Till Anonym:

Hej!
Jo visst, lägga mig i tid borde jag väl.
Men, är inte van att vara uppe såhär sent som jag vart nu förtiden.
Har min bror på besök och vi är hemma hos min mamma varje kväll & umgås. Inte ofta min bror är hos oss så man passar ju på, Annars brukar jag vara i säng mellan 10-11 & gå upp tidigt på morgonen. Men som sagt, nu i en vecka har jag haft min bror på besök. Jag kommer lätt in i rutin igen. Med tanke på att det spelar ingen roll hur sent jag går upp jag är alltid helt slut vid nio/tio tiden på kvällen & pigg tidigt på morgonen..
Men varför skriver du inte vem du är ?

Nyår!

Gott nytt år på er alla :)

Igår hämtade mamma oss här så åkte vi till markkus mamma & hennes kille, satt där en liten stund bara sen åkte vi hem till mamma. Där sattes det igång med att dansa efter vi alla ätit ;D Jag dansade itne jätte mycket men gud vad jag ville.. men måste ta det lugnt nu, har typ pajjat mina knän med att skutta runt på den :( Så får jätte ont när det kommer massa hopp.. så får dansa låtar när man bara använder ett ben i taget :P Det är väl kul det med, men inte lika roligt som att hoppa som en idiot xD Anyway, jag & kiddi gick hem vid två tiden.. Jag var dödstrött & ville bara sova, men när jag kom hem fasta jag vid datan ^^, Satt och snacka lite med Frida, först på msn & sen i tele.. Vid tre gick jag och la mig. Har hållt på att vakna & somna om sen sex i morses >.< att jag aldrig kan sova ordentligt :P

Idag, nu, närsomhelst så ska jag börja packa iordning mina grejjor sen ska jag gå hem till mamma & markku.. Ska göra mig iordning där & jag skulle nog hjälpa mamma med hennes år. Sen vid tre så ska vi hem till Antti & Mirra.. Vi ska äta och sånt där och fira hela nyår där..
Idag är sista gången mamma & markku får dricka tills jag har fött ^^, För nu är det bara 25 dagar kvar :D Fast man börjar ju undra om man kommer gå över tiden ;/ Har ju inte fått några förverkar eller något.. Suck. Vill verkligen inte gå över tiden. börjar bli en aning tungt med denna baouta magen xD
Gah! Längtar så efter att få gosa med min bebis :) Krama & pussa på den lille busen, hihi :)
Äh, ska sluta skriva nu :P Hoppas ni alla får en trevlig nyårsafton!

PussPuss


DAMPBARN!

Satt och snacka med en hel idiot!
Han säger att unga kan inte ge barn en redig uppfostran.. & att man måste plugga först & skaffa jobb annars klarar man sig inte & man måste va äldre för annars kan man itne uppfostra ett barn ordentligt.. och nomalåldern idag på att skaffa barn är 30år..
sen tjöta han om att jag borde tänkt ett steg längre.. sen sa han typ "jag ska ge dig ett tips. hitta ett dröm jobb, plugga som ung, få det jobbet & ha pengar så du klarar dig sen kan du skaffa barn" men hallå eller, jag ska ha barn om 26 dagar.. Och så babblar han om specbarn.. det är bara dom som skaffar barn..
och jag visste inte vad det var först men det är tydligen sånna som har skilda föräldrar, nån är elak mot en och så vidare.. Får damp på honom...
Och ja, nu på står han att jag skaffat barn för att jag inte mådde bra innan mina föräldrar skiljdes :S Det har absolut inte med saken att göra, jag ser bara inte abort som nått jävla preventinmedel som vissa andra gör.. & jag anser att eftersom jag blev gravid så är det menat att detta barnet ska komma till världen..på grund av olika anledningar.
men ja, han får tro vad han vill .. Jag skaffade inte mitt barn iaf för att jag mådde dåligt, däremot tänkte jag först på att göra abort för att jag mådde dåligt.

[email protected] - snacka med han om ni vill prata med en blåst idiot!

Ska sova nu, godnatt!

ENSAMMA MAMMOR!

Satt precis och kolla på beas bilder av hennes bäbis när han var jätte liten & nu längtar jag super duper mycket tills min lilla krabat bestämmer sig för att komma till världen. Längtar jätte mycket men är ändå livrädd.. går inte en dag utan att jag tänka på allt detta med att vara själv :/ Så Mammor:

Hur är det att vara ensam med ett litet barn? Går det jätte bra eller är det jobbigt/läskigt & är man rädd eller nervös eller något? Snälla berätta för mig. Jag är livrädd över att vara själv. Har min mamma men inte dygnet runt.

VÄLDIGT tacksam för svar!

Trött.

GodKväll!

Börjar bli riktigt trött nu *Gäsp* !! Har hoppat på dansmattan i flera timmar känns det som xD Ne men vi började vi fyra tiden och hade en pause mellan sex & sju sen satte vi igång igen, det är sjukt kul :P Men som sagt, man känner sig som en flodhäst.. Och nu vart jag tvungen att sluta för mina fötter ser nästan ut som två ballonger & mina knän pallar inte av mer :( Tråkigt, så jag fick ligga i soffan och kolla på istället, därför sitter jag här nu.. Inge kul och kolla på..
Liten ligger och rör på sig hela tiden där inne, om han inte lugnar ner sig snart så kommer han väl aldrig komma till världen, han är ju nästan aldrig stilla, förutom när jag sover.. Annars äre fullt ös där inne! Börjar bli lite trött på de men ibland är det mysigt, det är bara så jobbigt när han är i full gång jämt och ständigt.. man börjar ju undra om han har något party eller nått där inne ^^, Well, det är bara 27 dagar kvar tills lillen ska födas. Mamma & Markku tror han kikar ut tidigare, men jag vet inte.. känns som om man kommer gå gravid resten av livet :/ Hade önskat att man inte vore det nu när det är mellandagsrea, så man hade kunnat köpa massa kläder som man kan ha länge inte bara i ca en månad till. Men, nu väntar jag en liten prins :)
Nu är det fullt ös på han där inne, jag undrar vad han sysslar med egentligen :/ Tycker han borde sova snart :P Så jag slipper gå på toa 100ggr, är jätte kissi men var precis på toa så orkar inte gå dit igen >.< Men men, är väl illa tvungen till det för inte slutar han att slå på kisseblåsan.. Sikken buse!
Oj, såg nu att klockan är redan halv ett :O kanske borde dra sig hemåt snart (sitter hemma hos mamma), så man inte sover hela dagen imorgon, fast det skulle vara riktigt härligt :P OM en månad kommer man ju inte få sova sådär jätte mycket precis :P
Ne uscha! Nu kissar jag ner mig snart får väl sluta skriva här :P Skriver säkert något imorgon.. Ha det fint!

PussPuss

Mojs!


Hejåhå så tjock jag är xD
Idag: v36+1 inte lång kvar nu..
Men har fått en massa bristningar
och kommer bara mer :P Men det är de
verkligen värt kan jag lova! Min lilla prins <3


Här är en bild på mig sen
igår kväll, dansande flodhäst xD
Hade sjukt kul, men varmt & jobbigt
var det verkligen xD Kanske inte det bästa
att dansa så när man kommit så långt xD
Äh, hade skit kul iaf!

Dance!

HejHej!

Igår åkte ju jag mamma & kiddi till TunaPark, det ända jag köpte var en cola xD Hitta ingenting & hade inte ork till att leta efter något som skulle passa >.< Men min bror köpte däremot massa :P Han är en riktig shoppare xD Vi åkte sedan hem till mamma, där gjorde vi det vi brukar typ, hämta gabbe och sånt. Sen lagade jag & mamma tacos ihop & plockade undan tillsammans & så delade vi på kostnaden, det kändes riktigt konstigt men roligt var det :) Börjar kännas nu att man har flyttat hemifrån :P Fast har ju mer eller mindre vart hos mamma hela tiden ^^, Sen sjöng vi SingStar, det var mycket roligt :) Sen skulle vi testa ett dansspel, för jasse fick ju dansmatta i julklapp & herrejävlar vad roligt det var xD Men jag kände mig som en flodhäst som stod där och skutta runt på dansmattan xD Men har inte haft så kul på länge, men fy satan vad jobbigt det var ändå xD Svettig som en liten gris :P Men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att man är höggravid xD Kommer kanske upp bilder på bilddagboken nån dag så håll utkik xD Anyway, efter det så sjöng vi lite singstar till, det var med kul : ) Sen gick jag och kiddi hem till mig.. Jag hade blivit as trött & han mådde inte bra.. Börjar bli sjuk stackarn :(
Idag vet jag inte vad som händer, jag ska iaf hem till mamma snart, får se om kiddi orkar hänga på.. Men mamma ville att han ska träffa Kirsi & Pekka.. (marrkus mamma & hennes kille).. Ajja, orkar inte skriva mer nu. Är skit trött, har precis gått upp ur sängen :P (har börjat sova länge nu och jag förstår inte varför)
Men ha det så bra allesammans & gott nytt år om vi inte hörs av!

PussPuss

Godmorgon!

HejHej!

Vaknade för en timma sen ungeför, tänkte gå upp åtta men blev inte så :P Har tvättat håret, sminkat mig & så.. Sitter just nu och äter frukost, och gissa vad :P Jag äter grovt bröd ^^, Första gången på flera år jag äter det självmant tror jag, men måste egentligen äta lite nyttigare så vågade mig på detta brödet ^^, Tror det hette Lingon nånting ^^, mörkt & grovt iaf ^^, Fast sen vart det en väldans mörk oboy med xD Well, har äntligen fått upp min bror ut sängen, ska snart gå hem till mamma sen ska vi iväg och handla :P Så ha det fint.

PussPuss

<3

Jag vill så, men jag är så mycket räddare.
Jag vill inte vara rädd, men ändå är jag.
Vad kommer hända sen om..?
Hur kommer allt bli om..?
Tusen frågor & lite till..!

20 saker killar måste veta om tjejer.


1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen någonsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut, och då ligger du risigt till !

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga . Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte helt tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över var ni ska gå, om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kommer bli förstört.

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror. De flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.


Rubrik.

HejHej!

Visste inte riktigt vad jag skulle ha för rubrik ^^, Har ju inte hänt något speciellt. Sitter hemma hos mamma nu, det är väldigt vanligt ^^, Dom spelar poker, jag åkte ut för länge sen xD Har väl inte gjort så speciellt mycket idag, kom hit vid halv tio, då gick vi till torget, sen fixa vi lite där.. hämtade mitt ID-kort :) Slipper man bära runt på passet ^^, Kom hem fixade med tvätten & hämtade jasse, sen kom kiddi hit till mamma också, då gick vi och hämta gabbe, sen affären & sen tvätten igen :P Kiddi lagade mat, vilket alla tyckte var gott förutom jag, det var nån pasta sås med bacon i och jag gillar ju inte bacon så blev bara pasta för mig ^^, efter maten gick vi hem till antti och mira, gjorde inte mycket där, dom bjöd på bullar, glass & kaffe *mums* kom väl hem igen vid sju tiden & ja som sagt, vi började spela poker vid åtta nån gång och nu sitter jag här..

Imorgon ska jag upp rätt så tidigt :P Vid åtta eller något, ska göra mig iordning sen ska jag, mamma & bror till TunaPark.. Vill kolla lite om dom har något roligt ^^, Vilket dom borde ha, det är ju ändå ett rätt stort shopping center :P Anyway, senade på dagen har jag ingen aning om vad som händer, sticker väl hem och fixar lite & om jag fått mina pengar försöker jag väl få med mig mamma till Willys så jag kan handla lite mat och sånt. Har ingenting hemma förutom bröd & pålägg.. Så får äta här..
Mot kvällen ska jag & kiddi nog vara här iaf.. Tror det, finns ju inte så mycket att göra hemma hos mig xD Här finns det ju SingStar, Poker, Dansmatta, Massa spel & sen såklart umgänge ^^,
Jaop, tror det var allt för mig nu faktiskt, har inte så mycket och säga, men mamma klagar på att jag inte skriver blogg xD Mohaha!

Jojuste, igår fixade kiddi min lampa :D (förkortade sladdarna till den, asså som den hänger ner i från taket..) fast den hänger inte rätt än, måste fixa förlägningsladd så den når uttaget om den ska hänga över bordet.. Nu låter väl detta jätte konstigt,, först kortar vi och sen behöver vi längre ^^, men om ni sett bilden på min lampa så förstår ni nog ^^, Ajja, ska dra mig nu .. Ha det fint..

PussPuss

29Dagar kvar & Grattis Jennie till Dottern!

Annandag-jul!

HejHej!

Igår var vi ju hemma hos mamma, vi gick inte därifrån förens vid 2 tiden.. Sen gick jag & bror & la oss vid fyra.. Satt uppe och tjöta ett tag & jag tjöta lite med en kille på island också.. Jobbigt >.< Vaknade för ca 1½ timma sen.. Gött och sova länge : ) Har iaf duschat. sminkat mig & Ätit frukost, vi ska snart gå hem till mamma & markku för sen ska vi iväg till TunaPark och kolla läget lite : ) Kommer säkert vara smockat med folk, jobbigt men alltid kul att handla lite :] Well, vi ska väl dra oss nu.. Mamma & dom väntar på oss :P Ha det fint!

PussPuss!

30 dagar kvar

Jul i vårt hus.

HejHej!

Nu är julafton över & snart hela julen ^^, Julafton var väldigt lugnt och härlig : ) Åt god mat (jag åt julskinka och rätt mycket också.. Det är väldigt ovanligt när det gäller mig, tycker inte om det egentligen) sen gjorde vi iordning i köket & sen öppnade vi julklappar och sånt : ) Jag fick det jag önskat mig men inte allt så klart :P Fick lite pengar av pappa & en ljushylla, jätte fint (Y) , sen fick jag en espressomaskin & högtalare som jag kan ha både till tv.n & datan av mamma & markku :) min bäbis fick en über fin julklapp :) En silvrig ram, och så två askar där det står "my first curl" och den andra "my first tooth" hur gulligt som helst :D Det fick han av Marta. Sen fick jag en tavla av henne som hon gjort själv, den var också jätte fin! Jag kan ha glömt något som jag inte kommer på nu, men jag tror det var allt, är super nöjd med det jag fick : ) Det är ju inte jätte mycket, men det bryr jag mig inte om :) Det var fint det jag fick så jag är jätte nöjd!! Anyway, efter att vi öppnat julklappar så kollade vi bara på film typ, sen gick jag & kiddi hem till mig då var klockan nån gång efter midnatt & jag var skit trött så gick och la mig med en gång, vaknade sen vid ett på dagen xD fast vaknade några gånger under morgonen, men tänkte inte gå upp xD

Sitter just nu hemma hos mamma & markku, vi åt god jul mat idag igen : ) Åt skinkan denna gången också, brukar ju som sagt inte gilla skinkan och absolut inte den rökta vi alltid har på Juldagen, men den var hyffsat god så åt rätt mycket av den :) Sen har vi fikat lite & bara tjötat, riktigt trevligt :) Kollade också på resten av pearl harbour, den är ju über sorglig i slutet, lipa som satan xD första gången jag såg den lipa jag inte alls men nu kunde jag inte hålla mig xD Anyway, vi ska snart sjunga lite SingStar ;) Det är alltid roligt! Jag är ju bäst på det xD haha, ne kanske inte bäst :P men jag gör mitt bästa och jag vinner nästan alltid och det är alltid roligt ;P WellWell, ska gå och hålla dom andra sällskap nu, det är ju ändå juletider :) Ha det fint allesammans!

PussPuss & God Jul!

Idag är det exakt 1månad kvar till BF, längtar efter min lilla prins <3

Första..

.. julen som jag inte är hemma & gör mig iordning :P
Det känns lite konstigt att inte vara hemma hos mamma & göra sig iordning inför jul firandet, utan nu är jag hemma hos mig ^^, & dessutom är min bror här, fast han märks inte just nu :P han ligger bara och sover, tråkmåns xD
Men men, ska kolla klart på filmen nu ^^, Puss&Kram & God jul till er alla.

God Jul <3

HejHej!

Får väl börja med att säga God jul till er alla! Känns inte som julafton så man är väl inte riktigt på G, men jag längtar sjukt mkt till jag får se vad jag & lillen har fått :D Som sagt så fick ju min lilla bäbis ett paket & jag är så nyfiken på vad han fått (A)
Inatt sov jag för första gången i min lägenhet :) Jag sov ruskigt BRA! Första gången på länge som jag kan sova en hel natt utan att vakna, ränka ut i morses att jag sovit 7½ timma inatt utan att vakna :D Det som väckte mig var ett sms från Emelie :P Dumma henne! Ne skojja. Blev glad av att få ett god jul sms ^^, Anyway, igår kom min bror hit :D Han ska ju fira jul med oss, och han bor hos mig nu... Dom kom hit igår och lämnade hans grejjor sen åkte vi alla hem till Mamma & åt mat, det var gott.. jag var vrålhungrig, sen satt vi och prata lite och spelade burnout, Jag har helt galen i det spelet :D Hur jävla kul som helst! Iaf med Takedowns ! Men har än så länge bara fått 20 på en omgång, och för att få guldmedalj ska man få 8 :P så det klara jag för länge sen xD Jag är så jävla bäst ;D Mohaha!
Anyway, jag och min bror kom väl hem till mig vid 11 eller något igår.. Fixade dvd:n och så, sen fixa jag dipp, chips & lite sånt gott , så satt vi och gotta oss och kolla på Belivers, den var rätt skum.. men bra på något sätt xD Gick väl och la mig vid två tiden..

Nu är min lägenhet snart klar, jag orkar inte fixa och så nu, jag är helt slut och mina vader & fötter är så svullna så det gör ont att gå, speciellt när man går upp på morgonen.. Menmen, det är inte långt kvar nu : ) Exakt en månad imorgon! Börjar bli lite nervöst, inte så mycket för förlossningen mer att jag ska vara själv med ett litet barn, mitt barn. Men jag älskar honom sååå mycket, min lilla ängel <3
I lägenheten fattas det bara lite tavlor och en stor städning typ.. sen är väl allt klart kan jag tänka mig ^^,
Hm, skulle skrivit något mer men har bara glömt bort var det va ^^, så skit samma. kanske skriver lite senare på dagen. Vi ska ju inte äta julmaten förens klockan sex (så gör islänningar & eftersom jag, mamma & kiddi är det så ska vi äta då) Men ni får ha det så bra & ha en riktigt god jul & inte det går så hoppas jag att ni mår bättre snart :P

PussPuss

Stan, Gravid, Lägenhet, Jul, lite allt möjligt :P

HejHej!

Igår när vi var i TunaPark så hände det något som jag stör mig på otroligt mycket (!!), jag stod utanför en blom affär och vänta på att dom skulle komma ut, stod och röka min fimp, så kommer hem gubbe fram bakifrån mig och knackar mig på axeln och säger "Det är inte bra för dig att röka" och mitt svar är "Jag vet" och det säger jag jätte glatt >.< Som om jag inte bryr mig .. Så stör mig på två saker, att han ens har mage att säga så när han inte känner mig och sen stör jag mig på mitt svar.. önskar att jag hade sagt typ "Det är inte så farligt som alla tror" eller "det har inte du med att göra" inte "jag vet" iaf!
Anyway, Har vart i lägenheten både idag och igår, det börjar bli fint nu : ) Har hunnit med jätte mycket faktiskt och det känns helt underbart att få ställa grejjorna vart man vill :D Den är min, bara min :D Och jag är såååå kär i mitt vardagsrum ^^,
Lägger upp lite bilder på den i slutet av bloggen & av en av dom är jag med och ser ut som en jävla mupp xD Trampade precis på något hårt sen märkte jag att mamma skulle ta kort och så försökte man smile:a lite :P
Sover hos mamma inatt igen, vill inte sova första natten själv.. jag är ju mörkrädd när jag är själv, men inte annars ^^, Så väntar tills min bror kommer och han kommer imorgon klockan halv sex :D Längtar jätte mycket <3
Idag fick jag mitt packet från moster Marta :) Jätte fina saker, sen fick jag en inflyttningspresent och den var hur fin som helst och passar skit bra in i mitt vardagsrum, sen fick min lilla bäbis en julklapp :D Har inte öppnat den, ska göra det på julafton tillsammans med min julklapp.. hon hade typ skrivit på lappen "Till den lilla ofödda" eller ngt sånt, lät hur gulligt som helst på isländska <3
Ja, nu är det inte långt kvar till Julafton, är ju på måndag .. Längtar jätte mycket faktiskt :) Vill veta vad jag får från markku & Mamma & sen vad min lilla bäbis fått från "nästan mormor marta" (som hon hade skrivit) ^^,
Jadu, finns väl inte så mycket mer att skriva :P Så ni får ha det så fint & God jul på er.
Btw, är i v35 nu :) eller v35+1 så man säger väl att man är i v36 ^^,
Jo en sak till, Mina fotleder & vader har svullnat upp uta helvete nu :'( Värker jätte mycket i hälarna.. Men det är väl inte så konstigt att dom har gjort det .. Har ju vart igång ända sen jag kom hem från pappa, inte en ända lugn dag har det varit .. Idag gick jag upp halv åtta ju, och det är lördag , sen har man gått upp vid sju alla andra dagar förutom en tror jag det var och då gick man upp halv nio.. Snacka om att man är trött !


PussPuss

Skulle lägga upp bilder här , men jag gör det på BD istället,
Så ni kan kolla där om ni vill se .. Går inte lägga upp här.
http://soulstone.bilddagboken.se

Imorgon <3

HejHej!

Imorgon flyttar jag :D Känns helt underbart ! Fick ju städa i lägenheten både idag och i onsdags, men det gick typ inte för dom hade sina saker över allt :/ Men var där och kollade idag och dom var helt klara nu :D Lägenheten är JÄTTE fin :D Tycker jag iaf ! Stor & fin :) men iaf, så imorgon ska vi dit och städa och så för det behövs verkligen :P Det är damm och sånt över hela lägenheten >.< sånt där fintdamm som kommer när dom river väggar och sånt.. sen ska man ställa imorgon möbler och sånt ^^, Weii, längtar jätte mycket <3 Så imorgon ska man upp klockan sju igen.. tredje dagen irad jag går upp sju.. det är lite jobbigt faktiskt :P men men har man mycket att göra så har man-..
Ne orkar inte skriva mer nu sitter vid markkus data och den är elak mot mig :P raderar allt jag skrivit och hoppar hit och det :( inte alls kul. Så ni får ha det så bra så hörs vi när jag har fått upp min data..

(Jóa ég skifa á islensku tegar ad ég hef tima, mamma verdur ad hjálpa mér med tad, Love you!)

PussPuss

Godnatt

Godmorgon!

HejHej!

Tisdag morgon idag då & det är en dag närmare julafton ^^, Har hunnit duscha, sminka mig & gå till affären.. Behövde cigg så var tvungen att gå dit :P Första gången jag köper sen jag blev 18 och dom fråga inte ens efter legg :/ trodde jag dom skulle göra så jag tog med mig mitt pass ^^, har inte fått mitt ID kort ännu.. menmen, får det förmodligen i vid veckan eller efter jul..
Sitter just nu vid markkus bärbara data och jag hatar det.. för allt flyttar sig hela tiden.. asså typ om man skriver här.. sen skriver helt plötsligt längst upp i stycket .. sjukt irriterande>.< Hade skrivit ett stycker nedanför det här.. men på något sätt så markerades det och suddades bort :@ hate it ! men ska spela lite nu och vänta på att mamma ska vakna.. Sömntuta är hon ^^, (orkar inte skriva det jag hade skrivit) men ha det fint!

PussPuss

Bilder v34+3

Har fått jätte mycket bristningar nu, men vet ni vad?
Jag bryr mig faktiskt inte :) Tycker det hör till att få barn.
Lite bilder på magen : ) Känner du igen din tröjja Frida ? ^^,
v34+3 nu.. Börjar bli riktigt jobbigt & vara gravid nu.
Var i lägenheten idag :) Snart klart där!
Underbart!



Gillade denna bilden mest


image51

Sammanfattning år 2007

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Blev gravid, skrev kontrakt (lägenheten) säkert mer.

Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, tyvär.. för det var ett fylle löfte som jag inte borde gjort.
Tänkte däremot inte på det förens jag gjort de.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Frida, Jannike, sen vart några gravida också.

Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte vad jag vet. eller jo, fridas farmor :(

Vilka länder besökte du?
Island & sverige.

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Real love.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
27 april ♥ 4 maj ♥ 21 maj ♥ 20 juni ♥ 26 oktober ♥
Det är nog massa.

Vad var din största framgång 2007?
Vet inte.

Största misstaget?
Att jag drack så mycket och gjorde en del misstag på Island.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja både och faktiskt.. men ingen allvarlig skada däremot :P

Bästa köpet?
Hmm? Allt till mig & Bäbisen?

Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg, saker till lgh, kläder.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, min bäbis :)

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Vet faktiskt inte, det är några låtar men kmr aldrig ihåg namnet.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har vart gladare detta året, men när jag var ledsen så vart det värre än förr.

Vad önskar du att du gjort mer?
ingen aning?

Vad önskar du att du gjort mindre?
Festat!

Hur tillbringade du julen?
2006 - Med mamma & markku sen dagen efter med pappa, sussie, kiddi & tilda.
2007 - Blir med mamma, markku, kiddi & gabbe :)

Blev du kär i år?
Ingi Rafn ♥

Favoritprogram på TV?
One tree hill

Bästa boken du läste i år?
Kommer inte ihåg namnet :P men bra var den!

Största musikaliska upptäckten?
Jadu, bra fråga.

Något du önskade dig och fick?
Hm.. ? Stor mage ? xD
Vilken dum önskning!

Något du önskade dig men inte fick?
Jaop!

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Åkte bil i 6h med far, satt sen hemma och kolla
på film med familjen här i torshälla.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkert mycket..

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Alkoholist, Nykterist, Lat, Sprallig, Fullfart, Jobbnarkoman.. Ja mkt :P

Vad fick dig att må bra?
Han & bäbisen ♥

Vilken kändis var du mest sugen på?
typ ingen?

Vem saknade du?
Många. ♥

De bästa nya människorna du träffade?
Alla på Island ♥

Reality!

HejHej!

Ja nu börjar man fatta att det är värkligt :P Har plockat ihop dom sista grejjorna nu, Skrivbordet, datan & mina saker som jag behöver tills jag flyttar är i två påsar xD Sen har vi satt upp Gabbes loftsäng med, fast inte helt för det fattas en bit till stegen och eftersom vi inte har den så kunde vi inte fästa skrivbordet.. Så han som vi köpte det av skickar det imorgon.. Men ja, imorgon ska man till lägenheten med dom sista grejjorna förutom min säng .. Sen ska vi till Västrås också och lämna ¨vårat Playstation 2 där, ska chippa de .. Nån affär där som chippar det för 1000kr ^^, Suft ! Vi har redan bränt massa spel & singstar skivor .. och vi får vårat playstation på Torsdag igen och då jävla ska det sjungas :D Hmm, finns inte mkt mer och säga. Men nu känns det iaf lite mer att det är värklighet det här och inte bara en dröm ^^, Men ska kolla på 1408 nu, en skräckis :D Ha det fint!

PussPuss

5 Dagar!

HejHej!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får flytta in i min lägenhet, känns helt underbart men ändå vääädligt läskigt :P Bo helt själv ^^, Men min bror ska nog vara hos mig över jul iaf : ) På onsdag får jag börja städa och så i lägenheten.. Får städa den själv, det var därför jag fick den nu, annars skulle jag fått den i januari nån gång, eftersom dom skulle vart tvugna att anlita städeskor & det är lite svårt på mellandagarna, så jag städar den själv istället , eller jag och mamma :) Ska bli så kul att fixa med lägenheten sen :D Längtar jätte mycket!
Idag har jag inte gjort alls mycket, vaknade vid halv tolv & sen dess har jag bara slappat, nu kollar vi på Grinchen eller vad den heter, har sett den filmen många gången men jag bara älskar den ;D Eller vi ha pausat nu iofs, ska laga mat och äta sen ska vi kolla på den igen.. Senare idag vet jag itne vad som händer.. Ikväll skulle vi iaf kolla på 1408, den verkar sjukt bra :D
Wellwell, det var väl allt för mig. Ha det så brao.

PussPuss

Happy Birthday!

Har denäran idag,
har den äran idag,
har den äran, kära Sesse
har den äran idag!


Ja må hon leva, ja må hon leva.
ja må hon leva uti hundrade år! J
a visst ska hon leva, ja visst ska hon leva,
 ja visst ska hon leva uti hundrade år

Och när du har levat,
och när du har levat,
och när du har levat uti hundrade år,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas,
ja då ska du skjutas på en skottkärra fram.

HippHipp HURRA HURRA HURRAAAAA!!

Grattis på Födelsedagen Sesselja!!

Haha, vadå patetiskt? Det är någon annan som borde skriva sådär i sin blogg idag, but anyway, idag fyller jag hela 18år, vilket inte ha så stor betydelse ändå för jag känner mig redan som 40 xD Visst nu kan jag köpa mina egna cigg och sånt där.
För flera år sen satt man och planerade hela denna dagen, man skulle ut och festa och ha skit kul, man skulle ju bli så vuxen & "ha status" xD Men, nu när dagen är kommen så har man inte den blekaste vad man ska göra?! Kan inte gå ut på krogen, kan inte umgås med någon typ.. Är för trött för det idag.. Så blir väl bara till att ta det lugnt I guess ^^,

Imorses steg jag upp klockan fem.. halv sju åkte vi hemifrån pappa ^^, BIlen var packad och klar ! Fick stanna till i Örebro och hämta Gabbes loftsäng, sen hem hit och lämna den och hämta lite av mina grejjor.. Sen till lägenheten och lämna alla mina grejjor. Sen stack pappa väldigt fort :( Jag ville inte de, ville inte säga hejdå! Jag saknar honom redan & jag får inte träffa honom på 1½ - 2½ månad :( Beror på när jag föder & så .. Hoppas i början av Januari så jag bara behöver vänta 1mån på att få träffa pappa :)
Men men, ska göra något.. ut och röka sen ta mig ett bad.
Ha det så fint Allesammans.
PussPuss

:)

Godmorgon!

Idag mår jag bra, vaknade inte på fel sida denna gången iaf, och fick bara halsbränna en gång inatt.. skööönt ! Vaknade väl för en timma sen , har inte gjort så mycket sen dess, har bränt en skiva, sätt i en maskin tvätt & pratat med mamma  :) Igår var jag & pappa i simhallen, jag var själv först för han skulle sola. Sen kom han och höll mig sällskap, Sen såg vi lucia också, det var väl inte så roligt, fint sjöng dom förutom när en sjöng fel xD Maha! Ne nu ska man inte vara elak, jag vet hur hemskt det är att göra fel när man uppträder.. Har gjort det en gång och det var inte roligt. (Spelade blockflöjt för allas föräldrar en gång när vi skulle samla in pengar för nått, kommer inte ihåg vad det var men var något med fattiga barn nån stans.. ) Anyway.. Idag ska man väl packa ner allting och lasta bilen,. för imorgon klockan sex på morgonen så åker jag och pappa hem till mig.. Har ju köksbord och lite sånt här som jag ska få med mig upp och inte så lätt att få med det på tåget xD Så imorgon blir det till att åka bil i 4-6 timmar, är ju ändå 372km hem till mig ^^, sen ska vi stanna i Örebro för att hämta en loftsäng som mamma köpte på tradera.
Imorgon fyller jag 18år!
Jag är glad, jag är lycklig :) Nu finns det folk som beundrar mig och säger att jag är bäst, vilket jag itne förstår, men det gör mig otroligt glad & lycklig.. förut var jag hatad och inte omtyckt alls, man kände sig värdelös, men inte nu längre, jag är så lycklig, inget kan beskriva denna lycka jag känner, för det är första gången i mitt liv som jag känner den.. Visst små förälskelser har man ju kännt, men det är en helt annan lycka. Tack till alla er som tror på mig, det värmer <3
Ne nu ska jag gå och göra något, vänta på att mamma ringer upp kanske och sen hoppa in i duschen. Ha det fint!
PussPuss

Godmorgon!

Idag ringde torshälla fastigheter och väckte mig men mobilen dog :/ Tror det var pga den dåliga mottagningen i källaren :P Men iaf, sen ringde jag mamma och prata lite med henne :D Har inte gått en dag som jag varit här utan att jag pratat med henne, alltid hittar man någon anledning till att ringa xD Just nu väntar jag på att Frida ska ringa : ) Sen ska jag väl börja packa och göra klart negerbollarna, mums! Ringde BM nyss också och avbokade min tid .. Fick ingen ny utan får ringa när jag kommer hem igen .. på måndag då asså :P Mamma ska iväg nu och välja tapeter till min lägenhet :D synd bara att jag inte fick göra det själv :P men jag litar på att hon fixar det galant & väljer fina <3 Hmm, finns väl inte så mycket mer och säga.. Det är vitt här ute iaf, har snöat lite igår och det är fortf. kvar.. ser ut som om det snöar nu med ^^, Well, har inget mer och säga..
PussPuss

123

HejHej!

Visste inte riktigt vad jag skulle ha för rubrik :P Så det blev så ^^,
Idag har jag inte gjort mycket alls som vanligt :P Pratade med Frida i nästan två timmar, vi sa väl inte så mycket intressant om man säger så ^^, Men då brukar tiden flyga iväg. Jag var typ övertrött & då är jag väl inte den roligaste även om jag tror det själv xD Imorgon åker hon till Linda :( jag hinner inte träffa henne mer.. Men säkert kul för henne att komma iväg : ) Men åkte till ge-kås idag igen juh.. Köpte lite stearinljus, mycket fint! sen lite annat också, handla bara för 213kr denna gången ^^, förra gången vart det ju för 2300kr eller ngt xD Mohaha! But anyway .. Sen slöa jag mest, sen kom pappa hem & då gjorde han så tv.n funka :D Weiihooo ! Sen kom Magnus på besök & pappa hade köpt margarin & kakao till mig. Fick äntligen göra mina efterlängtade negerbollar :D man skulle ha 10dl havegryn men jag tog bara 7½ och det var alldeles för mycket >.< så dom är inte jätte goa, rätt torrt & smakar mycket havregryn xD Men iaf, sen gjorde vi tacos, det var gott :D Sen vart det tv som vanligt :D
Imorgon ska jag packa ner lite grejjor och så, så slipper jag göra allt på fredag, sen ska jag göra klart negerbollarna, orkade inte rulla dom idag så gör det imorgon ^^, Sen när pappa kommer hem ska vi till simhallen och bada, mycket trevligt! sen ska vi nog till Lilja och hämta grejjorna jag skulle få från henne, sen hem och ta´t lugnt .. WellWell, det var väl allt för mig denna gången xD Skriver säkert imorgon, ska nog sova nu . Är jätte trött! Steg ju upp klockan åtta idag, inte så jätte tidigt men trött är jag iaf ^^, Så ni får ha det så bra.
PussPuss

Email

Från: (Okänd) Ämne: ARTIK KIMSE YANLIZ KALMAYACAK!

Skulle ni våga öppna ett sånt mail?
Inte jag iaf !

Frida här!

image46
Eftersom att jag är så underbart snäll, så har jag fixat Sesseljas blogg. Vad tycker ni om den? Kan ju också passa på att berätta att hon har exakt likadan som mig, gud vad jag är snäll som låter henne ha det!

& det här är min son Philip, han är sötast i världen, om ni frågar mig :D




Godmorgon!

HejHej!

Idag ringde pappa och väckte mig klockan åtta, har duschat & ätit frukost, ska snart iväg... vi ska till ge-kås igen :P Han måste byta sin kostym, för dragkedjan på byxorna var paj när vi kom hem förra gången :/ Sen om han ska in på ge-kås så ska jag köpa lite stearinljus :D
Btw, flyttar in 21dec i MIN lägenhet :D
Min första jul i lägenheten, ska ha de så mysigt , Försöka iaf ^^,

Idag händer det nog inte så mycket, ska väl försöka få tag på nån utav dom vännerna man har kvar här och se om nån vill ses innan jag åker hem till Torshälla.. skulle åkt imorgon med åker på Lördag morgon, pappa ska köra mig :D Har ju massa grejjor här som han ändå skulle kört upp innan jul eller när han kommer hem från Island, så han gör det nu, fy satan så härligt :D slipper jag åka tåg, hatar att åka tåg.. det är så tråkigt & bökigt.. speciellt när man har mycket med sig :P & nu har jag massor från ge-kås färden xD WellWell, Ska väl kila nu.. måste bara säga att jag har väldigt skumma drömmar & vissa gillar jag inte ALLS! Här har man gått i celibat i ett år och så drömmer man om sex, det är hemskt ! Det gör det hela mycket svårare :P Men till helgen har det gått SJU månader, stolt! Inte många icke oskulder som håller sig så länge, men det är på tiden för mig, ska ju bli mamma & då kan man inte vara ute och ränna på nätterna & festa och ha sig, härligt att slippa det iaf :) Ne ska kila nu, pappsen kommer väl snart. Ha det fint!

PussPuss

Längtar.

Jag längtar så efter dig bäbis. Du är den bästa!

Jag ska finnas vid din sida & stötta dig tills livet tar slut, som ängel ska jag vaka över dig så inget ont händer dig. Aldrig ska något ont få hända dig min lilla älskling. Jag vet att jag kan vara arg på dig ibland, men det är bara för det gör ont när du försöker få plats, jag vet att det är trångt där inne så det gör inget. Jag längtar så efter att få hålla dig i min famn, pussa & kramas med dig. Drömde flera nätter i rad att jag försökte krama om magen så gott det gick, för då visste jag att jag kramade om dig också. Jag ska göra allt för dig! Måste jag börja plugga sen efter ett år igen för att kunna få ett jobb så gör jag det, även om jag inte tycker om de. Men du måste ha tak över huvudet, mat & kläder. Jag kommer göra vad jag måste. Vill din pappa att vi bor på Island så flyttar vi nog dit, även om det känns jobbigt.. Du måste ju få känna din pappas närhet också & i äldre dar vill jag att du ska känna honom & kunna prata med honom när du vill.. Jag är så glad att du blev till.. Jag är så glad att vi klarade oss igenom den svåraste biten, utan dig så hade jag aldrig klarat det. Du lyser upp min dag. Jag är så nyfiken på hur du ser ut, vem du kommer vara mest lik. Jag vill så se ditt söta ansikte, dina små söta händer & fötter, din lilla kropp. Nu vet jag äntligen vad äkta kärlek är .. Den kärlek jag känner till dig är obeskrivlig, att man kunde älska ett barn så mycket som inte ens kommit till värdlen det visste jag inte. Men du betyder allt för mig! Du kommer ALLTID komma i första hand. Din hälsa, din hunger, din värme.. Måste jag gå med gammla fula slitna kläder & svälta för att du ska kunna må bra så kommer jag göra det. För ett barn kommer alltid i första hand & du är mitt barn & jag vill att du ska må bra. Nu är det inte långt kvar tills du tar ditt första andetag här ute i världen & jag längtar så mycket.. Har inte gått ens en timma at jag tänker på dig sen jag blev gravid. Jag är så glad att jag behöll dig, jag gjorde rätt beslut & det känns så bra.. helt underbart! Hade kunnat skriva så mycket mer om dig & min kärlek, men jag måste hoppa in i duschen.

Bäbis, jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer ana.

image45

Orolig :/

HejHej

Kan inte sova.. Är lite irriterad i benen sen är jag så otroligt nervös, jag förstår inte varför.. Men kan verkligen inte somna.. mina ögonlock känns så himla tunga men jag kan bara inte somna :( Så tänkte skriva lite här en stund.. Det jag är orolig över är att barnet kan komma när som helst, egentligen. Jag har vart nervös hela dagen, och jag förstår inte varför?! Har inte kännt såhär nån gång innan, började när jag vaknade upp inatt av att jag hade så ont i magen & sen den förbannade foglossningen >.< Så snart har jag vart ett nervvrak i 24 timmar.. Varför blev jag så orolig just nu? jag har haft så ont i magen innan, men inte blivit nervös.. Gah! Blir galen på mig själv. Jag behöver inte oroa mig för att lillen ska komma ännu, det är trots allt 6½ vecka kvar & eftersom jag är förstföderska så borde jag absolut inte oroa mig.. för dom som är det brukar går väldigt länge, inte få så mycket för tidigt.. Måste försöka sluta tänka på det, men jag kan bara inte.. Vill bara sova, har velat det hela dagen och nu när det är natten så kan jag inte :( Buhu!
Men anyway..
Är i Svenljunga hos pappa fortfarande.. I torsdags åkte vi till ge-kås, köpte massa fint :) Finns bildet på http://soulstone.bilddagboken.se , orkar inte lägga upp här & nu för pappas data är så jädrans seg! men iaf, sen på fredagen åkte vi in till borås efter pappa slutat jobba, köpte lite fint där :) sen åkte vi och hälsade på Frida, Philip & Christoffer, mycket trevligt : ) Dom bor fint med och mycket planer har dom visst för huset ^^, Sen i lördags så kom Emme och hälsade på mig, det var också trevligt.. men jag fick börja göra mig iordning för julbordet som jag och pappa skulle på.. Blev jätte fin tycker jag :) första gången på länge man kände sig fin ^^, Gick först på förfest & det var trevligt :P sen åkte vi upp till simhallen där julbordet höll hus.. Jag gick innan vi fick mat.. vid nio tiden kom lilja och hämtade mig i svenljunga så sov jag där.. på söndagen hämtade matte mig hos lilja (dom bor ju i holsljunga båda två).. han skulle iaf köra hem mig men vi fick först åka hem till honom igen och vänta på att widar skulle bli bättre, stackarn hade sån himla mensvärk, var där inne i 1½ timma om inte mer :/ Men sen kom vi iaf iväg .. var hemma vid halv fyra och söndagen var mycket slapp men ändå trevlig :)
Idag har jag inte gjort mycket alls, har typ bara kollat på tv.. som vanligt xD Har vart jätte seg idag, men men.. Så kan det vara ibland ..
imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska försöka träffa någon? Får väl se om man har ork till att gå ner till byn..
På torsdag åker jag förmodligen hem.. om jag inte åker då så åker jag och pappa på lördag morgon :) då ska han köra alla mina saker upp till lägenheten så då hänger ju jag på då istället =) måste bara byta tid hos BM isf..  hoppas han orkar på lördag för jag orkar verkligen inte åka tåg, jag hatar det !
Men men , ska väl försöka sova snart igen .. Ha det så brao.
PussPuss

Grattis

till Marie Picasso!
Stavas efternamnet så? :P

Åkte in till borås idag när pappa kommit hem från jobbet..
Skulle handla kläder som jag ska ha på julafton, nyår & julbordet imorgon.
Riktigt nöjd med köpet :D As snyggt! Tycker jag iaf. Sen åkte vi till Frida och hälsade
på där :) Mycket trevlit! Fick låna lite mammakläder & se hur dom bodde, väldans mysigt :)
Pratade precis med min farmor :D Har inte pratat med henne på EVIGHETER(!), sen har jag inte
träffat henne på flera år, hon är jätte sjuk :( Tråkigt men sant, men det går fram och tillbaka med det.
Nu verkade hon må riktigt bra faktiskt :) Hon kom ihåg att jag är gravid iaf =) Tror jag inte pratat med henne
på 1 år eller något :/ Men men, blir så när jag bor här & hon på Island. Ne nu ska jag snart gå och sova.
Är ruskigt trött faktiskt! Har vart två jobbiga veckor & än är inte denna över riktigt än :P
Ne ni får ha det så himla bra & ha en trevlig helg!
PussPuss

Lycklig eller inte?

HUR LYCKLIG ÄR DU ?

[ ] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
T 0 T A L: 4

[x] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x]Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ]Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x]Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
T 0 T A L: 5

[ ] Du har över 50 kompisar på Facebook.
[x] Du har bilder på Facebook.
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Facebook.
[x] Du får tillåtelser.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du utövar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.
T 0 T A L: 3

[ ] Du äger en bil.
[x]Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har bra självförtroende.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du har vänner.
T 0 T A L: 2

[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nickname.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela texten från 5 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 5

Multiplicera antalet X med 3 = 19x3 = 57% lycklig!

Ond eller inte?

Hur ond är du ?

1) rökt/ röker ciggaretter [x]
2) dricker/ druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skärt dig själv [x]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 7

21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [x]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 8

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [x] (men ingen drog)
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 6

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [x]
43) vart punkare [x]
44) vart alternativ [x]
45) stulit något [x]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [x]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 9

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) haft sex med någon första gången ni träffades [x]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) använt någon annans tandborste [x] (var tvungen)
TOTAL: 8

61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [x]
67) mobbat någon [x]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 7


71) ägt en liten lägenhet [x]
72) snott din kompis pojkvän [/]
73) velat ha kompisens pojkvän [x]
74) vart i bråk med polisen [/] (lite halvt sådär)
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [x]
79) blivit sexuellt utnyttjad [x]
80) utnyttjat någon sexuellt[x] (inte det onda sättet väl? isf nej)
TOTAL: 9

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i streck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i streck [x]
84) kollat på tv 12 timmar i streck [x]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [x]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x ]
TOTAL: 10

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [ ]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [x]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [x]
98) använder eyeliner [x]
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 8

Totalt: 64

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy ( det visste jag redan xD)
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass

Lycka!

Har aldrig vart såhär lycklig! Satt precis och kollade på Fridas film på philip, tankarna flög iväg & tårarna började rinna! Den låten är så himla fin & philip är ju så himla söööt! Men, det jag kom och tänka på är hur lycklig jag är egentligen, trodde aldrig att jag skulle bli gravid, trodde jag var steril.. Och nu är jag i åttonde månaden (50dgr kvar idag) & ska snart ha en liten bäbis själv. Min högsta önskar slog in, jag blev gravid, jag ska gå ett barn, jag ska bli mamma <3 Det är allt jag någonsin önskat mig.  Önskade iofs att jag skulle hitta min "prins" och att vi skulle få barn ihop.. Men detta gör inget, älskar detta barn lika mycket för de. & jag behöver inte dela min kärlek med någon annan , bara jag och min son (: Jag är så glad att jag tänkte mig för ordenligt innan jag tog ett beslut, skulle ju gjort abort, ringde mamma och berätta (hade bara tänkt på det i nån dag) så hon sa att jag skulle tänka lite till innan jag bestämmer mig för något, men att jag fick göra som jag ville för det är mitt liv. & jag gjorde som hon sa, som tur va.. För jag är så glad att jag inte gick dit! Finns inget bättre än att vara gravid, inte vad jag vet än så länge iaf! undrar ibland hur jag hade mått idag om jag gått dit, fast försöker att inte tänka på det, för om 50dgr ska min son födas & jag är överlycklig :D
(detta inlägget blev rätt konstigt märkte jag nu, inte som jag hade tänkt mig, men ingenting bli någonsin som jag tänkt mig:P kan också skriva konstigt så det låter skumt, äh ni som känner mig fattar nog vad jag menar iaf! )


50 dgr till BF <3 ca35 dgr tills jag fått lägenheten <3 9 dgr tills jag fyller 18 år <3

Svenljunga!

HejHej!

Nu är man hemma i Svenljunga hos far! Resan gick väl bra förutom att lill-killen var allt för livlig! Kändes som han försökte ta sig ut på höger sidan xD Sen sparka han och rörde på sig ungefär hela vägen.. Men som sagt så gick det bra annars. Satt två jätte söta killar mittemot mig :O Mohaha! Fast jag låg och sov en bra stund, vart helt slut.
Idag ska jag & far till G-kås, ska kolla det sista som behövs att köpas sen ska jag kolla lite till mamma, kanske ska kolla vad mp3 & ps2 spel kostar.. Singstar skivor också :P Sen imorgon så ska vi kanske till Borås, får se hur det blir med det, beror på om pappa orkar ^^, (jag orkar alltid springa runt i affärer! förutom att man får förbannat ont i fötter & rygg) Sen på lördag blir det kanske Julbord med pappa & hans jobb :) Han skulle kolla om jag kunde följa med. hoppas faktiskt på det, för det skulle vara kul (: Sen på söndag är det ju Jannikes dop, får se om man tar sig dit, lite pinsamt och gå dit själv :/ Sen resten av tiden här får man se vad som händer, ska väl försöka träffa dom flesta här också.. kommer ju som sagt inte komma ner på ett bra tag sen, men ni får gärna hälsa på mig när jag fått min lägenhet :D
Btw, jag tror min bröst har växt över natten eller något :/ För nu helt plötsligt så passar inte BH:n speciellt bra :S Måste fan ta och köpa mig en amning bh snart.. Men jag är så snål xD
WellWell, ska gå och röka sen kanske ta något och äta innan man åker.
Till Anonym som kommenterade att jag röker: Ja jag röker under graviditeten, jag vet att det kan vara farligt, men inget är fel på mitt barn & röker man så bli oftast inte barnen några fyra/fem kilos bebisar & dom kan bli gnälliga. & jag har inte kunnat sluta röka pga olika anledningar.. inget jag tänker skriva här & varför skriva som anonym? Vågar du inte visa vem du är?
Men ska dra mig nu, måste bara säga en sak till, det går VÄRLDENS dåligaste låt på radio nu, undrar egentligen vad det är för radiokanal för jag har aldrig hört denna låten och det låter förjävligt :/ Låter som ngt skämt!!

PussPuss

My only love wrote this to me -

Skulle bara säga att du har aldrig sårat mig och
jag ångrar inte en sekund med dig för du har varit
helt underbar hela tiden. Önskar med att jag aldrig
hade släppt taget om dig och om jag skulle kunna
ändra det så skulle jag gjort det. Du kommer alltid
att ha en plats i mitt hjärta för att jag har inte
träffat någon som är så underbar som dig.
J

Handla!

TVbänk
Taklampor
Gardiner
Hemtele, bärbara
Skurningsmojs
Gafflar

Sen är allt klart :)
Btw, kom precis hem från bion,
den var bra men fatta inget i slutet :P
Tack för bion Sami (Y)

Uhj!

HejHej!

Är jätte trött :P Idag har man gjort rätt mycket & jag är helt slutkörd!
Steg upp halv sju, hade tvätten från sju till elva, åkte till ÖB emellan det också, efter tvätten fyllde vi bilen med massa av mina saker, sen åkte vi dit och sätte in det i lägenheten, efter det så åkte vi till Maxi, gick runt där ett bra tag, sen vidare till TunaPark, Systembolaget & ONOFF (mamma köpte en x-mas xider till mig som vi ska spara tills jag slutat amma :P Har aldrig kunnat smaka på dom så hon köpte en som jag får smaka på när jag ammat färdigt:) så snällt! ) sen åkte vi till stan, till Game, clas olhsson, baby butiken, allt från fem & så.. Kom inte hem förens vid halv sex eller något , så vi har haft och göra sen vi steg upp.. 
Och nu ska man iväg på BIO, eller åker om en timma ungefär, Samis mamma kör oss & hämtar oss, så underbart snällt! Slipper man ta bussen, jag tycker inte om bussen, tycker inte om folk, folk kollar konstigt, folk är elaka xD Imorgon åker jag ner till min pappa, med tåg.. tråkigt men måste. åker ÅTTA på morgonen :@ allt annar var uppbokat eller så var det svin dyrt! men denna kosta 154kr, hyffsat billigt iaf.. är framme i borås vid tolv tiden, kanske ska shoppa lite imorgon med, får väl se om pappa skulle tillbaka till jobbet sen eller inte. Hoppas inte för jag vill handla saker :D Ne ska väl klä på mig riktigt kläder och så nu .. Ni får ha det så underbart & ha en trevlig kväll!

PussPuss

Idag & Imorgon.

HejHej!

Idag har man rätt mycket och göra, eller det känns som det iaf.. Man orkar ju inte göra så mycket nu förtiden innan man blir helt slut xD Men iaf, Nu har vi tvätten från 7-11.. Sjukt jobbigt, hade gärna legat kvar i sängen nån timma till :P Är rätt trött sen igår. Sen ska man städa här hemma & julpynta (har inte hunnit göra det än), sen ska vi med massa grejjor till lägenheten, ett par lådor & lite möbler. Sen skulle vi till ÖB & sånt.. Sen måste jag beställa tågbiljett ner till pappa & sen vid åtta sticker jag & Sami iväg på Bio för att se SAW 4 ! Så man kommer nog vara rejält jävla trött ikväll.
Längtar inte speciellt mycket tills imorgon kan jag ju också meddela, åka tåg i fyra timmar är inte det roligaste man kan göra, får så himla ont i min rygg när jag åker tåg :( Sen hatar jag alla byten >.< Först i arboga sen i herrljunga.. OM det finns ett tåg med bara två byten, annars är det tre och då är det i Katrineholm, skövde & herrljunga.. Blää, hatar tåg! Fattar inte hur det kan vara så dyrt när man inte ens åker bekvämt?! Ajja, ska göra något annat nu. Ha det fint!

PussPuss!

Grymt irriterande!

HejHej!

Idag ringde dom från TF (torshälla fastighet) & sa att lägenheten kommer inte bli klar förens i början av januari/mitten av januari, fuktskadan var så stor & det tar så himla lång tid att torka! Och jag kan inte flytta in för dom fick riva ut allt i badrummet + att den hade spridit sig till köket.. Så nu är man rätt irriterad!
Sen gick vi och kolla på lägenheten igen, för nu har jag fått nyklarna & så skulle vi kolla förrådet, MEN självklart har dom på hänglåset, så jag kom inte in i förrådet, sen var det mycket där man såg som man inte såg när vi kolla första gången.. Men dom ska tapetsera köket & vardagsrummet.. skulle också tapetsera barnrummet men jag sa nej till de.. För det är rosa & blåa tapeter med en teddy border (om det nu heter så?) och där ska ju ändå lilla jonathan ha sitt rum så jag kan säkert bara säga till om jag vill få det tapetserat, sen så ska dom måla och så i toan.. Så den kommer väl bli fin när den väl är klar :)
Ska snart åka dit igen och ställa in lite lådor och sånt dära. Så vi blir av med det här :D

Imorgon ska jag & sami på bio :) Ska bli väldans trevligt! Ska se Saw 4, visste inte att den hade kommit ut förens han sa det xD sen på torsdag ska jag försöka ta mig ner till pappa, hoppas bara att jag hittar någon sista minut biljett för annars kostar dom upp till 700kr :/ lite väl dyrt tycker jag! Oj just fan! Måste ringa pappsen idag, skulle kolla om det är försent och säga att jag kan följa med till julbordet :P
Men men, ska nog sjunga lite ellet något nu xD Ha det fint!

PussPuss

3 December

HejHej!

Var och kollade på lägenheten idag, 2,an asså.. Men den är jätte lite så jag tar inte den.. + att jag fick reda på att lägenheten som jag står på tar max 3veckor , så får förhoppningsvis den under mellandagarna :)  Men ska hämta nyklarna imorgon till MIN, bara MIN lägenhet :D Så jag kan flytta in massa grejjor, börjar bli rätt fullpackat här nu xD I hallen står det massor med lådor :/ sen i mitt rum också.. Ska bli skönt när det är borta xD
Imorgon ska vi på loppis ^^, se om man hittar något fint för en liten slant :P sen ställa in grejjor i lägenheten, ska bli kul och se den igen för nu är den MIN :D Ska nog ta lite bilde rpå den också, så man kan planera lite :D Moha, älskar att planera grejjor i huvudet :P Ajja, sitter och snacka med min bror & hans nya tjej :) Hon är mycket trevlig & verkar vara en toppen tjej (Y) Ska väl sova snart, mamma skulle väcka mig imorgon och hon frågade när hon fick väcka mig så jag sa "när som helst, spelar ingen roll" så blir väl klockan sju eller något xD Men men, ni får ha det fint!

PussPuss

Lite kul :P

Ringde tandläkaren i morses , skulle avboka en tid.. Så ringde dom upp mig..

Jag: Hej, jag behöver avboka en tid hos Pia idag.
Receptionisten: Vilken tid var det?
Jag: 13,10
Receptionisten: Jaha okej, du kan inte komma ?
Jag: Nej, jag är sjuk.
Receptionisten: Ojdå, men har du fått ditt barn än?
Jag: Va? (hörde inte riktigt eller blev nog mer paff:P)
Receptionisten: Ja, har du fött än eller du skulle väl ha barn?
Jag: Jaha, nej jag har inte fått än.
Receptionisten: Hehe okej, men har du någon annan tid senare?
Så babblade vi lite om tider och så :P Lite kul att dom kommer ihåg än så xD

Ne ska gå och hämta nyklarna till 3.an , ska kolla den & sen halv åtta ska jag kolla på 2.an..

Lägenhets problem :/

HejHej!

Jag har ju en 3.a som står på mitt namn, men nu när jag ringde idag så sa hon att det finns en 2.a som kan bli ledig 15december (min födelsedag) om jag vill ha den.. MEN, jag är helt förtjust i den 3.an och jag vet inte riktigt om den andra lägenheten är på nått speciellt bra område :S Så nu har man lite besluts ångest..
3.an skulle jag ju fått nu den 1dec, men pga fuktskadan så kommer det ta längre tid & frågan är ju hur lång tid? Sen har jag lovat min bror att han får gärna bo hos mig tills han hittar något eller vet hur han ska göra, och hur kul vore inte det att bo med sin bror? (SKITKUL!) men i 2.an bli det lite trångt!
Gah, vet inte hur jag ska göra, försöker få tag på hon med 2.an så jag iaf kan kolla på den, Susanne (hon på torshälla fastighet) sa att den var jätte fin, men den är 14kvadrat mindre än 3.an + att det är ju inte 2 sovrum :/ Sen är jag helt förälskad i köket i 3.an, hur mysigt och fint som helst!
Har försökt få tag på hon med 2,an idag.. men först svara hon inte sen stängde hon av sin mobil :/ Kanske jobbar? Vill bara få tag på henne och kolla lägenheten och sen se vad man tycker om den. Hoppas på att man inte gillar den för jag vill ha 3.an , MEN 3.an blir kanske inte klar i början av Januari så få blir det körigt! (ska ju ha bäbis 25jan) Gud vad sånt här är jobbigt! Hade ju hoppats på att få ställa in mina grejjor i 3.an idag med... ajja, ska fundera vidare.

PussPuss

Förlovning & Igår

Idag förlovade mamma & markku sig : ) Han överaskade henne i morses med en fin röd ros, frukost, ny lagat kaffe & två ringar : ) Mamma vad helt chockad men jätte glad blev hon, är så glad för deras skull, hihi :) & ikväll är vi barnlediga, föruom min i magen då :P Markkus mamma kommer och hämta Jasse & Gabbe idag så ska dom vara där tills imorgon.

Igår: Först gick vi till dagis & lämnade gabbe vid halv nio på morgen , sen var det bara att gå hem och käka frukost och så sen skulle jag iväg till tandläkaren, var klar där vid halv elva. Då åkte jag & mamma till TunaPark, Köpte två linne till mig :D Gick runt där ett bra tag, sen åkte vi till Elgiganten (som ligger i folkesta) köpte mammas & markkus julklapp :P Två mickar & en singstar skiva.. sen åkte vi hem, jag käkade några mackor till :P Sen hämta vi Gabbe, lämnade honom hemma, sen vidare till Maxi (som ligger i Skiftinge) där gick vi också runt ett bra tag, Jag köpte oshyvel, kaffekokare, ett örngott till gabbe (vitt med dödskallar:P) sen lite gott till kvällen, mamma köpte PS2 så nu kan vi sjunga SingStar hur mycket vi vill :D Utanför träffade vi Jannes mamma, tjötade lite med henne sen bar det av hemmååt igen, gjorde två mackor sen skulle vi åka iväg igen till Markkus mamma, var där en timma ungefär.. (hon bor i borsökna) Sen tillbaka till Torshälla, Lämna markku på torget, för han skulle hämta Jasse & handla. Sen var vi äntligen hemma, då vad väl klockan halv sex eller ngt, jag lagade mat (makaroner & falukorv xD) sen åt vi och sen vart det Singstar & sen Idol & sen singstar igen xD Gick och la oss vid elva tiden för då var man helt jävla slut xD
Fan va Amanda gjorde låten bra igår , den halleluja! Trodde hon skulle suga lika mycket som hon har gjort ett bra tag, men det gjorde hon riktigt jävla bra! Sen när man hörde Andreas låt "Rumba" då ville man bara upp och dansa xD Haha ! Men men , ska göra något nu, vet inte vad men inte sitta här iaf xD Ha det fint. P&K

RSS 2.0