Fredag

Jaop, det är de idag.. & fan vad dålig man blivit på rubriker xD Ingen fantasi kanske?

Men men, har precis matat jonathan, han var inte så pigg på att äta :P Och nu ligger han och nanar igen. Vi vaknde halv tre inatt & jag somnade itne förens elva, sen igen halv sju.. (han fick självklart mat båda gångerna) (tacka gudarna för att MTV finns, sitter alltid och kollar på det på natten & morgonen när jag matar honom) Anyway, ska snart klä på mig & sånt sen vid halv ska jag möta mor <3 så ska vi gå till banken och kanske en liten promenad.. Sen skulle väl hon komma hit på fika, hoppas jag iaf : )

(skrev detta inlägg i morses innan jag gick, blev visst aldrig publicerat,
så lägger ut de nu. Hade dock skrivit mycket med men skit samma)


Stackars lilla flicka!

image145
Var hos dessa två idag :) Malin (mamman) & Klara (Dottern a.k.a jonathans flickvän:P)
Tycker så synd om lilla klara :( Krya på dig sötnos!

"C"

Men de som irriterar sig behöver inte läsa då.
Det är min blogg, jag skriver om mina tankar & mitt liv. De som stör sig på de behöver helt enkelt inte läsa.
Min blogg är till för mina vänner & de andra som vill läsa.
Men stör de sig så mycket på att jag inte skriver rätt jämt så kan de strunta i att läsa min blogg.
Och varför skriver du bara "C" inte bara säga vem du är?
Du låter väldigt mycket som Bollis iaf (det du skriver är på pricken likt honom)

Sjukhuset.

Har vaknat massor med gånger inatt. först vid tre, sen vid sex, sen sju, sen elva, sen tolv.. (eller jag idag blir det väl & en gång på natten:P) Men nu är man pigg iaf!
När jag gått upp vid tolv gav jag jonathan mat, sen åkte vi till sjukhuset. Där hälsade vi på hans flickvän & hennes mamma. (asså klara & malin) De ligger på sjukhuset :( Malin är där med sin dotter, tycker så synd om lilla klara. Hon är bara en dag äldre än jonathan. Mamma & de skulle ju ändå till sjukhuset så då åkte vi med, ville se hur de mådde. Har kommit hem och så nu, mamma släppte av mig vid konsum så gick jag in och handla och promenerade hem.
Igår så gick jag & mamma ut och gick en liten runda, sen åkte jag in till stan pch träffa andrea & hennes kille. Stanna inte så långe, kom hem vid halv tre tror jag.. Gjorde mat & sånt sen somna jag på soffan. Mot kvällen så kom Ante hit så satt vi och tjöta lite skit, han drog vi elva tiden & då gick jag och la mig.
Idag vet jag inte vad som händer faktiskt :/ Får väl se.
Men men, ska ge jonathan mat nu. Ha det fint. Puss&Kram

Till "C" Ännu en gång!

Jag blir trött på dig, jag vet inte vem du är eller vad du vill.
Ska det vara så jävla jobbigt och läsa mina stav fel så läs då inte min blogg!
Jag skriver oftast itne, för att det alltid blir fel.. Kollar inte när jag skriver & eftersom min data är så fruktansvärt seg så hinner den inte med när jag skriver så jag kollar inte igenom min blogg för att just DU ska klara av att läsa den.

...

Life is just wonderful! , Ore is it?

Den frågan ställer jag mig varje morgon.

Det är så underbart att ha en så snäll & söt son, men faktiskt väldigt jobbigt att vara ensamstående. Man kommer inte ut och träffar så mycket folk nu heller när man har blivit mamma. Ens liv har förändras totalt, och det borda jag kanske tacka gudarna för? För vart hade jag stått idag om inte Jonathan fanns? Mitt lilla mirakel. Jag är så otroligt stolt över mig själv att klara av detta. Jag bor själv, tar hand om ett barn själv, jag gör allt själv förutom att tvätta mina & hans kläder, för det gör mor. Kan ju tvätta men har inte beställt någon tid i tvättstugan ännu, kanske borde göra det snart? Men blir så jobbigt att springa till tvättstugan när man är själv.. Funderar på att be mamma sitta barnvakt någon dag så jag kan storstäda, för det behöver jag verkligen! Oj nu kom jag in på något helt annat än vad jag hade tänkt mig :P
Anyway, det där med ensam mamma.. Det kan vara riktigt härligt, för man hör så mycket hos andra par hur jobbigt det är och hur mkt det bråkar & så orkar inte jag ha de. Men ändå saknar jag någon att ha brevid mig i sängen, bara krama om och känna kroppsvärmen, höra hur hjärtat slår, lyssna på varje andetag. Saknar det nått så fruktansvärt mycket! Jag saknar faktiskt inte sexet! Även om det var 10½månad sen.. Sex skrämmer mig faktiskt, vet att många inte kommer tro på mig. Men det är jag faktiskt. Sist sa jag nej, varken kände för de eller fick ha de. Sen kände jag att det skulle inte vara så smart eftersom killen ifråga inte var min pojkvän. Blir inget mer ONS för mig. Har märkt att ger man sin kropp till en kille första natten så är det över sen. Gör man det inte så håller det. Och jag vill ha ett förhållande, jag vill kunna känna mig älskad & inte känna mig som nån jävla barbara docka!

Jag känner mig såhär: Som en underbar mamma till en underbar son, men ändå så hemsk så hemsk med tanke på de två som gjort DNA testet. Känner mig också så hemsk mot jonathan som inte fått träffa sin pappa än & att jag inte har ett förhållande med pappan, men ändå är jag så glad att jag behöll honom, för man ser hur lycklig han verkar vara. Skrattar, ler & försöker jämt prata. Tänk om jag hade tagit bort honom, Usch och fy så hemskt!
Jag känner mig också värdelös över att jag inte tar tag i mitt liv ordentligt! Känner mig som en usel person. Jag känner mig äcklad av mig själv & just nu känner jag mig patetiskt & trött!

Varför hamnar alltid lilla Sesse i trubel? Varför sätter jag mig själv alltid i sånna situationer? Varför kan inte livet jämt vara underbart? Varför ska de finnas hat & sorg?

Kan inte skriva längre, kommer in på helt andra grejjer än vad jag egentligen tänkt mig. Så.. Hejdå!



Gooodmorgon ^^

Vaknade för en timma sen ungefär, asså närmare 5 tiden.. Lillen ville ha mat ^^, Så nu sitter man här och har inte ett skit att göra, funderar på att gå och sova igen.. Vet ju inte när jag kan dra till mor.. & blir det inte förens elva tolv tiden så orkar jag inte vara vaken nu.. Jonathan kommer ändå vakna snart igen så.. eller typ vid åtta kan jag tro :P
Igår gick jag, kiddi & alexandra till mor, spelade lite guitar hero sen gick jag ut och gick en promenad (alldeles själv) och de åkte till tåget. Sen kom jag hem och då bad jag Andrea komma hit & det gjorde hon.. Vid sju tiden Piercade hon mig så nu har man fått de avklarat, sen följde jag henne till Torget. På kvällen blev det bara TV.
I lördags så gick jag, kiddi & alexandra till Hamnresturangen, käkade pizza.. Sen gick vi en lite promenad & sen till stannade vi hos mamma på vägen hem för de skulle hämta sina grejjor, när vi kom hem gjorde vi oss iordning sen vid halv sju var vi hos mor igen för då var det mat.. Spelade lite guitar hero sen gick vi hem igen, kollade på en film "Den utvalde" , rätt bra för att vara svensk ^^, sen vart det sängen, hur trött som helst var jag ^^, (självklart var jonathan mer och käka pizza, på promenade & hos mamma)
Idag ska jag hem till mamma när jag får de :P Ska be henne följa med till Torget senare också, lämna in en massa papper & sen måste jag faktiskt ringa Familjerätten, måste be dom skicka intyg om att Faderskaps test håller på att utredas. Vilket borde vara klart rätt snart. Jo sen skulle kanske Ante komma hit idag med, han skulle gjort de igår men det blev ju inte så ^^, Men måste se Gossip girl idag :D (Jag är en tv beroende männsika)

Jo dudär, vi gör allt för att få reda på pappan är, och vi skyndar visst på, hade vi inte gjort det hade inte de TVÅ som kan vara pappa gjort testet ännu.. Kärringen skickade det till FEL person och MAMMA fixade det så att papperna kom till RÄTT person. De gjorde testen för en vecka sen igår.. Så de borde vara klart om två veckor om allt går som de ska! Så, håll käften bara! (tror dock inte du läser detta, men ville få detta sagt & eftersom jag inte vill bråka med er något mer så skrev jag de här.. ) (vill varken bråka med er eller var vän med er, ni förtjänar inte min tid!)
Men har inget mer och säga nu :P Skriver kanske ikväll eller imorgon.. Borde egentligen skriva varhe kväll så det inte bli så långa inlägg xD Ajja, ha det fint folk´s.


[080206 - Dagen ett mirakel föddes]
Jonathan är så extremt söt i sin DIF mössa :)
Mammas lilla busunge!

image144
Bild tagen: 080324

xOxO
Sesselja

Jonathan - Min älskade son!



Jag är världens bästa mamma till min son!  Ingen  är bätre mamma än jag själv till min son. Var och en mamma är den bästa för sitt barn. Jag älskar min son mer än allt annat, han är mitt allt, med honom i mitt liv finns det äntligen en mening med livet. Jag lever för honom. Han är världens bästa son, ett riktigt ängla barn. Är så glad att du finns i mitt liv, är så glad att jag inte lät dig gå. Du är sötast i världen. Jag ska skydda dig igenom livets gång. Genom eld & vatten, tort & vått. Jag ska leda dig igenom de svåra stunderna. Berätta vad som är rätt och fel, för tro mig jag vet. Trösta dig när du är ledsen. Jag ska finnas där i all evighet, Jag ska vaka över dig när jag inte finns mer, Jag ska alltid ge dig en hjälpande hand. För du är mitt barn & du är värd det bästa!
Jag älskar dig min underbara son <3
080602 - Dagen då livet fick en mening!




Bilder från promenade med Mor & Jonathan.



Sesselja Hreindis Sigmundsdottir - 891215
image143

Blä!

HejHej!
Igår hämtade mamma & de jonathan här vi halv fyra, när de gick så grät jag :( Tyckte det var jätte jobbigt att lämna bort honom faktiskt, så när jag hämtat mig efter det så började man göra sig iordning.
Mötte malin sen så följde hon med till torget, var tvungen att köpa cigg & tamponger, satans mens! Gick hem till henne sen och började dricka. Majzan kom dit med sen efter en stund. Hade riktigt roligt där :) Det var då, jag majzan malin & tobbe :) Sen bestämde vi oss för att dra på fest i årby, det var inge alls kul.. Blev kalabalik. Men jag slog iaf inte ihjäl nån, jag kan hålla händerna i styr ändå
Har ju som sagt vart skit sur i tre dagar nu :/ Kom iaf hem vid 3 tiden, då blev jag fly förbannad för fick veta ett och annat & ja, för det jag skrev till personen har allt blitt ett helvete :/ Icke bra, men.. när jag blir arg på någon kommer allt fram som jag försökt hålla inne.
Så nu är det en som vill anmäla mig till mydigheterna pga det jag sagt till dens flickvän.. & han hotar med att de kommer ta jonathan ifrån mig osv. Han anser inte att jag är en bra mamma..
Och sen har man tjaffsat med tottis & hans brud idag med, jobbigt sånt hära :P
Har raderat nästan alla på min msn, ska radera nästan alla på bdb också.. Så bli inte paffa om jag raderar er.. Orkar inte ha folk på msn som jag knappt snackar med & som jag inte har någon lust alls att snacka med..

Idag vaknade jag närmare 11 tiden, tog en halv cigg sen gick jag raka vägen hem till mamma, har vart där hela dan typ, kom hem för en timma sen typ..
Min bror & alexandra kom idag, de är hos mamma nu och festar.. Kiddi lär ju ringa nån gång inatt för han & alexandra ska sova här & de har inga nyklar..
Nu ligger jonathan och sover och hoppas han sover ett tag till.. känner att jag bara vill ta det lugnt. Är lite seg idag & irriterad. Men är dock inte bakis.. Thank god! Drack ju inte allt för mycket igår, har ju en son att ta hand om dagen efter =) Kommer nog ta ett bra tag till tills man går ut igen..
Men men har inget mer & säga nu.. Ha det fint . Puss&Kram

Älskar min son mer än allt annat. Han är väldens bästa son! Mitt lilla änglabarn <3

Till "C"

Om det nu ska vara så jävla jobbigt att läsa min blogg så gör itne det!
Har du tänkt på det att alla kanske inte kan stava till allt?
Och jo jag gör pukter osv.. nästa jämt.

Haha jo, och det där med och stava.. det kan bli lite fel ibland eftersom man inte kollar vart man trycker och orkar inte ändra jämt. Ser nu att i mitt förra inlägg skrev jag massa fel.. Som "hela" skulle stå "heta" , "sting" skulle stå "string" , "mama" skulle stå "mamma" Osv.. Sorry för de men hoppas ni förstår vad jag menar.

Godmorgon!

HejHej!
Vaknade för en kvart sen, är skit trött xD Så det var bara att knäppa upp en powerking :P Länge sen jag var såhär trött när jag vakna.. Men men, ska snart mata lillen, det var ju han som väckte mig men han tycks ha somnat om :P Mammas lille buse!
Igår var jag med mor hela dagen typ.. mötte henne på dagiset så gick vi hem till henne, jag duschade och så sen gick jag o jonathan till öppna förskolan, där träffa vi malin & klara :) sen vägdes & mättes jonathan =) Han börjar bli en stor kille. Efter det gick vi till mor, sen åkte vi till willys och handlade, sen hämta vi gabbe. När markku kom hem åkte jag, mama & jonathan till tunapark, Jag köpte en bh & två par sting. Dom ena var verkligen AS hela! dödskalle på Xd Mohaha! men sen vart det hem till mor igen, Vi åt tacos ihop =) Gick från mamma vid halv nio, då gick jag till malin, satt där till halv elva ^^, klara bara skratta åt mig xD Haha! Gick och la mig vid tolv igår. Inte bra sesse, måste gå i säng tidigare :P
Idag ska jag o mor till ÖoB, sen vet jag inte riktigt.. Ska hämta grejjor på DHL vid sex tiden & de ska hämta jasse vid fem tiden.. Sen när sami kommit hem från jobbet vid 22 så ska vi kolla på film :D The eye.. Vi såg den på reklam när vi var på bio och kolla Saw 3.. Så nu har han laddat den och vi ska se den här ikväll :D Den verkade sjukt läskig, men det är ett måste att se! Jag ÄLSKAR skräck filmer :D Best thing ever!
Jo sen den där filuren med ja, har itne hört något från honom på hela dagen igår.. sist var i tosdags kväll men då var det jag som hörde av mig.. >.< Så nu skiter man i de..
Asså jag längtar uta helvete! Imorgon blir det supa med malin & tobbe, kanske majzan också :) (malins syrra) Ska bli sjukt kul att få komma iväg lite utan en bebis .. också eftersom han är alltid så sur när vi är hos malin :S anyway, sen på lördag kommer min bror på besök :D WEEI! Saknat honom sjukt mkt, men.. mamma, kiddi & markku ska supa till det på lördag :( Så då blir de tinte så kul.. ÄH skit samma.. Mamma är ju förbannat rolig när hon druckit och är på bra humör xD Haha..
Sen längtar man ju uta helvete tills DNA skiten är klar ;P Jag är bara rädd att båda ska få nej :S (ja jag var inget änglabarn förut, ja jag behöll mitt barn ändå. jo för jag tycker inte om aborter. älskar min son mer än allt annat) Men jag tror ju att jag vet vem pappan är, och det är ju han som jag trodde jag hade ett slags förhållande med,, Hemligt dock eftersom hans bästa kompis/mitt ex var sjukt kär i mig :/ Men jag hoppas inte det är han! För han är en mupp som inte förtjänar att få en sån underbar son! inte så som han har behandlat mig under graviditeten.
Gu vad jag alltid ska babbla på när jag skriver blogg, skulle skriva ett kort inlägg men har massor att säga jämt och ständigt :P Jag får nog börja föra dagbok istället :P Fast det har jag aldrig tid med och hade aldrig orkat det heller xD Haha!
Asså jag vill köpa KLÄDER! Känns som jag inte har några jävla kläder >.< Mer tröjjor, byxor, linnen, underkläder, skor.. Ja ALLT :D men fan att maninte har råd & sen hittar man fan aldrig något >.< var ju iväg igår och kolla kläder men hitta inte ett skit :/ förutom det lille jag köpte då. Jo sen köpte jag ett par solbrillor med jöh! Haha.
Nej herregud, ska väcka lillen nu och ge honom mat :P Ingen orkar väl läsa min blogg när jag skriver såhär mkt xD Haha. Ha det fint folk!

xOXo. Sesse

xOxO

HejHej! Skriver inte så mycket nu förtiden, men det är väl inte så konstigt, sitter knappt aldrig vid datan, antingen är jag hemma och jonathan är vaken, eller så är jag hos mamma eller ute.. Så jag har itne tid för blogg och sånt.. Men kan väl säga att jag försöker gå ner i vikt.. tyvär bara att man inte hinner äta ordentligen :S Iaf, försöker att gå ut 1-3ggr om dagen.. så härligt att promenera.. går ut även om det regnar/snöar och så.. skönt iaf! Bara klä på sig lite mer om det är kallt! Snart så är väl magen borta iaf :D Är ju 166cm & 61,5kg... ska försöka gå ner till 55kg.. Känns gött och se "61,5" på vågen nu & inte 73,9 som jag vägde i slutet av graviditeten xD Haha! Har inte alls mkt kvar! Mest löst kvar, men men.. går ju varje dag & sen är det ju ett jävla jobb och vara ensam mamma kan jag ju säga.. speciellt när lillen är gnällig som han vart nu i tre dagar :S Han vill inte sova även om han är skit trött.. Men men, det gör inget :) Han är så snäll ändå! Han får ju lite sömn iaf när vi är ute och går. sen sover han ju hyffsat bra på nätterna =)
Nu är DNA testen gjorda :D de gjordes igår och fy fan vilken lättnad kan jag ju lova! så om en månad iaf borde jag veta vem pappan är.. Längtar som bara den fast ändå så vet jag själv typ vem de är.. ser så ut iaf.. de är fruktansvärt lika.
Anyway, tänkte skriva mig mat lista de senaste dagarna :P
Idag: en halv margarita & lite nudlar. (jätte nyttigt jag vet)
Igår: Ingenting.
Söndag: En hamburgare. typ bröd, hamburgare & ketchup xD
lördag: tre pizza bitar från tottis pizza :P
fredag: ris, kycklig & chilli sås..
sen kommer jag inte ihåg längre :P Tror de var nån dag som jag bara fick i mig drick yoghurt. Men men, snart blir det förhoppningsvis bättre :)
Imorgon ska jag till bvc 10,45.. behövde inte komma men det vill jag :) sen ska väl jag & mor iväg och handla.. sen förhoppningsvid promenad :D sen hem & sen mot kvällen en promenad igen hoppas jag :D

Jag hatar att jag fick känna närhet i lördag.. Det var 10 mån sen man låg och höll om någon och nu låg man i din famn.. Mitt huvud mot din bara överkropp.. Det förstörde allt! Kan inte sluta tänka på de, kan inte sluta tänka på de ömma kyssarna i nacken, kan inte sluta tänka på de mysiga pussarna... Kan inte men jag vill få ut det ur mitt huvud, vänner var det inget mer. Hur ska jag kunna de när allt jag tänker på är lördag natten.. jag kan inte se dig i ögonen utan att tänka på de och rodna.. När du är i min närhet är jag helt stirrig, för allt jag kan tänka på är hur mycket jag bara vill krypa ner i din famn. Hur fan ska denna vänskap sluta?

Längtar jätte mycket tills på fredag :) Då ska mamma & markku passa jonathan över natten.. För då ska jag malin & tobbe dricka =) (malin fick en tös dagen innan mig asså den 5feb) Det ska bli härligt & riktigt roligt = ) Få komma iväg lite.. Ha fria händer om man säger så :P Hinna snacka om allt och inget utan att ha en bebis i famnen. Så vi alla längtar jätte mycket, fast malin lite mindre kanske och det är förståligt.. för hennes tös sov ju borta en natt förra helgen också med tanke på att de flytta och det skulle hinna göra iordning och så.. lite lättare när dom inte hade tösen.. Men hon vill ändå så då blir de så :)
Och jag skiter i om ni som läser min blogg tycker det är för tidigt! Mitt val, mina beslut & mitt liv! & jag som ensam mamma 24/7 känner att jag behöver detta! Börjar bli riktigt trött faktiskt.. och vill bara komma ut lite.. så man inte känner att allt är hopplöst..
Ne nu ska jag fan sova,.. är jätte trött & jonathan vaknar säkert snart och vill ha mat,, Så ha det fint.. P&K

Fint väder!

Ja idag har det varit  jätte fint väder :D Solen har skinit på som bara den! Jag och mamma gick ut och gick en promenad med jonathan, han sussa så sött i vagnen, var ute i en timma ungerfär, lite mer.. KOm hem och gav jonathan mat, och när jag vart hemma en kort kort stund kunde jag knappt röra mig :S Hade så fruktansvärt ont där vid livmodern :/ Men det är över nu iaf. Sen efter en stund kom Melli på besök = ) ville träffa både mig och jonathan. Hon gick för en liten stund sen, jag ska väl hoppa in i duschen nu sen laga nån mat kanske.. Får se vad som händer ikväll om han kommer hit eller inte. Hoppas de iaf :) Vill gosa med dig!
Men men, ha det fint! Puss & Kram

Jag har ingen aning om vad jag ska göra, göra med mitt liv. Just nu har jag en son på 5½ vecka.. Men vad ska jag göra när han blir äldre? Kommer jag flytta till Island eller kommer jag bo kvar? Ska jag försöka mig på skolan igen eller ska jag söka jobb.  Och om jag bor i sverige, ska jag bo här i lillafinland där alla bara dör hela tiden eller blir misshandlade.. eller ska jag flytta någon annanstans? I så fall vart, svenljunga? Falkenberg? borås? Och nu blev allt mer komplicerat när jag träffa han, jag vet inte om han vill något jag vet inte ens vad jag känner. Han säger att han tycker om mig, men gör han de? Sa han bara så eller menar han de? Och varje gång jag fått sms från honom så pirrar det i magen, när jag vänta på han igår så höll min mage på att vrida sig ut och in jag var så pirrig i magen, är det ett tecken på att tycka om någon? Jag vet inte, det var så länge sen jag kände såhär så jag vet inte om det är kärlek eller bara att man var nervös.. Och igår när han var jag livrädd för en sak, första gången ever typ, men varför? Och vi snacka om de & han är så snäll & förstår verkligen! Jag kunde också förklara det face to face, aldrig kunnat det innan.. Men han är rädd, och det förstår jag.. Jag har barn & sen en till anledning.. Känner jag kanske såhär också för att det var så länge sen man ens var med någon ? man tror men egentligen äre inte så. Men jag har vart nyfiken på honom i snart ett år, så nu äntligen har man träffat honom.. och nu blev allt jätte komplicerat. Vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har sagt att det blir inget förhållande förens jag vet vem pappan är, men hur j ävla länge ska jag behöva vänta? Visserligen trodde jag inte att någon skulle någonsin vilja ha mig, jag menar jag har en sån på lite mer än en månad & så..
Hur fan ska jag göra med allt? Jag hade också bestämt mig för att snacka med honom när han vakna, men när han väl vakna så vågade jag inte, vågade inte säga ett ord typ.. var rädd att han tänkte "va fan har jag ställt till med". Men jag vill veta om allt han sa igår är sant, eller om det var ölen som prata.. Men han är underbart på ett vis, han är jätte snäll, jätte fin & hur snäll som helst mot min son :) Näe, nu babblar jag bara på.. Ska sluta skriva.. Men som sagt, allt är så jävla komplicerat nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till!

...

Du äger inte kärleken, Kärleken äger dig </3

Godmorgon!

HejHej!

Idag vaknade jonathan först halv sju, då gav jag honom mat, sen gick vi och la oss igen.. Så nu vaknade jag och han sover fortf. Ska väl väcka honom snart.. Idag ska jag göra klart i min lägenhet, iaf det jag kan göra.. hänga upp tavlor och spegel.. sen får resten vänta tills jag köpt färg!
Igår tog jag och malin bussen till ÖB sen gick vi tillbaka.. det är typ fem km bara :P Jag gick hem och började städa och så :) Sen kolla jag på greys & sen gick jag hem till mamma och hämta lite stuff.. Stannade typ bara 20min eller ngt, sen gick jag med malin & tobbe till affären sen gick vi hem till dom.. satt där och tjöta hela kvällen.. vet inte när jag gick hem, kollade aldrig på klockan.. men jag gick väl och la mig vid 12 tiden.. orkade inte vänta på att lillen skulle vakna, men han vaknade inte förens nu i morses..
Idag skulle kanske mamma & de komma på besök =) Se hur jag fått det här.
Finns inte mkt mer att skriva :S Har typ inget att berätta :P Så ha det fint. Puss&Kram!

Städ & så.

Igår hände det inte så mkt alls, Karin (på bvc) ringde mig 20 i 11 hade glömt att jag skulla vara där 10 (det bestämde vi ändå bara dagen innan) så jag gick och mötte mamma så gick vi till bvc, vägde & mätte Jonathan : ) Han börjar bli en stor kille = ) Sen gick vi hem till mor, kort efter det gick vi upp till Torget, pratade med dom på TF, ska nog måla hallen här :D Är såååå tråkiga tapeter! Gula med typ lila aktiga roser över allt! Skit fult! Så det ska nog målas, anyway, lämnade sen in ansökan om, underhållsbidrag, bostadsbidrga & en om "skapa konto" hos försäkringskassan efter vi vart på TF, gick och handlade, sen gick vi till mor och lämnade hennes stuff & sen hem till mig.. Har möblerat om lite här :D Trivs mycket bättre, förutom att lampan i vardagsrummet är inte ovanför bordet nu, så jag har slått i min huvud i den ett par antal gången >.< Men men, ska flytta den snart ;D Efter mamma gått så gjorde jag iordning lite, sen laga jag mat och sen försökte jag ge jonathan mat, men det gick inge bra.. han ville knappt äta. han bara lekte med den där "suggrejjen" men tungan >.< och han var helt hopplös, inget dög så då klädde jag på honom kläder och så gick vi ut och gick i regnet >.< inte roligt, men men.. Thats life! Kollade på grey´s sen gav jag han mat igen och trodde jag skulle få spader, han var så stressad så han kunde inte äta knappt, sen om man tog nappflaskan ur munnen så blev han galen.. Så jag bytte sån där sug grejj och då gick det mycket bättre. (testade dom platta men det funka ju inte)
Vaknade vid sju tiden imorses, jonathan väckte mig , han var ju hungrig :) Så nu har han fått mat och nu ligger han och sover igen. Ska väl ut och röka sen funderar jag faktiskt på att sortera tvätten och sen damsuga lite här :) Ska hem till mor sen och tvätta lite, sen ska vi kanske iväg och handla ? Ska kolla med henne också om jag får låna hennes riskokare.. för jag suger på att koka ris i kastrull! Det blir aldrig bra.. Ajja ha det bra folks! Puss & Kram!

Äntligen :D

HejHej!
Nu har jag äntligen en data hemma :D Min data funkar inte så fick låna min gamla data ;P Den är inte så seg som den var när jag hade den, men kan väl bero på att det är inte xp på den (tror jag itne för det ser ur gammalt ut) sen är det inte så mkt skit på datan xD Men men kan väl berätta lite om hur det har vart nu..
Idag gick jag till malin på morgonen, kom dit, matade lillen sen åkte vi inte till stan vid elva tiden, stack till försäkringskassan, skatteverket och ett piercing ställe.. sen åkte vi till t.hälla igen.. köpte lite ficka och satte oss och ficka, mötte sen hennes syrra och gick till öpnna förskolan, satt där lite och snacka. sen gick jag hem till min mor och hon till sin (dom bor precis jämte varandra :P) var hos mamma en liten stund sen gick vi till hemköp och sen hem till mig, gjorde iordning mat till lillen, starta datan & satte mig och käka.. vid nio tiden gick jag, malin, tobbe & våra barn ut och gick :) Kom hem halv elva typ..
Igår kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde xD Haha, var väl hos mamma det mesta tror jag.. Jo på kvällen så gick jag malin tobbe & våra barn ut och gick på kvällen då med.. samma runda som vi gick idag = ) Jo sen vid fyra så gick jag mamma markku & jonathan hem till antti och mirra.. var där en bra stund.. efter det gick jag hem.. så hade vart hos mamma hela dagen.. så färga vi mitt hår också.. brunt.. inte så mkt skillnad, bara nyansen..
I söndags gick jag en lång promenad med jonathan på morgonen, ringde mamma vid nio men hon skulle fortsätta sova, så jag gick hem till malin & tobbe en stund.. gick sen hem till mamma vid elva då hade hon precis gått upp, var där hela dagen.. fick mat och så med = ) Sen mötte jag Malin & tobbe mot kvällen, de följde med mig till coop sen gick dom hem och jag hem..
I lördags Gick jag hem till mor har jag för mig, var där och gick inte hem förens vid tolv.. satt och kolla på film hela kvällen.. kommer inte ihåg så mkt mer av dagen :P Gick nog ut och gick med malin på morgonen också.. en lång promenad..
I fredags var jag nog också bara hos mamma, jo det var jag för de skulle hämta jasse och jag satt barnvakt åt gabbe för de hitta honom inte när de skulle iväg.. Sen vid nio tiden eller något så mötte jag malin, hennes syrra & självklart malins baby.. De gick med mig hem för malin skulle ha mina blöjor (köpte fel till jonathan och hon använder dom) de fråga om jag skulle med ut och gå men blev inte så för jonathan skulle ha mat och så..
I torsdags det var då jag kom hem.. så finns inte mkt mer att säga.. Jo det var ju nån dag som jonathan sov 12 timmar.. han somnade sju på kvällen, trodde han skulle vakna igen, så jag gick och la mig vid åtta (hade bara sovit tre timmar dagen innan) men sen vaknade jag sju på morgonen och då hade han inte vaknat, så det var bara till att väcka honom och ge honom mat och sånt :P Blev väldigt paff att han sov hela natten.. ^^, Men han har börjat sova jätte bra :)
Ajja, finns inte mkt mer och säga, imorgon vet jag inte vad som händer.. ska väl försöka att inte gå till mamma, är ju där varje dag.. ska väl pyssla lite här hemma kanske, ska nog upp till torget med och prata med dom på TF sen så ska man väl gå promenad också som vanlig, det är jävligt härligt =)
Ne nu ska jag sova.. Ha det fint. Puss&Kram

(jo och för dig som fråga, jag vet inte vem pappan  är ännu, tanten hade skickat papperna till fel ställe så vet väl om ungefär en månad :( lång tid kvar men förhoppningsvis vet jag då, så du kan fråga igen om en månad om jag inte skrivit det här.. )

Lite update !

Åkte ju till pappa för snart två veckor sen, var där och hälsade på i 1½ vecka, sen var jag nere i falkenberg också.. Men iförregår hämtade mamma mig & jonathan i västerås då kom vi med tåget, innan vi åkte från pappa så åkte vi ner till fiket och träffade pappas tjej eva, jonathan fick en jeans jacka av honom :) Den är sååå söt! Sen körde pappa mig till Herrljunga för att ta tåget till västerås.. (tog det därifrån för ville inte byta tåg) anyway, på tåget fick jag massa hjälp, en som höll honom medans jag gick och kissa, jätte trevlig tant :) Sen hjälpte en annan mig att få av mig skötväskan och jackan xD Sen en gubbe som hjälpe mig av med väskorna från tåget :) Igår gick jag hem till mamma vid åtta, så gick jag med henne och lämnade gabbe på dagiset, sen gick vi till okq8 och hämtade min nya mobil ;D Naajs! Gillar den mega mycket! Sen gick vi hem igen.. Var här hela dagen igår, badade jonathan för första gången, ibland skrek han och ibland var han jätte lugn :) gick hem vid nio igår och då mötte jag malin och hennes syrra, malin skulle hämta blöjjor hos mig som hon fick (jag hade köpt fel) Jag & Jonathan gick och la oss vid tolv och vaknade vid sju tiden i morses.. Då gav jag honom mat, sen la jag han i sängen igen och då gjorde jag mig i ordning, sen plocka jag undan lite & sen tog jag på jonathan så gick vi till malin, sen gick jag och malin en jätte lång promenad, var ute i mer än en timma. hur härligt som helst =) gick hem till mamma sen och har värt här sen dess.. Gutt! Har fått tårta idag eftersom de firade jasse lite eftersom hon har blivit 9år! Grattis "Lillsyrran" ! Nu sitter vi och kollar på en film men det är nyheter >.< Tråk! Ska gå hem efter filmen, visserligen blir det jätte sent, men det får gå.. det är inte så kallt ute och jonathan sover ändå.. Funderar på att gå en promenad imorgon också, det var så uppfriskande, och vill bli av med allt hull! Ajja, det var nog allt för mig. Puss&Kram! <3




Magsjuka på G?

HejHej!
Var i falkenberg i helgen, det var mycket trevligt!
Var hemma hos josse hela helgen.. Träffade massa vänner också =) Josse, emme, agge, anne, jullan, natta, tobba, chrille, kimmie (det var nån ny dock:P), pierre sen var det nog ingen mer :P Men det var trevligt =)
I fredags gjorde vi inte mkt, åt pizza och gick sen hem till josse och var hemma hela kvällen.. på lördagen var vi hemma hela dagen & jonathan var vaken från 10 till 21 =/ Sov typ 30min max! Vid halv nio gick jag o josse ut, skulle med agge, jullan, natta & Kimmie till varberg, kan ju säga att jag inte hade så kul förutom när jag & josse började vandra hemmåt.. först på väg till bussen sen på väg till torget för att haffa en taxi.. Då hade jag skit skojj!
Btw, i bussen somnade jag och josse som två stockar! Chaffören väckte oss när han kommit till garaget för han undrade vad det var för svart som låg där bak :P Jag var dödstrött! sen körde han oss till stationen och vi leta taxi..
Vaknade vid tio på morgonen för då skulle josses mamma till tvättstugan och jonathan var vaken, han hade vart så snäll så =) Och detär jag så glad över, var jätte nojjig över att lämna honom själv och gå ut. MEN nu är första gången gjort så nu blir det inte igen på ett bra jävla tag! Kan ju säga att jag hade kunnat vänta med det men nu är iaf första gången gjort så behöver inte oroa mig för de längre :) På söndagen gick jag och josse hem till Emelie satt där och tjöta lite sen gick vi till bussen, på väg dit mötte vi chrille & Tobbe.. sa hej och hejdå typ :P Är nu hemma hos pappa & jonathan sover som en stock, hade tänkt vänta på att han vaknar för det lär han göra snart. men ska nog gå och röka sen gå och sova jag med, han vaknar när han avaknar. orkar inte vänta mer:P
Men men ska dra mig nu. Ha det fint! Btw, va på bvc här i svenljunga med jonathan & han har växt på.. Nu är han 56cm & 4580gram =) (40cm i huvudomfång)

Puss&Kram från mig & jonathan!

Just det :P Magsjuka på g var det ju, tror jag börjar få magsjuka :/ Inte alls kul! Så håll tummarna för mig att det bara var något som jag åt, vill inte få magsjuka nu.. Så himla kelit och vara sjuk, speciellt eftersom jag ska hem snart och inte kul och åka tåg när man är magsjuk, sen lille jonathan med, kul och vara sjuk och inte kunna vila :/ Så folk´s, håll tummarna för mig att jag inte börjar bli sjuk. Känner mig inte spec sjuk.

RSS 2.0