son Jonathan mest!
Ingen älskar dig mer än jag.

<3

Rubrik?

Det är så jobbigt att jag känner som jag gör, vet inte varför..
& jag som trodde allt skulle bli bra när barnet var fött & Faderskapet klart, men gud så fel man kan ha.
mitt humör blir bara värre & värre & allt bara skiter sig hela tiden.
blir så trött på de, förmodligen ska jag hem nu & flytta 1juli, sen skajag ta kontakt med soc & förmodligen be om stödfamilj till jonathan.. suck, hade vart lättare att bo på island & låta jonathans pappa ha honom varannan vecka & inte så som det är nu..
jag klarar INTE av detta själv, men visst hur svårt är det att ta hand om en unge? inte så svårt men hans gnäll dag in & dag ut, det gör mig tokig! så är på dåligt humör hela tiden.. så bli inte förvånade om jag verkar arg eller ngt, men dte  har inget med er att göra..
äh orkar inte skriva mer nu.. jonathan sover och det är underbart!

(oj vad många kommer se mig som en hemsk mamma n u & förmodligen kommer man få massa kommentarer!)

:'(

Hemskt & behöva säga det, men jag behöver hjälp!

Hafnafirði

Japp, där är jag nu..
kom hit igå så är inte på den underbara ön med minda underbara vänner längre :( Saknar dom redan sjukt mycket! Vill tillbaka :'(
Men men, idag vet jag inte vad som händer, jonathan ligger och sover just nu, jag ska väl börja göra mig iordning snart och så..  Sen göra mat till jonathan.
Finns inte alls mycket att säga..
Så ni får väl fråga om det är något ni vill veta..

....

Imorgon åker jag till min faster sesselja uppe på landet.. sen den 20 juni åker jag hem till sverige :( sen den 1juli så ska jag flytta till en mindre lägenhet.. En tvåa, Blir stress där.. sen när allt de är klart då är det förmodligen mitten av Juli.. just det, jonathan skulle döpas med? men nej, det ska han inte, har bestämt mig för att inte döpa honom, det får han nog välja själv när han blir äldre, jag tror inte på gud och den skiten, sen är det bara massa krångel med det.. har ju familj och släkt över hela norden känns de som.. så nope, blir inget dop.
Håller fortf på att fundera över flytten hit, vet inte hur jag ska göra.. allt blir bara pannkaka.. först var det helt okej och flytta, sen började allt tjöt och nu ska jag helt plötsligt inte flytta :S det är KAOS i mitt huvud nu :S ehum, kommer inte ihåg vad jag skulle skriva, lika bra att fortsätta packa :S hejdå!


Helt slut.

Jag är helt slut, vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra för att överleva.
Vad behöver jag göra för att allt ska bli bra? Jonathan är nu 4mån & ingenting har blivit bättre, bara värre och värre, nej jag säger inte att det är han som gör det värre. Ska jag bo här så jonathan får va med sin pappa? Eller ska jag vara i sverige & kanske försöka reda upp mitt eget liv? Inte fly från det som jag alltid gör.
Jag vet inte vad som är bäst för Jonathan nu, för flyttar vi hit kan vi kanske inte åka hem igen om det inte funkar här, hans pappa kan då stoppa oss.. & då blir jag illa tvungen att bo kvar här och må dåligt (om jag gör det av att bo här) eller så får jag lämna jonathan här hos sin pappa och åka hem själv. och det vill jag ju inte göra, för jag älskar min son och vill ha honom nära mig. Vill inte att han ska bo hos någon annan än mig, okej sin pappa ibland. Varför ska allt vara så krånligt? var jag tvungen att flytta tillbaka till Sverige när jag blev gravid? Då hade jag förmodligen inte haft dom här bekymmerna :S Ska förmodligen nu iaf åka hem till sverige, få en tvåa och sen får jag se hur allt blir, jonathan blir döpt i sverige för har inte tid med det nu.. & ja, han ska nog hinna bli ett år i sverige med, vi får helt enkelt se hur hans pappa reagerar när jag helt plötsligt ångrat mig..
Men jag tänker inte bo här och vara ovänn med honom och han tar jonthan ifrån mig, det kan han glömma. Ska jag bo här så får jag och han försöka vara vänner och han ska våga träffa mig & diskutera saker & ting..
Men men, måste göra mig iordning, klockan är fyra och jag ska ner till bageriet & sånt.
Ha det fint, Puss&Kram


Mörkret är min ända sanna vän.

Nu orkar jag fan inte bry mig mer, sticker hem och stannar där, får se hur länge jag blir kvar, men ska flytta till en mindre lgh sen får man se..
flyttar jag hit så bli inte, mamma, mormor & moster glada.. men flyttar jag inte hit så blir inte jonathans pappa, hans släkt, mina vänner & en annan moster inte glad..
men flyttar jag hit och jag sedan inte trivs och vill flytta tillbaka så kan jonathans pappa stoppa mig & då får jag antaingen stanna här emot min vilja eller släppa taget om jonathan..
blir så trött på detta liv så det finns inte! aldrig är ngn nöjd, aldrig är det lätt.. Suck, gå och dö!

jävla trapp jävel!

Trillade ner för den förbannade jävla trappan idag, har aktat mig för den sen jag kom hit, men idag small de! Så jävla typiskt! Sen höll jag jonathan i famnen med :( Vågade inte kolla på han förens jag bett en kompis komma till mig, men han hade inte skadats något alls :D inte en skråma, och tack och lov för de, när gudrun & jenny hade kommit så skratta han och var jätte glad :D men jag grät fortf :P
Har jätte ont i svanskotan, svider på armbågen & sen ont i ryggen :S
Den trappan är inte riktigt klar än & brant är den :( usch, hatar den trappan!

blåmärlet            trappan nerifrån       trappan uppifrån

Vind

Godmorgon.
Vaknade halv sex imorses, gav jonathan mat & la han en liten stund till, han har precis vaknat igen.. & klockan är nu nio här.. Det blåser fly förbannat mycket ute :S men det är inte så ovanligt.. Vet inte hur mycket det blåser, men enligt vädret ska det bli 23m/s klockan tolv, och tror nog att det redan är det?
Igår gick jag ner till försäkringskassan och fick prata med en där, ska skriva på ett papper & så om underhållsbidrag, sen affären och sen till banken, men personen som jag skulle snacka med pa banken var inte där, gick sen hem till marta & på vägen mötte jag sylvia, hon skulle med dit. jonathan fick mat & mjölk sen lekte han massa med lekgrinden & lite senare somnade han, jag somnade också sen, vi vaknade halv sju, då fick han mjölk & sen gick vi hem.. Efter en liten stund hemma så kom Emma på besök och stanna till halv ett ungefär :P satt och snacka med jari till halv två eller nått sen tog jag jonathan och gick upp och la oss, han i sin säng och jag i min..
Ska nog ringa marta om en stund och kolla om hon vill hänga med mig till jobb & kolla om jag får jobb där och sen till dagmamman & kolla om jonathan får en plats där.. Hoppas det :) vill ha allt klart när jag kommer hit i september igen..
Som sagt så ska jag & jonathan flytta hit, har nog fått en lägenhet med. finns två stycken, en som inte är riktigt klar än & en som min gamla chef hyr ut över stora helger men funderar på att börja hyra ut det helt.. Så ska kolla med honom någon dag hur han vill göra, om jag får ta den eller inte, den är fin & i ett jätte bra läge :) förutom att nedanför har dom ibland fester för sånna som går på högstadiet, men det händer inte alls ofta & när det händer kan jag & jonathan vara hos någon annan :)
Jo, snackade med jonathan pappas tjej igår :) Fattar inte att jonathans pappa inte kunde berätta vad hon var för en tjej så jag slapp vara orolig över att en 15 passa min son & att hon umgås mkt med min son.. Men nu är det så att hon är inte alls som de flesta 15 åringar, utan hennes helger består typ av att passa barn & hennes mamma jobbar på lekskola och dit brukar hon gå för att leka med barnen & hon är van vid att passa små barn & så små som jonathan, sen tycker hon det är skit kul med jonathan.. hon verkar till och med mognare än vad jonathans pappa är, så nu är allt lugnt och jag slipper oroa mig :) Fast jonathans pappa blev ju inte direkt glad av att jag prata med henne, men eftersom han inte berätta ngt om henne så fick jag fråga henne själv, han var väl rädd att jag skulle vara elak eller ngt mot henne :P
Men men, ska göra ngt annat nu. Puss&Kram

anonym, igen!

jag har inte slängt på honom något ansvar, det var han som ville träffa sin son och umgås med honom.. det var han som lovade att vara med honom så fort han inte jobba, det var han som frågade om han fick ha honom en hel helg, Jag har inte slängt något ansvar på honom.. men han får själv inse att säger man & lovar att man ska ha sin son en helg så får man ha honom en helg.. Han bad mig ta honom på lördagen för han vill jobba, men jag sa bara åt honom att han hade sagt att han skulle ha sin son och då får han ha honom, han kan inte dalta fram och tillbaka med det hur han vill.. så är det bara.. men då kunde han sagt till mig att han tänkte låta hans flickvän sitta barnvakt, då har jag kunnat ta honom istället, som jag sagt så vill jag inte att nån okänd ska ha min son, även om det är hans flickvän, kan mycket väl hända att hon är super snäll & trevlig & allt sånt, men det jag hört gillar jag inte och eftersom jag inte känner henne själv så blir jag ju orolig, men han kom hem hel och det är jag glad över, men ska be om att få träffa henne så jag kan slippa tycka illa om henne, för de vill jag ju faktiskt inte, det är ju min son styvmamma typ :S

Och en än gång, festa är absolut inte allt för mig ! hade det var det hade jag vart ute ikväll med min kompisar och festat, men det är jag inte.. jag hade vart ute förra helgen  också, och första helgen jag var här.. men det var jag inte.. För jag var med min son! Hade jag velat fortsätta festa som jag en gång gjorde så hade jag inte behållt min son.. men det gjorde jag för jag älskar honom, han är mitt allt & han går före fester & allt annat! Hans liv kommer före mitt!

Och du anonym, känner du ens mig? Verkar inte som det iaf, och har du inte mage till att skriva ditt namn?


Och nej jag är inte svartsjuk på henne, jag vill inte vara tillsammans med jonathans pappa..


Svar till anonym.

för det första så hade hans pappa själv lovat att ta honom denna helgen & hela, och han skulle inte låta jobbet gå före eller något.. Men det gjorde han, så jag blev riktigt besviken på honom.. för det var en stor fest på G som han visste att jag hade då planerat att gå på eftersom att han skulle ha honom..
Och jag bryr mig inte bara om att festa.. det som kommer först är min son och kommer alltid att vara.. men nu på senaste tiden har han vart hos en barnvakt mycket för att jag har JOBBAT! För jag behövde pengarna till mig och honom... & hans pappa är inte så bra som det kanske verkar som.. han är omogen & barnslig.. Han kunde inte ens berätta det för mig att han tänkte låta hans flickvän sitta barnvakt, hade jag vetat det så hade jag tagit honom själv.. Jag vill gärna känna personen som sitter barnvakt åt min son. Vill inte låta vem som helst sitta barnvakt.. Han var visst inte med min & hans son mycket alls i helgen, jag har ingen aning om vem som hade honom :S och det sårar mig djupt, för han var istället ute hela dagen och spelade fotboll, medans någon hade min son... och han låter mig inte ens veta.. Jag lät honom iaf veta vart han var & varför han var där han var & om han gjorde något nytt, eller vad som helst så lät jag honom veta.. men han verkar ju inte bry sig så mycket som han låtsas göra..
Jag kan erkänna att ibörjan var jag svartsjuk, men hon är 15 år & är omogen, folk som jag känner som känner henne säger till mig att det förstår inte varför han är tillsammans med henne för hon beter sig som en 12 åring :/ & sen är hon skit sur över att hon blir som en styvmamma för honom.. Hur kan jag då lite på att hon är bra för mitt barn? & Tro fan att jag blir arg när han låter henne sitta barnvakt och inte ens fråga mig, när det är hans helg.. en mamma vill gärna känna personen som tar han om ens barn, men du verkar inte förstå de?

& Hade du vart i min sits, fått gå igenom det jag gått igenom, lyssnat på det som har blivit sagt till mig, så hade du nog blivit minst lika upprörd som jag.. egentligen så ska jag skita i vad du skriver.... du verkar inte alls känna mig eftersom du säger att festa är viktigare än min son..

Men men, du får tro & tycka vad du vill..

Barnledig Helg!

Fredag: Gick ner till Pizza 67 runt ett tiden för jag skulle äta men då var den maten slut :P Så blev inget ätande då.. Sen Så kom jonathans pappa dit.. Lite senare vid fem tiden så kom han hem hit och hämtade honom.. då sa han att han inte behövde mat eller blöjor bara kläder & Täcke.. Så då leta jag fram lite kläder & packa ner det + hans täcke & medecin.. Sen äkte de iväg.. Sen gick jag ner till jobbet & jobbade en liten stund, efter de gick jag hem och duscha & sen drog jag hem till Thelma vid halv elva tiden.. började göra oss i ordning och sen efter en stund drog vi till Lundinn och kort efter till drifanda.. Hade riktigt roligt faktiskt.. var där ett bra tag sen drog vi över till lundinn igen.. dansade och hade allmänt kul, träffade en kille där med som kom ihåg mig från att jag och min kusin var här för 4-5 år sen :P Det var lite kul ^^ Anyway, gick sen hem till thelma, käkade lite mat och sov sen..

Lördag: Vaknade vid fem tiden.. vart fly förbannad på jonathans pappa för han bad mig ta jonathan och han hade lovat att ha honom hela helgen.. han hade blitt erbjuden att jobba... Gick hem snabbt och drog sen till jobbet (skulle vara där halv sex och det var jag med..) Fortsatte att tjaffsa med jonathans pappa. Tillslut gav han upp.. (Det var ändå HANS hel helg!) Men iaf, kom hem vid tio tiden och då tvätta jag mina kläder sen hoppa jag in i dusche och vid halv tolv drog vi till Joa.. Sminkade mig där & sen sjöng vi och hade as kul, vi halv tolv drog vi till en fest.. fucking 250 kostade det in :P men det var de värt.. där träffade jag jonathans pappa. (hade redan fått höra att han satte jonathan i barnvakt och inte till vem som helst..) Innan vi drog snackade jag med honom och frågade vem som passa och han sa att hans bror & hans tjej gjorde det.. sen frågade "din flickvän då?" jo hon passa honom till tolv svara han då. JÄVLA SVIN! han vet mkt väl vad jag tycker om att hon är i närheten av jonathan, hade säkerligen vart okej om jag träffat henne och lärt känna henne, men har bara sett henne en gång och hört mkt om henne... Hon är ju för fan bara barnet själv! Och när han berätta det för mig så kolla han inte ens på mig.. Men men, sen när det stängde så drog vi till Lundinn sen drifanda sen lundinn. på drifanda tog vi en drink sen gick vi över till lundinn och tog en drink där med.. efter vi vart där drog vi till nån efter fest.. magni hette han som hade den.. och vid sex åkte jag hem till Thelma för att hämta cigg tror jag? :P sen när jag kom tillbaka så var vi bara där en liten stund, sen drog vi till nån brud på efterfest, där spela vi lite poker & drack öl.. sem drog jag, emma, garðar & hans bror hem.. har ingen aning om vad klockan var då. kollade aldrig på klockan.. men mycket antar jag :P

Söndag: vaknade vid tre och en kort stund senare ringde thelma och då hämtade hon mig.. drog till kiosken, köpte cigg och dricka, drog hem och bytte kläder, stack och hämta jonathan.. sa bara hej, okej & hejdå till jonathans pappa.. sen drog vi hem och gjorde iordning mat till lillen.. vid sju drog vi och åt hamburgare sen hem till thelma och där somnade jag i soffan (jonathan låg redan och sov) drog hem vi tio därifrån.. somnade inte fören klockan var runt halv fyra :S och vaknade typ halv sju imorses för då ville älsklingsbebis ha mat! Nu ligger han och sover & funderar med på att vila mig en liten stund.. klockan är ju bara åtta och eftersom jag inte sov så bra inatt :S Jo vaknade en gång vi halv fem med :S Men men, finns inget mer och säga, hade en rolig helg iaf :) Ha det så bra. Puss&Kram

RSS 2.0