Måndag

Ja, nu är det fyra dagar kvar til Bf, och ingen bebis ännu, jävla vindruvor funka inte, istället , mådde jag illa typ halva  dagen istället :P

Men nu fick jag ett tips från Jonna, pepparkakor :P Så det ska nog prövas idag xD
Men men, uppdaterar mer senare, hatar att skriva på markkus data :P Ha det fint.

Puss&Kram från mig och busen!

Kommentarer
Namn: emelie (onlyems)

Vindruvor, annanas och peppakakor är något jag tryckt i mig mkt under grav, å min bebis är då itne på väg någonstans. Därimot säger dom att en orgasm kan sätta fart på förlossningen.. hah ;)

2008-01-21 @ 08:19:57
URL: http://onlyems.blogg.se
Namn: Kornelia

Tror inte det hjälper gumman, du får helt enkelt vänta lugnt. Han kommer när han kommer:)

2008-01-21 @ 10:04:42
URL: http://honeypearl.blogg.se
Namn: My

Håller med Emelie!!!!! Hihi orgasmer är skitbra. För dom får ju hela livmodern att dra ihop sig och förvärkarna brukar också öka efter en orgasm. Dessutom läste jag någonstans att livmodertappen mjukar upp sig under orgasmer på slutet av graviditeten.

2008-01-21 @ 14:50:45
URL: http://mysan87.bloggagratis.se
Namn: Annicka

De säger att lavemang ska funka också och de är säkert bättre än ricinolja. Min bm sa att för att de ska hjälpa med sex så måste man ha det 7 gånger på raken. Med orgasmer vet jag inte men de verkar låta ganska logiskt, livmodern drar ju ihop sig. Veckan innan Disa föddes hade jag en del förvärkar, hade inte känt någonting innan. Kom varje kväll för att sen sluta. En kväll slutade det inte och dagen efter blev det bebis. Ledsen tjejen men man kan nog inte göra så mycket åt saken, bebisen kommer när det är moget. Det är jobbigt att vänta och varje dag känns som år men inom en överskådlig framtid är du mamma!!

2008-01-21 @ 15:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: (så man kan svara, skriv mail annars)

Något på Hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0