Rubrik?

Hejsan!

Idag slöade jag mest här hemma, iaf ett tag..
Sen gick jag raskt hem till mamma & tog till och med världens uppförsbacke, stod utanför mamma och prata lite med mira :) sen när hon & annika gick så sprang jag upp för tapporna (till tredje våning), efter det så dansade vi lite på dansmattan, jag hoppa som en idiot xD (jag gör allt nu för att bebisen ska komma ut!) det var iaf roligt! Sen lämnade vi Jasse & sen åkte vi hem till mig. Jag bjöd mamma & markku på kaffe så tjöta vi lite sen åkte dom hem..
Lagade mat för en liten stund sen, blev lite misslyckat :( Stekte kyklingbitar (bröstfilé som jag skärde ner), sen chili sås till det & ris, det som var misslyckat var riset :P var lite för hårt, förmodligen för lite vatten, eller? Mamma får lära mig hur man gör ordenligt xD Anyway, det åt jag också för att det är sjukt starkt! och för allt man ska göra för att få igång det hela :P Men var inte så himla starkt som det var sist :/ hmpf! Ajja, gott var det iaf :D förutom det hårda riset ^^, ska kanske kolla på filmen "Love rules" som går på femman om en halvtimma, får se. Annars kollar jag nog färdigt på Surf´s up ;P Har laddat ner den nu så jag kan se klart den.. skivan bara laggar sönder >.<
Hmm, finns inte mkt mer och säga. Ska ställa mig och diska upp resten nu iaf.. (diskade också när jag lagade mat). Ha det fint gott folk & håll tummarna för mig att jag får värkar snart & vattnet går ;P Ni vill väl se min bebis? ;D

PussPuss från mig & busen

Kommentarer
Namn: Anonym

Hihihi ja det får jag göra, men det är sånt som händer när man börjar lära sig att laga mat...allt blir inte perfekt på en gång så ha lite tålamod då löser sig allt ska du veta :D Och du blir säkert lika bra kock som din bror.
Älskar dig gumman och hälsa lillen från mormor ;)

2008-01-13 @ 19:50:08
URL: http://honeypearl.blogg.se
Namn: fanny

jaaa jag vill se din bebis :):):)

2008-01-13 @ 21:10:54
Namn: Anonym

ett tips om hur man kan göra när man kokar ris lyder följande:
mät upp hur mycke vatten, salt å ris du ska ha i en kastrull. låt koka upp, sen stänger du bara av plattan å låter den stå i 20 min. på de sättet har ja aldrig misslyckats=)
lycka till med allt!

2008-01-14 @ 00:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: (så man kan svara, skriv mail annars)

Något på Hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0