Förkyldning, jordbävning & Flytt!

HejHej!

Jonathan stackarn är jätte förkyld :( hans förkyldning som har hållt på sen han födde brast ut häromdagen så rinner de utav bara den.. Stackarn har svårt att somna för han är så förkyld.. första natten vågade jag knappt somna, men insåg sen att han kan andas själv så det var lugnt för mig och somna.. hoppas det går över snart bara :)

Sen var det ju jordbäning här igår det var riktigt häftigt xD Var en uppe på fastlandet som vad 6.1 (stark asså) och den kände vi här i vestmannaeyjar (Vi bor på en liten ö utanför island men inte alls lång ifrån) alla hus skakade och lite stenfall inne i dalen.. Första gången någonsin jag upplever en jordbävning :P kommer nog blir ett vulkanutbrott där snart.. (Asså där alla jordbävningar är, Lägger upp en bild i slutet av bloggen sen.. & varje privk är en jordbävning & varje stjärna är de stora.. men färgen på prickarna har ingen betydelse, det är bara hur länge sen de var :P

Flytt jaa.. Ska förmodligen flytta till Island.. Funderar på att säga upp min lägenhet idag & flyttar då om tre månader :O Jag vet ju inte hur det blir förens jag flyttar hit, jag kan välta de fram och tillbaka men inte komma fram till något fören jag har provat.. så måste egentligen flytta hit så fort som möjligt och se om jag kan bo här.. & jag hoppas det, för på ett sätt så älskar jag island.. MEN tycker det är tråkigt att bo så långt från min familj i sverige :( Men men så nu blir det förmodligen så..

Idag ska jag snacka med marta om flytten, sen ska jag till en man och snacka om underhålls bidrag.. hade jag tänkt.. och skicka brev till mor (en sak som ska till soc), ringa torshälla fastighet förmodligen med, till jonathans pappa och lämna grejjor sen till jobbet och jobba i ca tre timmar och när jag jobbar kommer jonathans pappa och hämtar honom.. sen ska man hem och göra sig iordning för sen ska jag ut och festa :) Ska bli rolig ! Men har inget mer och säga. Ha det fint. Puss & Kram

Jordbävningarna som har vart på island de senaste 48 timmarna..

Hæ!

Er buin að vera vinna nuna i 3daga, er að fara i vinnu á eftir lika :) Er i sömu vinnu og eg var með i fýrra.. Pizza 67. Er buin að vera vinna med Daniel Rafn (Inga rafns bróðir) mjög gaman, skemtilegur strák ^^, Anyway, igær fekk ég többlur (?!) fýrir magan á mer, er buin að vera svo stressuð & svona svo er komin með einhver brjóstsviða :/ Ekki eins og eg var með þegar ég var óljett heldur annað... Helvitís karlmenn xD  Um kvöldið eftir vinnuna spjallaði eg og sylvía i svona 2 klukkutima :D það var mjög gaman að fá að tala við hana! Fekk að vita mikið og svo. Hmm, veit ekki hvað ég á að vera skrifa um xD Jú Gauji verður með jónathan um helgina :D þá ætlar ég að djamma :D En veit samt ekki með hverjum xD Kannski ólafur og vinir hans eða emma og vinir hennar.. en eg vona samt að thelma kemur til helgina :D Það væri sko frábart!

Jónathan sefur nuna :) Hann er smá veikur :( Með svakalegt kvef!
Já allveg rétt, hann var hjá mörtu allan daginn igær.. gat vallað anað igær þegar við vöknuðum :/ svo hringdi i hana og hún var með hann til 22.30 :) Sætt af henni <3
hm, hefur sko ekkert meira að segja, er að fara i sturtu nuna... Have a great day! Bye :**

FyFan!

Hej!
Kom precis hem från jobbet.. Sitter och väntar på att min moster ska komma med min son :)

Idag drog jag till läkaren.. för i °måndags kväll började jag få ont i bröstkorgen.. sen på tisdagen vart det ännu värre och hade svårt för att andas och röra mig.. och när jag gick med jonathan hem från barnvakten (hade vart och jobbat) så fick jag stanna flera gånger om för att hämta mig, det gjorde så förbannat ont.. sen i morses trodde jag det skulle vara över men nu hade jag skit svårt för att gå & andas, och kunde inte hålla min egna son :( så jag ringde min moster runt nio på morgonen och bad henne sitta barnvakt en stund för jag skulle vila.. men icke då (hon tog han men blev inte så mkt vilande) åkte till läkaren & han sa att jag hade en slags halsbränna som kommer av stress & oro :/ Så nu har jag typ stressat ihjäl mig >.< Anyway, fick iaf tabletter mot det sa ska se hur jag blir.. mormor tyckte inte det var smart av mig att gå och jobba, men som sagt jag behöver pengarna.. & självklart så var det skit mycket att göra.. >.< Men jag överlevde dagen och hoppas jag överlever imorgon med :)

Jag hoppas jonathan kommer snart så jag kan gå och sova så jag kan gå och sova, för börjar li riktigt trött :(
Jo just det, jag jobbar med Ingi Rafn.s bror :P Det är lite små kul.. & han vet precis ALLT :P rätt så skämmit ^^, (ingi rafn är ju han som fick göra dna prov) Men men, orkar inte skriva mer nu. HA det fint.. Puss&Kram

Du äger käleken.

Godmorgon!
Vaknade iofs kl sju :P fast sen la jag mig ju faktiskt i två timmar igen :P var döds trött, är det fortf men måste göra mig iordning och sånt.. Jonathan ska ju till sin barnvakt lite innan fem :) Sen hämtar jag honom vid halv elva, elva nån gång. beror på hur lång tid det tar att städa undan.. Ska ju jobba idag igen.. det var det jag gjorde häromdagen (den natten) det är så skönt att få komma iväg och göra lite annat. =)
Just nu sover min prins :) Efter en stor portion av gröt & lite mjölkersättning :) Igår fick han igen gröt och idag började hans bajs bli grönt igen :S så han måste få mat minst en gång om dagen för att han inte ska bli undernärd.

Usch, kollar på en isländsk kanal som är typ som MTV & nu är det Björk - wanderlust eller ngt sånt konstigt, den är så fruktansvärt dålig!!! Sen har jag hört en till med henne som suger! +o( men ajja,..

Idag blir det jobb från 17-22 (då stänger vi och ska börja städa) sen hem och sofa.
Tisdag: typ nada sen jobb från 17-22.
Onsdag: Samma som mån & tis..
Torsdag, jadu.. ingenting typ :P hoppas på att kunna jobba då med ^^,
Fredag: då ska jonathans pappa ta jonathan och ha honom hela helgen om han nu tänker det..  har börja tvivla på att han ta honom :/ Men om han tar honom så ska jag ut och festa :D Vet inte med vem riktigt än? Kanske ólafur och dom, eller emma och dom.. får se :)
Lördag: om han har honom så blir det sova & festa :D
Söndag: Sova & sen mot kvällen hämta lillen (om han har honom vill säga)
Ska bli kul att få en sån helg igen :)

Ne nu ska jag uit och röka sen ska jag ta på mig lite smink och sånt, göra mat åt lillen med kanske & om han fortf. sover när det är klart så ska jag vila mig en stund... Så ha det bra.. Puss&Kram.

:D

Kom precis hem, klockan är nu 06.30 här..
Har vart hur kul som helst inatt, fått göra ngt annat än att byta blöja & ge lillen mat :P
Nej jag har inte festat, inte vart i närheten av alkohol eller fulla människor.. bara två stycken som var med..
Fan va härligt det var!!!! (nej det var ingen trekant eller nått som har med sex att göra)
Ska kanske göra om det snart igen och jag hoppas verkligen det :D Så underbart kul.. för en gångs skull :D
Ne nu ska jag hoppa ner i sängen så jag vaknar någon gång och kan hämta min lilla plutt <3

Sov så gott, Puss&Kram <3

Från Ante <3

Du får mig att skina som en sol och ändå bli så skenerad på samma gång.
Du får mig att flyga fram bland alla moln och lyssna på fåglarnas sång.
Bilden av dig får mitt hjärta att slå så hårt varje gång jag på den ser.
Min ljuva gudinna det är för dig som mitt hjärta ler...


Hej hopp gummisnopp!

(kom inte på ngn bättre rubrik :S )

Nytt från mig: Jonathan satt i en gå stol idag, han tycker det är skit kul :D iaf en liten stund, men man får sätta täcke runt om honom för han kan inte riktigt sitta än..
Sen fick han smaka på gröt igår och det gilla han mycket :D Anledning till att jag gav honom det var för att sluta nästan dricka mjölken :S kanske 100ml om ens de var fjärde timma.. sen hade hans bajs blivit grönt (undernärd) sen började han spy ut mjölken.. eller det var inte som spya utan bara mjölken som rann ut... :/ Sen när jag hade gett honom gröten blev han mycket bättre :) Bajsen är som den ska igen & han har inte spytt än och nu dricker han lite mer mjölk iaf :) Tror han behöver mer än mjölk eftersom han rör sig så himla mycket.. Han förbränner bara allt med en gång och går inte upp i vikt, och det är inte bra.. så jag hoppas att han kommer bli bra nu när han får gröt :) (Det är gröt för fyra månaders bebisar)

Jo jonathans pappa skulle tagit honom idag tills imorgon, men det blir inte så, för han måste va på sitt andra jobb före åtta imorgon bitti, så han tar honom nästa helg istället och hela helgen :) Hoppas bara att det kommer gå så det inte dyker upp ngt i jobbet.. då ska man väl festa lite med sina gamla kompisar :D Sjukt kul ska de bli.. men det hade vart kul och gå ut imorgon eftersom det är melodifestivalen och då festar de flesta.. Men men, jag ska vara hemma och mysa med min son istället :)

hm, nu ska jag nog dra mig till min moster jenni, sen måste jag till banken & sen kanske hälsa på jonathans farfar? får se.. Ne nu ska jag sluta skriva. Kommentera gärna.. eller jag tror jag inte behöver säga nått.. med tanke på att jag gett jonathan gröt då kommer alla och hackar på en :P Ha det fint. Puss&kram


Duktig kille :D

HejHej!
Jonathan "lekte" lite med sin leksak idag :D han tyckte den var skit rolig :P Så duktig han har blitt & stor! Tiden går så fruktansvärt fort.. redan 3&enhalv månad.. Anyway.. idag gick jag inte ut fören vid 6tiden.. gick till affären sen mötte jag jonathans pappa på pizzerian.. Sen åkte de två hem till honom :) Lite senare kom jonathan farfar & morbror till Pizzerian & då frågade jag om jag kunde få bo där istället för jag vill att pappan ska verkligen veta hur det är att han barn.. det kan han inte veta om han bara har han två tre timmar & sen bara över ngn natt.. & det fick jag :) nu ska bara pappan bestämma sig om han vill de, först sa han att han ville det gärna men sen sa hans pappa att han skulle tänka sig odenligt för innan han bestämmer sig för det är mkt jobb med barn.. Men tror att det skulle fixa ett rum där åt mig imorgon, well får se hur det blir.. Hoppas bara jag inte är i vägen eller förstör ngt mellan han & hans tjej :/ för jag kom inte hit för att förstöra..

Imorgon ska jag nog träffa Guðrun-Maria efter hon har slutat jobba (Här jobbar alla! hon är 16/17 år) får väl se vad man hittar på.. & på fredag ska nog jonathans pappa ha honom över natten då ska jag ut och festa förmodligen :) Skulle hellre vilja på lördagen men då ska han på nån typ av firma fest ska man väl säga.. (med sitt andra jobb) men sen vet jag också att han blev erbjuden jobb på fredag-natten (av sitt tredje jobb) men ah, får väl se hur det blir :P

har inte så mkt mer att säga.. så ha det bra. Puss&kram

hæ!

Er að skrifa þetta blog fyrir Jóa!

Er búin að hitta pappa hans Jónathan núna. Það er mjög gott en ég er lika buin að hitta kærastan hans :( Einhver sæt stelpa á 15ár :/ Núna veit ég allavegna að það er ekki sens fyrir mer.. ég veit nú ekki hvernig mer finnst um það en þetta kemur allt i ljós. Ég er buin að spá i að fletja hingað en núna er ég ekki allveg viss. Að hitta þessari stelpu gerði mer óvissa. En ég ætlar nú að vera herna i mánuð svo ég verð bara sjá til hverning allt saman verður!

Ég veit ekki hvernig mer liður núna :/ Allt er komin i eina stóra flækju. Hef ekki hugmynd hvort að ég sé hrifin av gauja. en hvert skifti sem hann hringir eða kem þá fæ ég i magan. (ekki neðurgáng :P) Isnt that a sine of love? (jóa er að skrifa eins gott og eg get :P) Igær fór gauji ut að labba með sonurinn okkar, hann var úti í svona 2klukkutima eða einhvað.. Þá hitti ég Emmu & Einhverja.

Idag veit ég ekki hvað maður á að gera?? Verð allavegna þvó fötin min & jónathans.. ætlaði að fara i buðina lika en er ekki buin að fá peningin minn. Kanski kemur Emma hingað með barnið sitt :D Held nú bara að þetta verður mjög rólegur dagur. En fer nú samt ut i sma göngutúr með jónathan.. Má ekki hætta labba núna þegar ég er komin til eyjar. Það er bara skemtilegar að labba i eyjum en i sviþjóð.. bara helvitis skógur þar >.< Herna er allavegna smá fjöll og svona.

Jæja, hef nú ekki hugmynd um hvað ég á að skrifa meira! Svo hafðu það gott. :**

<3 Mamma - 151289 | Sonur - 060208 | Pabbi - 060289 <3

Island

Hejsan!
Nu ar man framme pa island :) Det ar hur kul som helst har och funderat stort pa att flytta hit.. Visst det ar skittrakigt att lamna mamma, pappa, bror, alexandra, eva, markku & vanner.. Menan sa lange trivs jag bra har & ska se hur det blir manaden ut..
för det första sa far jag mer pengar har att leva pa, för det andra sa vet jag vart jag har min son (pa denna lilla ön, sa ar inte sa svart att hitta honom) för det tredje sa tycker jag att det ar battre att uppfostra ett barn har.. blir inte sanna mesar som de i sverige.. (förlat till mina svenska kompisar men talar bara sanning)
Men men inte detta som jag skulle prata om..

Resan gick hur bra som helst :) akte hemifran vid halv nio, var pa arlanda vid halv tolv.. checkade in och sa sen gick jag, jonathan & boman till ett matstalle inne pa arlanda och kaka.. nar boman var ivag och satte i mer mynt till bilen sa la jag ett tacke pa bordet och sen jonathan pa magen dar.. och han somnade som en stock.. folk som gick förbi glodde som fan & skratta & log ;D sen gick vi till incheningen och där fick jag säga hejdå till boman.. han som skulle  ta passen och de fick ta det själv ur väskan :P sen sprang jag igen skiten där och fick stanna två ggr för att be ngn ge jonathan nappen :P hade jonathan pa ena armen, två väskor på andra + hans täcke & min jacka :P Svettet bara rann :P Yscha mig! Men iaf, väl inne på flyget gav jag jonathan mat.. han sov sen en liten stund & när vi skulle landa tänkte jag ge han mat så han inte skulle få lock i öronen men det ville han dinte.. han bara skratta & tjöta som bara den :P Sen när vi kom ut så träffade vi jonathans farfar.. sen åkte vi vidare och träffade farfarns två systrar sen åkte vi till båten.. sov under hela resan i båten ungefär.. sen kom vi hem till Jonathans pappa & herrejesus vilket leende :D Det känns skit konstigt att jonathan har en pappa.. har på ngt sätt kännts som om man är ensam med detta :S men det är man ju självklart inte.. Anyway.. sen körde han hem oss & medans jag fick iordning på lite grejjor så nattade han jonathan :)

Första dagen på ön: vaknade gav jonathan mat, gjorde mig iordning, drog ner till mitt gammla jobb (Pizza 67), satt där och tjöta med folk, gjorde en pizza till mig (jag kan fortfarande :D fast det ar vitlöksbröd :P), sen gickjag till affären, sen till Marta.. var dår ett tag, fick mat och så.. sen gick jag och bobo ut.. jag gick till jonathans pappa och hälsade på lite så de fick träffas.. Jonathan fick ett halsband med ett guld kors av hans Farbror :) jätte fint är de.. (jo han hade också fått lite kl¨der av hans farfars syster) Sen gick jag till pizza och tjöta lite med annat folk &  träffa bobo. sen hade jag gölje med honom till drivandi.. (en pub) & sen gick jag hem.. väl hemma så somnade jonathan på min mage för första gången sen han var nyfödd typ :) Jätte mysigt.. gick iaf upp och la honom efter en stund, sen somnadejag på soffan sen gick jag upp när mormor väckte mig :P

nu ligger jonathan på golvet jämte mig och sprattlar som en galning :P tror han ska sova liten stund.. eller iaf förska få honom att sova :P men han är ensvis :P
Ska lägga upp lite bilder nu på bilddagboken. kolla där :)

http://soulstone.bilddagboken.se

Ha det så bra. Puss&Kram:)


lmfao

Det är ju för fan skrattretande!

Nu skrev jag ett långt inlägg om de närmaste dagarna.. & jag fick EN kommentar och det var från mamma.. Skriver man nått om sitt barn så blir det ett jävla liv.. får man väldigt många kommentrarer. Alla som bara flyger på en och ska hacka! Skärp till er för fan! Om ni inte tycker att det förra inlägget var nått intressant att kommentera så kommentera för fan inte när jag skriver om jonathan heller då! Det är MITT liv som jag sköter SJÄLV!

Städning....... IGEN!

Godmorgon folk´s!
Antar att det är många som vaknar vid den här tiden, när det inte går i skolan/jobbar!

Nu har jag en liten paus från städandet, är så fruktansvärt trött på att städa! Städade hela lägenheten i Torsdags & Fredags också >.< & nu var det disk från två dagar tillbaka.. USCH! Så nu bestämde jag mig för att städa, ser ut som skit här hemma! Och det är jätte kladdigt i hallen efter att jag sorterade alla burkar & flaskor.. Sen har man gått där och nu är det fastklistad skit, ni kan ju bara tänka er hur äckligt det är? Har inte haft någon ork i helgen till att städa, men nu är det Tisdag och jag får fanimig städa. Har än så länge bara diskat allt, Ska snart börja plocka iordning överallt, sen blir det damsuga & skura.. Får se hur mycket man hinner innan Lilleman vaknar. När han vaknar så ska han få mat, sen ska vi iväg till Stan, måste till Skatteverket, Försäkrningskassan & Banken. På SV ska jag hämta papper om att Jonathan är min, på FK ska jag lämna in en hyresspecifikation & hämta papper till Jonathan som han kan använda i Island om han blir sjuk (så man slipper betala) och på Banken ska jag växla små pengar :P Sen ska man hem, Se om man hinner till föräldragruppen, tror itne man gör det. Sen vid fyra nån gång ska mamma ta Jonathan, och då ska jag duscha & sånt sen ska man nog dra till Kim <3 Ska se om jag hinner packa något idag, tror inte det för har rätt så fullt upp.

Anyway, sen blir det Onsdag och då ska jag städa lite (för det kommer SÄKERLIGEN behövas!), sen blir det packa mina & jonathans grejjor, dra till affären och köpa mat till Lilleman & snus till hans pappa, sen hämta Jonathan hos mamma. Mot kvällen blir det nog bara TV och relaxa & gå i säng vid tio.. För på......

Torsdags ska man upp väldigt tidigt, blir nog att man går upp första gången Jonathan vaknar vilket blir runt fem tiden.. För vid halv nio ska vi åka iväg mot Arlanda, våran käre vän Boman ska köra oss :) Flyget går 14,10 (?) ska iaf ha checkat in 3timmar innan det går.. Kommer vara framme på ön runt 10-11 på kvällen & då är klockan 12-01 här :/ Så det kommer bir en riktigt lång dag på torsdag!

Ajja, ska fixa maten till jonathan så det är klart & sen fortsätta plocka iordning här.. Börjar bli lite stressad för jag måste va i stan SENAST  (!) klockan 2, eftersom SV & FK stängen 15,00! Ha det fint. Puss&Kram

Trött

Godmorgon..
Är så förbannat jävla trött!
Jonathan har börjat vakna var fjärde timma :'( Så inatt vad jag uppe till två, sen vakna vid fyra, sen halv åtta.. Och det tar ju alltid en stund att somna om.. så är skit trött! Ska testa börja ge honom kvällsvälling.. Skiter i vad det står förmånad.. han har ju fått burkmat för 4månaders bebisar men han är hur bra som helst i magen.. ORka dalta efter sveriges jävla mojs.. Ska se hur han blir av det iaf.. & funkar det med hans sömn & Magen så ska jag börja med de .. Just nu sitter han i mitt knä och kollar på när jag skriver.. Jätte intressant tycker han.. MTV blev ju uttråkande tyckte han :P
Anyway.. Var i sthlm i helgen och det var hur mysigt och kul som helst :D Görs gärna om kan jag lova :) & kommer gärna utan jonathan nån helg också.. kommer ju veta på island hur det är att vara utan sin son en hel helg.. När jag kom hem igen så var allt städat och fint :D Men det blir stökigt lika fort.. :S I tisdags så hade jag tvätten från 4-10 (kväll) Mamma passa jonathan från 3-8 :) Tack mamma <3
Sen igår så var jag först på BVC kl10 jonathan var nu 63cm & 5920gram :D Stor kille! Han fick sprutan också, det gick hur bra som helst :D GNällde lite när hon spruta in mojset men annars ok :D Duktig kille :) Sen blev det en kort promenad med Sara & sen till BVC igen.. skulle på babymassage.. gick hur bra som helst :D Sen kom jag hem tog det lite lugnt en kort stund sen satte jag igång med stäningen :P
Diska, damma, plocka undan, damsög, skura & hängde upp lite tavlor.. Så n u är det rent och fint igen :D Ska fortsätta dock.. Mitt rum & Gäst rummet.. Sen ska jag kolla med mor och hon vill hämta mig och köra mig till Hemköp eller ngt, måste panta alla mina burkar och flaskor, sen behöver jag hjälp med att slänga allt skräp..

Idag är det bara en vekca kvar tills jonathan får träffa sin pappa :) Och jag med för den delen. Ska bli kul & helt underbart att se hur han är mot jonathan.. Tyvär så ska hans tjej vara med.. USCH! Nån 16åring.. säkert nån liten irriterande fjortis! Jonathans farfar ska nog hämta oss på flygplatsen :D För hans pappa kunde nog inte få ledigt.. Har inte fått någon riktigt svar, men tror de blir så..
Ne nu börjar jonathan bli gnällig. Så ska sluta skriva. Ha det bra. Puss&Kram

Utmaningen.

Lovar du att vara ärlig:
Ja

Du heter:
Sesselja

Smeknamn:
Sesse ( arvoton/soulstone )

Låt just nu:
Nickelback - Rockstar

Om du röker:
Ja.

Beroende av:
Musik, data, familj, sällskap, närhet.

Vad tror folk om dig:
Senaste tiden har det blirr Snäll, söt & rar annars elak  & så..

Stämmer det:
Nej inte snäll, söt & rar.. men det andra.

Vad får du oftast dina komplimanger från:
Boman, mika & sellman

Brukar du skratta för dig själv:
Haha ja xD

Vad står det i ditt senaste inkomna sms:
Ok.

Vilken är din favorit målning:
Den jag har på väggen.

Vart bor du:
Torshälla.

Trivs du där:
Helt ok.

Vad har du för mobil operatör:
Comviq kompis SMS

Är du allergisk mot något:
Ja, bullshit.

Har du haft sex i dag:
Nej, snart ETT  ÅR sen ;P

Nästa mål i ditt liv:
Jadu? lista ut vad jag vill.

Hur svarar du i mobil:
Aaa, A hallå eller a de ä sesse

Vem ringde du senast i dag:
Ingen idag

Vad sa den du prata senast med i telefon:
kommer inte ihåg så inget viktigt

Antal sömntimmar i natt:
Jadu.. ca4-5 :/

Sov du ensam:
Jonathan låg i samma rum.

Tycker du om din pappa:
Ja, han finns alltid där, men kan säga lite för mkt ibland

Brukar du komma i tid:
Jag försöker så gott de går, oftast i tid förutom till tåg :P.

När mår du bra:
ja, säg de.

När blev du fotad senast:
Hm, fota mig själv för nån dag sen, annars i sthlm förra helgen

Vanligaste färger på dina kläder:
Svart

Vad tycker du om fötter:
Jo dom är väl bra.

Är du smart:
Inte tillräckligt

Vem/Vilka saknar du just nu:
Alla på Island & Kärlek

Favorit dryck på morgonen:
Cola eller powerking

Är du blyg:
Japp..

Sysslar du med någon sport:
Räknas de om man springer fram & tillbaka jämt & ständigt?

Vill du hellre ha mail än brev:
Dunno

Tror du på kärlek i första ögonkastet:
Ja! har hänt mig..

Har du spytt offentligt:
Haha, allt för många gånger :P

Vem/Vilka har betytt mest i ditt liv:
Mamma, jonathan, bror & mattias

Är du nöjd med ditt liv:
Nej.

Om inte, vad vill du ändra på:
Utbildning, jobb, kärlek, ork osv..

Är du bortskämd:
Nej

Tycker du denna utmaning är meningslös?
Ja lite faktiskt. hade inget bättre för mig

Skickar den vidare till:

ALLA

Stockholm

HejHej..
Igår ringde min bror och väckte mig och sa att vi skulle gå till hamnkiosken och käka Pizza. Jag började göra mig iordning och sen efter en timma så gick vi och käka.. Kom hem till mig sen & de tog med sig jonathan hem till mor, så fick jag packa i lugn och ro.. Vid fyra begav jag mig upp på torget, handlade lite babyfood och så. Såg kim där med :D MEn sa inte hej.. haha sikken fegis jag är xD Anyway, sedan kom min bror, alexandra & Jonathan. Vi tog bussen till stationen, hämtade ut biljetter och sen åkte vi med tåget till Stockholm :) Jag & Alex gick till ett fik, tog varsin Latté & delade på en chockladboll, jag matade jonathan med.. Sen kom min bror och vi tog Bussen hem till hennes föräldrar, men dom är på landet så vi har en lyxlägenhet på 179kvadratmeter för oss själva :O Nu har dom flesta vaknat här.. Jonathan är uppe med alexandra och försöker väcka min bror :P Det brukar oftast aldrig gå så bra och väcka honom ^^ Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer :/ Får väl se. Ska iaf få en lite runda sen skulle vi väl kanske spela biljard med några & ikväll blir det väl film & gottgott :P
Igår skulle vi kollat på film, men alexandra fick bestämma och då blev det poker ^^, Hon fick ju lära sig det i torsdags och hon verkar tycka det är skit kul :P Anyway, vet inte riktigt vad jag mer ska säga.. Ska väl gå och göra ngt :P Ha det bra! Puss&Kram

12 Dagar kvar <3

RSS 2.0