Mälarbaden&Salh

HejHej!
I torsdags var jag & jonathan hemma hos Andréa i salh, det var hur mysigt som helst. De har ju en uteplats & sen en liten pool och det var ljummet vatten i poolen. så härligt.. Solade & badade hela dagen, jätte trevligt :) Jonathan badade också.. första gången utomhus :D Han tyckte det var lite läskigt i början men sen gick de över och han plaska lite :D Var så mysigt att kunna leka med honom där :)




I fredags så åkte jag & mamma & handlade på Willys, Jonathan var förstås med också :) Handlade för 900 :S Allt har blivit så förbannat dyrt :( Det är HEMSKT! Men men, Sen när vi kom hem så tog jag cykeln som jag fick låna av Sara och cyklade till mälarbaden.. typ 7km, det var varmt & jobbigt!! och mamma & alla andra tog bilen, där solade vi & badade, Jonathan badade också lite :) Men typ bara fossingarna, för vattnet var inte så varmt.. är inte som i holsljunga, långgrunt :P Men det var mysigt & jonathan storm trvides där :D Och min lilla plutt har blivit så duktigt på att vända sig från rygg till mage <3 sen så kryper han nog snart :P Klara som är en dag äldre har redan börjat krypa & hon sitter jätte bra, så duktigt är hon! :D Så kul när de små liven gör framsteg :D Men iaf, cyklade sen hem igen och tog det lugnt.. var så varmt ju!



Idag så åkte jag, mamma & Jonathan till Maxi.. Handlade lite.. Sen kom vi hem och drog till Mälarbaden igen.. Jag cyklade & idag var det inte lika jobbigt förutom att svettet bara rann! Så fruktansvärt varmt! Inte ett moln, ingen vind & nästan ingen skugga på vägen .. Blä! Men det var skönt ändå.. När man kom fram så hoppade jag i sjön och tog ett dopp :D Skönt som fasiken var de! Sen satt man där och tjöta med familjen + freja, jimmy & Deras dotter jojjo ^^, Runt sex cyklade jag hem och de åkte hem.. Kom hem till mor, började grilla, åt sen, satt och tjöta ett tag.. sen gick man hem och plandera lite saker inför imorgon..



Over and out / Sessa

18/7 - Pimp&Hoe

Ja som sagt så var jag på Pimp&Hoe party den 18 :) En kompis till mig hade fyllt 30 så hon ville ha det som tema på sin fest :P Så alla var klädda som pimpar och horor ^^, Den dagen var jätte stressig, vi skulle vara där vi sex men jag kom inte dit förens vid åtta. Men hade skit kul.. När alla hade gått& det var bara jag & hennes "gubbe" kvar så gick jag och träffa tottis & Jerry. åkte lite raggar bil och så.. Hade jätte kul denna dagen :)


Jeeiij :)

Hejsan!

Idag vände sig Jonathan från Rygg till Mage, Äntligen :P Man trodde nästan han skulle börja krypa innan han lärde sig det ^^, Men nu så.. Snart kommer han verkligen smita iväg när man tagit av han blöjjan ^^, Han gjorde ju det idag, eller  vände sig omtill magen och upp på alla fyra :P Sötnos :D
Sen fick han också testa hoppgunga idag och det tyckte han var skit kul , får ta hem den hit snart med :) Så han kan hoppa här :D

Nu är det inte många dagar kvar tills man cyklar ner till Falkenberg.. Kommer bli sjukt jobbigt men en upplevelse ^^, Man lever ju bara en gång. Alla tycker vi är dumma i huvudet som ska cykla dit, Är vi det? Måste bara få tag på en cykel jävel >.< finns en som kostar 500:- men har fan inte råd :S Har massa jeffla äckliga räkningar denna månaden :/ Så får väl lösa det på något annat sätt.

Det var väl allt för mig denna gången. Puss&Kram

Saknar..

Jag saknar dig så otroligt mycket.. Jag tänker på dig nästan varje dag. Vad gick snett? & Varför kan jag aldrig sluta tänka på dig hjärtat? Jag kommer ihåg när jag stötte på dig på ICA förra sommaren, då var jag gravid.. Det pirra i hela min kropp & jag blev stum, visste inte vart jag skulle ta vägen eller vad jag skulle göra. Varje gång vi stöter på varandra så blir jag sån. Ändå är det flera år sen vi var tillsammans. Du betydde så enormt mycket för mig då, och kommer alltid göra de. Efter dig har jag inte haft ett riktigt förhållande, varat MAX i en månad :S Jag förstår inte riktigt varför? Vi var tillsammans i sex månader, men efter det gick det lite fram och tillbaka.. Du var min stora kärlek, min första & min ända..
Vissa dagar när jag mår som sämt så önskar jag att du var där vid min sida och höll om mig och sa att allt kommer bli bra, men du finns inte vid min sida.. och kommer aldrig göra igen :( Varför lät jag dig gå? Jag kommer ihåg en utav gångerna det tog slut, då var det jag.. Jag grät i flera timmar efteråt och mamma försökte trösta mig.. Jag grät till och med när jag gjorde slut, men varför gjorde jag då slut? Redan då var det ett tecken på att jag verkligen Älskade dig! Det var mitt livs största misstag.. Jag tycker det är så hemskt att tänka på att jag kommer aldrig mer bli din. Hur mycket jag än vill de.. Du har en flickvän som du älskar & jag har en son. Men jag vill så! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid finnas i mina tankar. Jag Saknar dig så!
Johannes Sandqvist <3

SvullenRumpa&OndaMuskler.

Våran "lilla" cykel tripp. (Vägbeskrivning)

- Eskilstuna
- Hållsta
- Hampetorp
- Sköllersta
- Ljusfallshammar
- Borensberg
- Motala
- Ödeshög   
Kanske sova här någonstans
- Gränna
- Jönköping
*SOVA*
- Fåglaberg
- heda
- Gislaved
- Hyltebruk
- Torup
- Årstad
- Falkenberg
*DUSCHA & SOVA*

Vi kommer svettas & kämpa i ca 50mil.. Det kommer bli tufft & Kämpigt, men vi ska klara det! Tillsammans är vi starka!

Jojje:

Nu har jag kommit hem från Alexandra och det var jätte kul att vara med henne hela 5nätter :D Fast sista natten var jätte jobbig för mig. Fick min andra tand så grät & skrek hela natten & det var inte alls kul. Vi var ute på landet jätte länge & det var mysigt! Sen åkte vi hem till Alexandra inne i stan (Stockholm).. Hon är väldigt smart, för hon hade ingen säng till mig så hon gjorde en egen ^^, Tog bara en resväska och la mig i. Visst är det smart?
Sen på lördagen så åkte jag hem till mamma, hon blev jätte glad över att se mig :) Men hon skulle pilla på min nya tand hela tiden & den förra för den hade ju vuxit så mycket..! Mammor.. dom är hopplösa ;)
Nu är min Riktiga morfar på island, och när han har kommit hem så ska jag till honom. Han kommer upp och hämtar mig :) Sen så ska knäppaMamma & knäpaTantAndréa cykla till falkenberg & sedan svenljunga. Jag får det iaf skönt bak i en bil ;)
Ne det var allt för mig! Ha det så bra gott folk. Puss&Kram från hoppiga mig. / Jojje <3

Grattis?

Sa nyligen Grattis till Jonna som har vart förlovad i ett år, men så slog de mig, varför säger man Grattis? & Varför säger man Grattis på födelsedagen? Tänker man efter så är det rätt dumt.. tycker jag iaf. Men jag är ju inte lite knas iofs.
Men man säger Grattis till studenten (samma sak som Grattis du klarade skolan) Men varför säger man då Grattis när man fyller år? Eller vart gifta si och så länge, eller förlovade.. blir typ "Grattis ni har klarat ett år, klarar ni ett till?" eller som mira som fyllde 30 idag, man sa Grattis till henne med och då blir de typ "Grattis du har nu klarat av 30år"  Det blir helt knas tycker jag :S
Men det är en annan sak som med Student, Skolavslutning, Födelsedagen (den dagen man fött), Konfirmation, gifte mål, förlovningsdag.. Asså endast själva dagen..
Fast ändå ? Varför konfirmation, giftemål, förlovningsdagen?
Ne usch, jag ska inte börja tänka för kommer aldrig fram till något.. blir helt förvirrad själv :P

Har DU någonsin tänkt på döden?


Länge sen sist..

Godmorgon!
Det var ett tag sen jag skrev sist och rätt mycket har hänt :)
Jag & Jonathan flyttade till en 2.a den 1Juli =) Älskar denna lägenheten, skit bra område och jätte fin lägenhet..
Den 2Juli upptäckte min mamma att jonathan har fått en tand :D Skit kul!  Därför som han förmodligen vart/är så irriterad :P Sen den 3juli såg vi att jonathan har börjat ställa sig på alla fyra :D Skit kul de med! Så om en månad kanske så kryper han :D Då blir det spring fram och tillbaka :P Han har ju redan börjat sopa golven om han ligger speciellt på rygg :P Sen försöker han ta sig frammåt på alla fyra, men så fort han lyften ena benet för att föra det frammåt så trillar han framlänges ^^, Sötunge <3

När vi flytta så kom min pappa upp och hjälpte till, ursnällt av honom :) Så betalade han kärran också. Hur härligt som helst, för jag är luspank denna månaden :S På tal om pengar så har jag fortfarande inte fått mina pengar av socialen :S Och har räkningar som ska vara betalda + hyran. Blir så trött på soc, sen ska man kanske gå de ännu längre eftersom jag funderar på att börja plugga :S Usch! Vill helst börja jobba så jag slipper soc :S

Jahapp, jag kollade bort en sekund och då låg han på rygg istället :P Han är så söt, och det är så underbart att se ens barn göra framsteg :D Det är det bästa som finns, finns inget bättre än de <3

Imorgon ska man upp till apoteket :S Usch vill inte! Sen ska man besikta den gamla lägenheten, skönt och bli av med den för gott! Sen ska man in till stan också och träffa Alexandra, Sen säga hejdå till jonathan :S Kommer nog bli svårt. Han ska ju vara hos Alexandra i ca en vecka. Så jag får iordning här och bara få tid för mig själv. Ska bli skönt ändå men kommer nog kännas väldigt konstigt :S

Ja, sen resten av veckan vet jag inte vad jag ska göra :S Är ju barnledig, ska iaf få upp allting här så det blir klart, sen bara tänka igenom mitt liv kanske? Borde nog göra det för jag vet inte riktigt hur jag känner eller mår.. har inte riktigt fått tid för att lista ut det..
Just nu känns det iaf som jag mår skit.. Är ledsen, helt enkelt nerstämd, jag vet varför. men inget jag vill prata om med NÅGON!
Men men, ska ut och röka nu sen kanske hitta på något att göra.. Puss&Kram

RSS 2.0