Godnatt!

Idag ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Är så fruktansvärt trött idag :( Först tvätten klockan elva, sen tog man bussen halv ett in till stan, satt på MVC och vänta i en halvtimma på att Familjegruppen skulle börja (heter det kanske mammagrupp? ingen aning faktiskt :P) började halv två.. Sen var det slut lite över tre, gick till bussen och vänta på den. Kom hem vid tio över fyra, bara latat mig sen dess, men är så jävla trött så det finns inte.. Ska gå och sova när som helst! Ska upp vid åtta imorgon, följa med mamma & lämna gabbe & sen 9,40 ska jag till tandläkaren, andra gången denna veckan. Blää! Sen efter jag vart där ska jag & mamma till TunaPark, ska kika lite och så : ) Såg nyss att jag har 6460:- på mitt konto, känns gött! Men får inte slösa xD 2990:- av dom ska gå till grejjor i lägenheten sen ska jag klara mig på resten tills jag får pengar nästa gång..
Jo den där gruppen för unga suger tycker jag! Iofs var det bara första gången, men dom tre som jag inte känner verkar helt skumma :S & väldigt oseriösa & omogna.. Men men, var ju iofs första gången man träffa dom, kanske bara blygheten som döljde deras rätta.. Funderar starkt på att börja på den gruppen för vuxna, tror det skulle kännas lite bättre faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Men ska dit nästa torsdag och se om det är bättre...
Min veckan:
Mån: Storhandlade på willys.
TIs: Tandläkaren & familjerätten
Ons: Barnmorskan & TunaPark
Tors: Tvätten & Familjegruppen (?)
Fred: Tandläkaren, TunaPark, Maxi & Hämta jasse.
Lörd: Vet vad som kommer hända på ett ungefär men det är hemlis.
Sön: SLAPPA :D
Ska sova nu. P&K

Regnig tråkig torsdag!

Idag ska jag iväg på sån där Familjegrupp eller vad det nu hette, Ska vara där halv två och bussen går halv ett, Vill verkligen inte gå dit : ( Men BM halvt tvingar mig.. Får väl se om det kul eller inte.. Iofs är det bara unga där. 5stycken var dom förra gången & nu blir vi sex med mig.. 4 tjejer & 2killar.. Så det är jag & en till som är ensam. Suck.
Ska sminka mig nu & sen äta frukost. sen bär det av till tvättstugan och sen bussen. Ha det bra. P&K

Paket!

Jaa :D Paketet från Island kom idag :D Fick jätte mycket fina baby kläder :D Som tur var va det mest str 60 & uppåt : ) Har så det räcker med 50-56 :P Men jätte fina kläder & bara dyra märken , mohaha! Inte för att jag bryr mig så mycket om märken men alltid kul och ha =)
Va hos barnmorskan idag, Fosterljud va 148slag/min, jag vägde 65,4 :O Gått upp 5,4 kilo sen inskrivningen .. sammanlagt har jag gått upp 11,4 sen i April ^^, MEn trodde jag skulle gått upp minst 10 kilo nu sen inskrivningen xD Så mycket gottgott & mat som jag äter! xD Och sen mätte hon ju också magen.. 28cm var de nu & han har lagt sig i fosterställning eller vad det nu hette (huvudet neråt) hon tyckte att huvud var neråt iaf.
Har vart i TunaPark idag också, inte så länge men en lite stund, hittade en JÄTTE fin klänninge :D Funderar på att köpa den, men måste nog ha str 40 xD För 38 var allt för kort xD Hade jag inte vart så rund om magen hade den nog vart lång nog :) Men får se, vi ska åka dit på Fredag igen och kolla lite, se om den finns i 40 och se hur den sitter runt bysten.
Får min lägenhet på måndag också :D Då skulle dom lämna in nyklarna & då kan jag hämta dom, så härligt! Då kan jag ställa in mina saker (slipper det vara så trångt här xD ) sen kan man börja julpynta nästa vecka också, myspys :D Önskar bara att jag kunde flytta in i lägenheten, men men.. Inte bra &  bo där när dom fixar den..
Ska kolla lite på film med Gabbe nu xD Köpte nån barnfilm i måndags (julfilm). Ha det fint, P&K

Klant-arsle!

Har vart på familjerätten nu! Det gick väl bra, men jobbigt var det faktiskt!
Ska till tandläkaren idag 14,20, skulle dit på fredag men dom hade tid idag så då fick jag den :D ska nog dit på fredag också xD Så jeffla mycket tider hela tiden ^^, är iaf helt ledig på torsdag, fast då ska vi tvätta, suck! Inte en ända hel slappdag på hela veckan :/
Men iaf.. När vi kom hem, så klev jag ut ur bilen (som alla gör när dom åkt bil) Men gissa vad?! Jag sätta mig rätt på arslet! Som tur var hann jag reagera och tog tag i bilen jämte och hann minska stöten med ena armen på bilen jämte & andra på marken.. Fick jätte ont i axeln :( men det har gått över :D Snacka om otursdag xD Först tanden inatt & nu trilla jag, klockan är bara 20 i 12, vad mer ska hända?

Idiot förklarad!

Godmorgon!

Ja, man kan ju säga att jag är Idiot förklarad!! Har en tand längst bak, i överkäken, som jag ska ta ut på Fredag.. Men inatt, då drömde jag att jag hade jätte ont i munnen. Gissa vad jag gjort?! På något sätt har jag lyckats göra sönder tanden ännu mer :S Så nu sitter en liten del löst, kan inte bita ihop ordentligen =/ och när jag sväljer måste jag sätta tungan upp i gomen så inte tänderna går ihop, för det gör skit ont! Hur FAN (?!) lyckas man göra sönder en tand i sömnen?! Ajja, jag lyckades iaf, Idiot säger jag bara.. SKa försöka ta bort biten som sitter löst för jag är hungrig och vill äta något!

Måndag & Tisdag!

HejHej!

Idag har vi inte gjort mycket alls, jag har vart mycket seg! Gick iaf och hämta gabbe på dagis, sen till VC med honom.. Sen snabbt hem & iväg till Willys.. Handlade jätte mycket ^^, hela kundvagnen full & det gick bara på 1700kr :P Billigt och bra för så mycket! Sen kom vi hem, packa upp varorna, (eller jag gjorde de:P) sen mat & sen iväg till Anti & Mira! Satt där till typ halv åtta.. Nu har man kollat på tv lite, ska väl sova snart..

Imorgon ska jag & mamma till familjerätten :( Känns sjukt jobbigt,.. hade önskat att man inte hade behövt de men nu måste jag! Vill inte dit, men måste få det avklarat! Så proverna är här när barnet är fött. Usch, känner mig så dum & ansvarslös.. kommer känna sig så värdelös när man sitter där :( Men men, sen ska man till Barnmorskan på onsdag och då blir allt bättre <3

Ska sova nu .. har så fruktansvärt ont i min rygg :( *synd om mig* Ha det fint. P&K

Söndag!

Igår var hela dagen planerad, men som vanligt så går inget som de ska när jag planerar något :/ Tråkigt. Men den var helt okej ändå :) Fick ju umgås själv med mamma en hel dag.. Först gick vi till Mira och hälsa på, drack kadde & tjöta lite, sen kom Mika dit också.. Efter en stund gick jag och mamma till affären.. Sen hem & sen till torget för att hämta Pizza. Kom hem satte oss vid TV:n och käkade pizza & drack coca cola.. Kollade på "Allt en tjej vill ha" sen deal ore no deal, sen någon annan vill, sen "Taxi" sen "goshts of mars" :P Skulle sjungt karaoke, men både jag & mamma var så oroliga hela kvällen igår så det blir inte av att vi gjorde de.. Men det var trevligt ändå :) Gick och la oss närmare 3tiden.. Då hade markku ännu inte kommit hem och sista natt bussen hade kommit & åkt igen.. Polisen hade visst tagit honom är i torshälla vid elva tiden & tagit med honom till Eskilstuna.. fick sitta där till 5imorses.. sen fick han gå hela vägen hem.. Inte kul kan jag tänka mig.. (Polisen här är helt störda! dom hade plockat upp en som hade gått från stan och han var nästan framme i torshälla, ah och kört honom till eskilstuna polis station.. sen när dom var där så tog dom sånt där alkohol test & han fick sen vandra hela vägen hem igen..)
Igår snöade det här som van :P Men inatt nu har det mesta blivit slask :/ inte kul alls.. Men men.. Så går de.
Idag skulle gabbe komma hit men han gör nog inte de för han har förmodligen magsjuka :( Hoppas han inte kommer förens han är frisk! för jag vill absolut inte ha magsjuka.. är redan förkyld som ett as & det räcker tycker jag.
Ajja, ska väl göra något.. Behöver gå till affären snart :/

Godmorgon!

Pratade precis med far min på telefon. Berättade om allt jag hade köpt och så : ) För jag fick ju 1000kr på IKEA från honom.. Sen sa han att jag ska få en TV från honom :D Så det slipper jag köpa, så jeffla najs! Nu var en av dom dyraste sakerna avklarade ^^, Idag ska jag & mamma till Mira & hälsa på.. ska låna SingStar av henne (eller hennes ungar) sen ska jag & mamma hem och säkert glo film eller något och sen sjunga massa, massa, massa :D Ska bli mycket roligt! Asså du vill jag bara ut och shoppa :D Allt som jag har kvar och köpa, men men.. Det är bara lördag idag och fick pengarna igår så får nog lugna mig lite xD Sen har vi inte plats för mer här ^^, Får ju förmodligen mitt soffbord imorgon (vart i helvete får det plats?!) Finns typ ingen plats alls, snart får väl inte vi plats ens xD Och pappa berätta också att min Faster på Island har skickat ett paket till mig. Hon hade sagt att hon skickat kläder & sånt till bäbisen så jag klarar mig dom första månaderna.. typ tills bäbisen är 4-6månader. :D Så det är nog mycket.. Och hon sa att kläderna var jätte fina, och det kan jag tänka mig.. bara märkes kläder & sånt. (dom är väldigt petiga när det gäller vad deras barn har på sig, asså märken & sånt) Så jag ska sortera kläder nästa vecka förmodligen, för jag har storlek 50-56 så jag klarar mig! Blir det bara till att sälja det som jag inte vill ha, men allt är så himla fint & litet & gulligt ^^, Men ajja, jag ska äta frukost nu, är vrål hungrig ! Ha en bra lördag allesammans! P&K

Det jag har handlat Idag & igår

Ikea, Catalog & Barnloppis!

1 Baby handduk
3dels - Kastrullunderlägg
1 fat (vardagsrum)
6 koppar
1 dörrmatta
6 glas med motiv
42pack stearinljus (vita, röda & svarta)
2 vaser
4 knivar + knivställ
6 glas
2 grytlappar
1 grytvante (heter de så?)
5delar bl.a stekspade, sås"spade" osv..
12 värmeljushållare (as snyggt)
4 köks handdukar
2 diskborstar
17delar matförvarings boxar
1 fönsterskrapa
1 toaborste
1 avfallshink + badrumssett (5delar)
2 skärbrädor
1 måttsats (4delar)
1 kanna (sån för saft m.m)
3 stora doftljus
2 svarta lack hyllor
1 stor svart ram
4 talltiks underlägg (catalog)
1 body (catalog)
1 nalle (catalog)
2 par sockar (catalog)
1 barnbilstol (loppis)
1 babysitter (loppis)
3 babytröjjor (loppis)
1 par babybyxor (loppis)
2 babyhanddukar (loppis)
1 påslakan + 1 örngott (loppis)
1 Babyoverall (tradera)

Allt detta för endast 1930kr, kanon bra tycker jag iaf :D
Där de inte står loppis, tradera eller catalog efter är köpt på IKEA!
Nu behöver jag bara:

Tvbänk
TV (det är nog fixat)
Lampor (har några)
Gardiner
Bestick
Skålar
Kaffekanna
Micro
Brödrost (inte viktigt)
Hemtele - bärbar
Damsugare
Städsaker (för att skura & sånt)
Tvättkorg
Kastruller & stekpanna (det är nog fixat)
Osthyvel
Burköppnare (kommer inte ihåg vad det heter, sån man öppnar burkar med mat i)
Visp (för att vispa sås och sånt:P)
Bakskålar
Elvisp

Allt annat har jag redan.. Känns hur bra som helst att allt är snart klart!
Jo fick 1 tröjja & 1 t-shirt idag med (köpte på tradera till lillen, kommer inte ihåg vad det gick på)
Men men, ska nog sova nu. P&K

Kvälls-Mys <3

Idag har jag, mira & mamma vart på IKEA som jag sa innan.. Är hur trött som helst nu.. Åkte hemifrån vid halv två och vi kom hem för en halvtimma sen xD Har så otroligt ont i mina fötter, ryggen klarade sig iaf & det känns bra det.. Va inne på coop innan med och handlade massa gott till ikväll :D Ska kolla på Idol med mamma & äta massa gott, sen blir det nog film eller poker :)
Köpte en JÄVLA massa på IKEA xD Bl.a. 2vaser, 2lack hyllor, 1 stor ram, 6koppar, 12glas, Ett fat, 1handuk till bäbisen, 1Body, 1nalle, lite värmeljushållare, massa grejjor som man behöver för matlagning Ah massa smått och gott :D Allt som jag handlade idag på IKEA & Catalog gick på 1245kr.. Inte alls farligt för det var riktigt mycket :) Ska dit sen i Januari också när jag fått iordning lite i lägenheten =) Men ajja, ska ut och blossa sen äta ^^, Ha det fint! P&K

KOMMENTERA MERA!

Haha xD

Måste säga att det är väldigt roligt att vara gravid xD Höll på att sjunga jätte fult, så som jag kan göra (eller itne sjunga utan bara typ lalalala fast dududu istället..) och mamma kom springade ut från toan "Vad är det för fel?!" hon trodde att jag hade fått värsta värkarna så hon fick panik typ xD Mohaha, lite små kul.. hon är så nervös & rädd hela tiden.. Så fort jag säger "Aj" så bara "VAD VAR DET?!" och mitt svar oftast är "Äh, han sparka bara på ett känsligt ställe" Hehe. Ajja, Ska dra till IKEA nu :P Puss & Kram

IKEA!

Idag ska jag, mamma & mira till IKEA :D Det ska bli roligt ^^, Hoppas bara min rygg & mina fötter är snälla mot mig.. Orka gå och ha ont i ryggen & fötterna >.< Ska sminka mig & sånt nu, sen hämta tvätten sen åker vi till Västerås för där ligger IKEA!
Idag när jag vakna satt mamma & snacka i telefonen.. Det var Mirra.. hon sa något som gjorde mig VÄLDIGT chockad om man säger så :P Men det var lite halvkul : ) Men som sagt, har ju inte funderat på något sånt, så man få vänta och se hur det blir.. Men kul & veta iaf :D Nu blir ni allt nyfikna va ? ;) Mohaha! Men ska dra. P&K

Lista

DAGENS:
klädsel: Ute: bagiejeans (stavas de så?) & min rock n roll tröjja. Inne: Shorts & rock n roll tröjjan.
frisyr: Ruffs & luggen uppsatt!
låt: Den ekman skicka, as bra (Y)
tv: CSI miami & One tree hill.
tråkigaste: Tandläkaren
roligaste: Babyloppisen!

FAVORIT:
rum i huset: Mitt rum (om det är natt) annars där tv:n är :P
typ av musik: mkt
parfym: Ingen aning, har många.
månad: December/Januari
mat: Pizza, Mumsfilibabba!
dricka: Coca cola, usch måste sluta med de :'(
godis: ALLT! Haha!
tidning: Hm vet ej, fick VI föräldrar med posten idag iaf.
film: Ingen aning
skådis: ingen aning.
djur: Sesselja.

DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU:
gråtit: Nope.
köpt någonting: JAA :D
varit sjuk: Väldigt förkyld, men pigg!
sjungit: Hmm,, näe?
sagt "jag älskar dig": Nope.
träffat någon ny: Ne, finns ingen anledning till de.
saknat någon: Ja, tyvär.. Varje månad, vecka, dag, timme, minut & sekund :'(
kramat någon: Nej..
kissed someone: Nej.
ätit: Ja, massor :P

SENASTE PERSON SOM:
sov i din säng: Josefine
såg dig gråta: Pappa
fick dig att gråta: Ingi Rafn
fick dig att börja skratta: Mig själv xD
du gick på bio med: Kmr inte ihåg, var nog min bror & hans tjej.
du gick på stan med: Lina i Juni, annars mamma om TunaPark räknas & centralstationen.
skickade e-mail till dig: Jimi Hein, men nån jävla skit mejl var de.. "jimi hein vill bli vän med dig på voolife" eller nått.
skickade ett sms till dig: Bollis :D
skickade senast ett lunarinlägg till dig: Kommer inte ihåg.

HAR DU NÅGONSIN VART I:
norge: ne?
danmark: ja
finland: ja
island: ja
usa: nej
frankrike: nej
spanien: nej
italien: nej
kroatien: nej
grekland: nej
österike: nej
thailand: nej
kanada: nej
brasilien: nej
belgien: nej

Kvinnlig eller Okvinnlig?

Jag får nog säga att jag är väldigt okvinnlig xD Det ända med mig nu som är kvinnligt är väl min graviditet & mina bröst xD Annar beter jag mig som en riktigt man, förutom allt öl drickande då :P Satt och snacka med mamma på balkongen och då kom jag på detta xD Men men, ville bara säga det :P Hejdå!

Gillar de inte!

Jag gillar inte att läsa i andras bloggar när det står att deras barn sover med dom i sängen.. Visst det är väl säkert jätte mysigt och så. Men jag tycker inte om det! Dom varnar för att sova med spädbarn i sängen! Det är pga det de är så mycket spädbarnsdöd, för att föräldrarna sover med de små bäbisarna i sängen! Det är jätte lätt att kväva dom, tråkigt nog.. Det är lätt hänt att man flyttar på sig och råkar kväva sin bäbis! Sen bli bäbisarna så vana fort vid att sova hos sina föräldrar så det är svårt att få dom att sluta med de. Men men.. Nu tänker väl dom flesta "vad vet hon om de?! hon har ju inte barn än!" ne det kanske jag inte har.. men jag läser mycket & pratar mycket folk & min mamma.
Ajja. Ha det!

Underbar dag :)

Hejsan! Idag vaknade man av att mamma kom in med telefonen, det var tandläkaren som ringde och fråga om jag kunde komma dit 10,40.. och det kunde jag.. Så gick dit & lagade en tand (Y) Sen när man kom hem så märkte man att det var visst ingen tvätt tid idag :/ Är imorgon istället, jobbigt och ha det på en fredag! Men men.. Hoppade in i duschen & sånt sen vid Ett tiden gick jag & mamma på Barnloppis :) Fanns mycket fint där & jätte mycket grejjor & Kläder för en liten peng ! Men vi tog bara med oss 300 så gick upp till torget. Där tog mamma ut pengar, sen gick vi till banken och fixa ID kort till mig & låste upp min internet bank, sen gick vi till apoteket och hämta ut munskölj.. Sen till Barnloppisen igen. Nu kunde jag betala det jag köpte.. Sen kom också ett paket idag, med baby overallen jag köpte till Bäbisen :) Lägger upp bilder på det i slutet av inlägget.. Men iaf, vi gick hem med det vi köpte, sen till affären och då var klockan redan halv fyra när vi kom hem.. så då laga mamma mat, sen åt vi & sen kollade vi på ONe tree hill ! As bra avsnitt igår & idag! Ska väl kolla runt lite & så nu , sen ska jag kolla på Las Vegas. Men idag har vart en underbar dag! Är så nöjd med mina köp idag :D Eller mamma fick låna mig pengar för det kommer inte förens imorgon eller på måndag. Gött när pengarna kommer, då kan man börja handla massa grejjor till lägenheten. Men ne, nu ska jag lägga upp bilderna sen måste jag gå och kissa xD P&K

Glömde säga en sak.. Allt gick på 670kr :D Erkänn kanon pris?
3tröjjor, 1par byxor, 1Barnbilstol, 1Babysitter, 2Handdukar & 1 Sett till sängen.
Kommer inte ihåg vad overallen kosta, var under 50kr iaf, på tradera!
Är super nöjd med inhandlingen idag :D La in lite kort på
magen också.. vecka 30+3 tror jag:P




Snälla!

Snälla alla kära läsare, kan inte ni bli medlem på denna sidan -> http://gratisgen.se/?ref=83392 ?
Om ni blir det med mitt sånt nummer så får jag först en DVD & om 13 stycken blir medlem så får jag en kamera. Och jag behöver både DVD & Kamera men har inte råd och köpa :( & jag vill ju kunna ta kort på min bäbis när den kommer & kunna kolla på dvd filmer.. Med tanke på att jag bara har 4000kr och köpa allt som jag behöver i min lägenhet så har jag inte råd och köpa sånt.. Sen ska man ju försörja ett litet barn.. Så skulle vara jätte snälla om ni bara kunde bli medlem. Tack på förhand!

Bloggen!

Håller på att dona & vixa med min blogg.. Det är ju faktiskt riktigt roligt :D Mohaha! MEN jag håller på att få d.a.m.p!, jag hittar inte färgcoderna till texten som är över och under min bild.. för det är vitt så det syns inte.. om min bild som jag skulle ha ovanför bloggen är alltför stor, så måste fixa en ny i PS, men nu har jag inte det längre så måste ladda ner ett nytt.. Suck! Menmen, det är ju första gången jag pillar med bloggen så klaga inte ^^,
Idag jag gick upp vid nio tiden :P Sov sex timmar inatt utan och vakna (23-05) det var RIKTIGT jävla härligt(!!), länge sen man sov så länge istreck xD Men kan lova att jag satt säkert på toan & kissa i 2min eller nått då xD Va ju kissenödig när jag gick och la mig men orkade inte gå upp för jag hade precis vart upp & kissat :P Men helt otroligt hur länge jag fick sova :D *GLAD* hade kunnat gå upp vid fem men alla låg och sov, så då är det inte roligt att vara vaken så gick och vila lite till ^^, Så sammanlagt har man väl sovit hela 9timmar :D Woho!
Sen när man gick upp pratade man med frida i tele i säkert en timma :P Tiden går fort när vi pratar, eftersom vi inte gör det så ofta längre :P Anyway, sen gick jag och mamma till Vårdcentralen, mamma skulle dit.. efter det gick vi till affären.. Och nu är vi hemma och jag har pillat med bloggen sen vi kom hem xD Mohahaa!
Ska väl kika lite kläder & pynt & sånt på internet nu xD Så roligt. Ha det fint. P&K

Tro på dig själv!

Varför är det så svårt
att tro att man är bra,
att känna att just jag
är den jag vill va.

Nån annans kvalitéer
är sånt man bara vet.
Men uppskattningar från andra
tas emot med tveksamhet.

Tänk om vi bara kunde
byta plats ett litet tag
och genom andra ögon
se oss själva för en dag.

Då skulle du få veta
det du inte tror på nu
- att det är helt fantastiskt
att det finns någon som du.

:O

Herre min juses vilket liv det är på lillen nu xD Kändes lite läskigt, som om han försöker ta sig ut genom magen xD Blir allt verkligare & verkligare, vecka för vecka.. Känns helt underbart. Att vara gravid är sån underbar känsla, det är nog det bästa som finns.. Förutom när man har ont i ryggen och den sparkar på känsliga ställen.. Om ni inte visste så älskar min bäbis att vara långt ner, och då menar jag VÄLDIGT långt ner.. Man kan tro att han kan komma ut när som helst han sparkar så långt ner :P Men men, skulle ju sova :P så Godnatt !
vecka 30+2

Poker + "barnledig"

Idag åkte Gabbe & Jasse hem, hur skönt som helst.. inte för och vara taskig :P Men eftersom dom itne har ett eget rum är det rätt jobbigt när dom är här .. Så gött när dom åker, så lungt och skönt :D Ibland kan det va roligt och ha dom här, men bara ibland.. Har bara kollat på TV hela dagen typ :P Vi gick iofs upp till torget och lämnade jasse.. Nyss spelade vi också poker, jag & mamma förlora :P Mamma drog all in, jag & markku call:a sen drog markku all in och då call:a jag.. Jag hade QQ på han.. Mamma K6 & markku KQ, och han vann med par i kungar & eftersom båda hade det vann han med sin dam som kicker.. Suck.. Jag losa totalt :( Men skit samma, det är bara ett spel xD
Idag har jag inte lika ont i ryggen, härligt är de :D men börjar få rätt ont :( så ska väl lägga mig och sova snart.. Imorgon ska jag & mamma gå en promenad om hon är Okej.. Vi tror hon har fått kristallsjukan (visst låter det konstigt?) Men det är rätt hemskt.. Får se om hon är bättre imorgon, hoppas det iaf. Nu i veckan händer väl inte så mycket, inga barn iaf, förutom lillen i magen då :P Skulla kanske åka med Mamma & Mirra till IKEA.. Kan jag handla för present kortet jag fick från pappa :) Kan nog få en del fina saker för 1000lappen :)

Btw, idag ringde mamma hem till IngiRafn, hand pappa kommer inte hem förens 22dec, och hand styvmora va inte hemma & inte han själv heller.. Så mamma ringde honom istället, det var mycket roligt! men han får skylla sig själv att han inte svarar när jag skriver till honom.. har försökt nu i ca 3veckor eller ngt.. Men nu är allt fixat iaf :) Så om en vecka ska jag på ett "möte", Pinsamt & Jobbigt.. men nått jag måste göra. Hoppas det går bra iaf.
Jo jag ska till tandläkaren nu på tisdag också :( sen veckan där efter igen.. & då ska jag ju på mötet & barnmorskan också. Har fullt upp nu en månad framöver.. Jobbigt!
Det positiva är ju att jag får min lägenhet i början dec :D eller får inte bo där men får ställa in alla mina grejjor (Y) sen får jag pengar på fredag eller måndagen efter helgen.. beror på hur dom gör eftersom 25.e är en söndag..
Ajja, ska väl nana nu. P&K

Lördag!

Idag är det då lördag.. Har inte gjort allt mycket.. Vaknade två eller tre gånger inatt innan jag steg upp & jag steg inte upp förens klockan var runt halv tolv eller något.. Kollade på TV i flera timmar sen vid fem tiden började jag laga mat, pasta & köttfärssås.. Inte så gott men det är mat iaf. Sen tog jag min järntablett och direkt efter jag svalt den fick jag sån dundrande huvudvärk :( Får alltid det, beror väl kanske på tabletten inte vet jag :S Kollade sen ännu mer på TV, höll på att somna i soffan. hade ont i magen, huvudet & självklart min förbannat känsliga rygg! Sen vid halv tio gick jag & markku till affären, jag vart sugen på cola & godis.. Har vräkt i mig godiset, vilket jag ångrar för det var inte alls så gott som jag hade förställt mig :P Så bara massa extra fett för ingen njutning alls xD Kollade lite på Ladder 49 eller vad den hette men sen spelade vi poker istället, jag fick ut markku väldigt fort, sen vart det bara jag & mamma kvar.. GIck all in efter lite mer än en timma, orkade inte spela heads up länge ^^, Hon vann, med par i 10. & jag hade A J i klöver.. Hmpf.. Men men, nu sitter jag här och skriver detta, får väl se om vi spelar något mer poker eller om man ska gå och sova, vila ryggen.. Har så ont i den :'( Men sånt man får leva med. Ha det fint. P&K

Balklänningen + tjockismagen!


Så, nu har man lagt in 7bilder på mig i min balklänning (som inte blev använd på Nians bal, hade en annan då) Jag vet att jag ser förjävlig ut, jag hatar mitt hår! Hade gärna haft mössan på mig men det skulle inte passa in.
Som sagt, är ju i v30 nu, känns underbart :D Förutom att min rygg tar kol på mig :(
Ajja ha det fint. P&K






30 fulla veckor.

Japp, Idag har man gått 30 fulla veckor, bara 10 kvar.. Tiden har gått så otroligt fort.. Känns inte som om man vart gravid så länge =/ Fick ju reda på det redan i v3 så har vetat nu i 27 veckor att jag vart gravid :P Låter som en evighet men det är det inte.. Känns bara jobbigt nu allt med lägenheten och så.. Ska förmodligen hämta spjällsängen idag, men vi har snart igen plats längre :S Förrådet är proppfullt, barnvagnen står i vardagsrummet, min soffa är i mammas & markkus sovrum, möbelsettet & en fotölj står i mitt rum + säng, databord & byrå då :P Men men, det är bara 2veckor kvar tills jag får börja ställa in saker i min lägenhet, men som sagt.. får ju inte flytta in än >.< Jävla fuktskada! Men allt löser sig, nästa vecka får jag pengar :D Då ska det börja handlas för fullt :D Längtar jätte mycket. Men kläder och sånt till lillen behöver jag inte köpa nått mer xD Har så det räcker och blir över :P Eller lite tjocktröjjor & sockar behövs men inget annat xD Och jag väntar på ett (förmodligen stort) paket från min faster Sesselja :P Hon skulle skicka lite kläder och sånt ^^, Längtar som f-n ! dom små barnen som hon känner har alltid haft så otroligt snygga & dyra kläder, bara en massa märkes kläder, Mohaha :D Men ajja.. Nog om de :P

Kom och tänka på ett gammal & väldigt roligt minne nyss xD Ska nämligen snart in i duschen, sen sminka mig och kolla om jag får på mig min blåa balklänning (fick ju två stycken av min moster i USA när jag gick ur nian) Men anyway.. Kom och tänka på efter Nians bal xD Alla hade bestämt sig för att festa gärnet (Y) Och jag & Ebba var ju superbra kompisar då :P Så vi hade köpt alkohol och så.. Men sen när vi kom hem till mig för att byta kläder och så då backa ALLA ur , vi ringde runt till varanenda jävla människa och tjöta som fan.. eller det var iofs Ebba som ringde xD Men alla typ "neeee orkar inte, kallt, händer ingenting juh" så jag och ebba bestämde oss för att supa till det iaf, hade ju tänkt och hitta på ngt.. Men patetiska som vi var så satt vi under fläkten hemma hos mig, drack cider & rökte. Blev KANON fulla !! Har nog bara blivit så full 2 gånger xD Jag spydde och hade mig, allt snörra som fan xD Tror ebba tog toan där nere ? Har jag inte rätt ? :P Haha, men det var riktigt kul iaf xD Vi som inte trodde att vi skulle bli fulla på det lilla vi hade men rätt var det är så satt båda där kanon fulla! Ett mycket roligt minne xD Men när man tänker tillbaks på det så början man fan garva xD Två "små" tjejer sitter hemma och super sig fulla i mörkret vid spisen xD Så patetiskt egentligen xD Men iaf, kul var det & ett oförglömligt minne ^^,

Har så många roliga minnen, med Ebba, Frida, Josse, Emme, Linda & alla nuvarande & gammla vänner!
Min första fylla med frida kan man bara inte glömma, inte min andra fylla heller som också var med henne, springa halvtnakna i snön, negerbollarna man alltid gjode, Pringels & skateboard spel (PS) i källaren så mycket roligt :P
Men men, tänker inte rabbla upp allt här. Tror detta var allt för mig idag :P P&K

Kroppen:
Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

Rädd

Jag är rädd, rädd, rädd..
Varför är jag så rädd hela tiden? Nu börjar bristningarna komma också.. Hur ska jag nu kunna vara nöjd med min kropp efter graviditeten? Ska jag aldrig få vara nöjd men hur jag ser ut? Men, kommer väl kanske inte tänka på det så mycket när min son har kommit. Kommer ha annat och tänka på då. Och men tanke på min sons födsel, är så rädd att han kommer komma för tidigt.. att jag inte får lägenheten i början januari, allt kommer säkert bara krascha! Allt har gått så bra nu.. och nu ska det väl börja gå neråt igen? Först fuktskadan, sen kommer väl älsklingen för tidigt, och jag får inte lägenheten förens i feb i stället & pappan kommer inte bry sig. Skulle inte förvåna mig, för så har mitt liv sett ut i flera år. Upp & ner, Upp & ner.. & jag själv har ju inte gjort det bättre.. Kunde jag inte insett för några år sen att jag gjorde inte rätt? Att det är inte bra att gå hem/ta med hem en kille som man inte är tillsammans med? Varje gång hade man sån ångest efteråt, eller till och med under själva "akten", nu låter det som jag gick hem med olika varje dag, men det stämmer inte.. Fast så som mitt rykte är så låter det ju som de. Men nu då? Kan man inte få en andra chans av folket? Kan dom inte stryka mitt rykte nu när jag vart "ren" i 6 månader? Jag försöker att bättra mig och jag lyckas! Jag tar mitt LIVS största steg här i livet, ett steg som jag är LIVRÄDD över, jag oroar mig varje jävla dag.. får smärtor i bröstet pga inre stress, jag gör detta själv.. men vad gör folk?! Dom trycker ner mig till botten.. varför inte försöka stötta mig och säga att det kommer gå bra? Jag har hört i hela mitt liv (känns de som, även om det bara är i 7år) att jag är värdelös, I´m so sick off it! Snälla, sluta trycka ner mig och hjälp mig istället!
Jag är rädd, rädd, rädd!


Bajs också >.<

Jag börjar få bristningar :'( Hallå, jag är inte ens så tjock?! Och det är hela 10veckor kvar!! Vill inte ha några äckliga bristninga, men men.. det är väl vad man får på köpet om man vill ha ett underbart mirakel. Bara det inte blir mkt, då blir jag ledsen, mycket ledsen.. Sen tror mamma att jag har börjat få lite sammandragningar :/ Menmen, det är normalt.. Hupp, kollat på TV nu.. dubbelavsnitt av Grey´s anathomy eller hur det stavas :P Så hare fint. P&K

Då var det dags igen..

Ja, jag har bestämt mig nu, har funderat på detta sen jag kom tillbaka till Sverige och nu har jag bestämt mig.. Jag ska börja hos nån slags kurator.. Terapeft eller något heter det väl när man inte går i skolan längre? Men ja, jag ska börja prata med en sån igen .. Inte för att jag mår dåligt men känner att jag behöver prata med nån.. går inte en timma utan att jag tänker på allt som händer nu.. (livet efter förlossningen, pappan, lägenheten, graviditeten osv) Så nu har jag bestämt mig.. ska kolla med BM den 28 om hon vet någon jag kan ta kontakt med.. Men ajja, Allt för mig ska sova nu.. Är ruskigt trött. kännt mig ltie sjuk idag konstigt nog. btw, det snöar.. igen & är snökaos i sthlm.. =/ P/K

Lista

SKULLE DU...

1. pierca tungan eller näsan?
Har i tungan, vill ha i näsan.
2. vara seriös eller rolig?
Båda två, såklart.
3. dricka grön eller röd mjölk?
grön i Latté annars inget av de.
4. brinna upp eller drunkna?
Ehum, måste jag välja? Isf drunkna
5. umgås med dina föräldrar eller dina fiender?
Umgås bara med min mamma.. Hos pappa umgås jag med honom & vänner.
Men aldrig med mina fiender, skulle slå ihjäl dom!

SVARA ÄRLIGT...

1. tycker du om någon nu?
Ja, Jonathan & Ingi Rafn
2. sol eller måne?
Sol, Har blivit mörkrädd :O
3. vinter eller höst?
Vinter! Bara regn & vind på hösten.
4. soligt eller regn?
Självklar soligt!

OM MIG...

1. hur mycket är klockan nu?
10,20
2. fullständiga namn?
Sesselja Hreindis Sigmundsdottir
3. vart vill du bo
I en villa vid havet!
5. vill du gifta dig?
Ja, faktiskt!
6. är du kär?
Ja, tyvär.
7. Favorit årstid?
Sommar.
8. Humör just nu?
Jadu? vet inte ^^,

HAR DU...

1. Kysst någon?
Ja
2. blivit kramad?
Ja
3. känt dig fånig?
Haha Oja!
4. saknat någon?
För många gånger!
5. gråtit?
Självklart, det har väl alla? Men kanske ngr ggr för mkt.
6. Ljugit?
Ja (A)
7. blivit kysst?
Ja

GREJER...

1. har du blivit jagad av polisen någon gång?
Hehe ja :P
2. har du en hund?
Nej, har haft!
3. sover du helst ensam eller med någon?
Beror på vem den andra personen är.

Lista

Medelsvensson eller ej?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[/] Du känner någon som har samma förnamn som du (vet en men hon är död)
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[/] Du bor i villa
[/] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig.
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[ ] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter Mc Donalds-mat/pizza/tacos varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen

9½/30

Lista

(Svarar så som det kommer bli om en till två mån på vissa frågor)

Barn eller tant?

Barn:
( ) jag älskar tv-spel
( ) min favoritglass är dajm
( ) jag föredrar hårda paket
( ) jag bor hemma hos mina föräldrar
(X) jag tycker om tecknade filmer
( ) min favoritsylt är jordgubb
( ) jag tycker att pussar är äckligt
( ) jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
( ) jag vet inte vad "sitt still" betyder
( ) jag har ett gosedjur i sängen

Summa: 1

Tonåring:
(x) jag svär ofta
( ) jag festar minst en gång i månaden
( ) jag tycker det är coolt att bli full
(x) jag har finnar
( ) jag ogillar barn
(x) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
( ) jag har en kondomsamling
( ) jag kan inte vistas ute utan smink
( ) jag ogillar ansvar
( ) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen

Summa: 3

Vuxen:
(x) jag vill ha/har barn
( ) jag tittar alltid på aktuellt
(x) jag önskar mig saker till hemmet
(x) jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
( ) jag tycker om äggula
( ) jag är gift
(/) det bästa med julafton är att släkten samlas
(/) jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
(x) jag storhandlar

Summa: 5

Tant:
(X) jag tycker om att lösa korsord
( ) jag har gråa hår
( ) jag har mycket rynkor
(x) jag lagar mat varje dag
(/) jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
(/) det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
(x) jag förstår mig inte på dagens ungdomar
( ) jag har barnbarn
( ) jag blir gladast av mjuka paket
( ) jag tycker om kokta grönsaker

Summa: 4


Barn
Tonåring
Vuxen, är jag ^^,
Tant

Bäbis, sovdags snart kanske?

Ja, ibland undrar jag vad lille Jonathan sysslar med där inne ^^, Har legat och kolla på tv hela dagen idag typ. Gick en sväng till affären också iofs. Men iaf, han har legat och sparkat och flyttat på sig hela kvällen, när han håller på så mycket ser det nästan ut som vågor över hela magen.. så tänk dig ett hav.. & det är storm.. så mycket stora vågor det kommer.. typ så har min mage sett ut hela kvällen xD Nu börjar man verkligen fatta att det är en levande person i magen.. och det är lite läskigt. Det är min son som jag ska uppfostra och ta hand om i många år.. :O Lite små läskigt, man har ju börjat fundera mycket på hur livet kommer bli när han är född. Men jag ångrar ju självklart inte för en sekund att jag behöll honom, det bästa som någonsin hänt mig : ) Och jag längtar så otroligt mycket tills jag får hålla honom i min famn, pussa på honom & bara gosa <3 Men iaf, nu verkar Jonathan ha somnat :D Han brötar inte runt längre iaf, han har väl säkert hittat nått gott sätt att sova på.. Ojdå, man ska visst inte säga för mycket, för nu vakna han. Men men gör inget för mig :D bara mysigt och ligga och känna hur han "leker" innan man somnar :D (för alla som känner mig vet att jag är en sömntuta och kan somna hur som helst och med bröte runt om kring mig ^^, då menar jag i en säng, på golvet, sittandes eller nått sånt & med mycket ljud omkring mig.. :P ) Så att han sparkar och har sig håller inte mig vaken : ) NE nu måste jag sova! Är dödstrött och klockan är redan halv tolv :O Shit, går och lägger mig så sent nu förtiden! Hemskt, dumma mig! Godnatt på er alla. P&K

Lördag !

Idag vaknade jag tidigt med tanke på hur sent jag gick och la mig :P Men iaf , satte i gång med att städa hela lägenheten xD Mamma blev glad när hon kom hem .. Sen vid fyra tiden gick jag och la mig , var ruskigt trött då :P Vaknade igen vid halv åtta.. då vart det mat :) Sen har man itne gjort så mkt .. hoppade in i duschen, sen kom Tottis hit .. Håller på att kolla på deal or no deal.. Sen ska dom sjunga karaoke tror jag xD Mohaha! Men men .. har inte så mycket mer att säga nu .. Ska väl lägga mig i soffan och kolla på tv med dom . P&K

Godmorgon

Idag kommer jag nog vara VÄLDIGT trött om man säger så.. Somnade nån gång efter fyra inatt, höll på att bli galen :( Satt och kolla på nån väldigt tråkig film känner ni igen namnet "Mc Coy" eller ngt liknande? Iaf det var en film med honom.. (han hetter så i filmen) Nån jävla action film! Men men, somnade till slut iaf.. Sen har jag hållt på att vakna varje timma sen åtta imorses.. Så har sovit ungefär 4 timmar inatt.. Suck! Men men, allt är vitt ute här.. Tråkigt värre! Hade väl vart kul om man kunde åka pulka eller ngt.. Sen vågar jag nog inte gå ut, för jag är expert på att trilla :/ Ajja, mamma och dom sov borta inatt.. Funderar på att vara snäll & städa lite här. Så ha d. P&K

Gah, blir galen!

:'( Är så sjukt jävla trött! Men kan inte sova, har vart trött sen nio tiden & nu är klockan fan halv fucking jävla TVÅ! Har restless legs! Hade det LITE innan graviditeten, men har blivit fan så mycket värre nu den senaste tiden och jag får damp.. Ni som inte vet vad det är.. Man är irriterad i benen (och man själv blir jävligt irriterad), dom lever typ för sig själv.. kommer oftast alltid på kvällen.. så man ska helst ha korta byxor på sig, inga strumpor & när man går och lägger sig ska man ha benen utanför täcket.. Jag har gjort allt det där men ändå fick benen flipp! >.< Så nu när jag tänkte gå och sova, njuta ordentligen så börjar det.. SUCK! Benen typ sprattlar , Haha dumt det låter men går itne förklara.. Vill bara soooova ! Är så sjukt trött! Är så där trött så man blir överkänslig, lipar fan snart :( och inte finns det någon medecin man kan ta för det.. finns väl säkert men inte någon som en ung & dessutom gravid får ta. Gah! Slå mig i huvudet så jag däckar, någon? Snälla?

Ibland..

Ibland önskar jag att allt gick mycket bättre för mig. Ibland önskar jag att jag fortfarande vore oskuld. Ibland önskar jag att jag aldrig provat att röka. Ibland önskar jag att jag aldrig smakat på sprit/öl. Ibland önskar jag att jag fortfarande gick på gymnasiet. Ibland önskar jag att jag valde John bauer. (stavas det så?) Ibland önskar jag att jag aldrig haft en pojkvän. Ibland önskar jag att jag inte finns. Ibland önskar jag till och med att mina föräldrar inte vore skilda. Pappa har bättrat sig så mycket & det älskar jag honom för. Men när jag tänker så då börjar man fundera. För hade jag vart den perfekta dottern så hade jag inte vart gravid nu.. Då skulle jag inte fått en son om ca 11 veckor. Hade mamma & pappa inte sklijt sig hade jag inte heller vart gravid nu & pappa hade säkert inte bättrat sig & jag hade förmodligen inte haft sån underbar relation till min mamma. Men kunde inte det på island vart det första? Första festerna, första blossen, första liggen.. Ibland känns det som man legat med 156452132st.. Iaf så som folk pratar om mig :( Jag är trött på all skit! Ni som känner mig VET att jag bara haft sex med två personer i NYKTERT tillstånd.. Mitt ex & min stora förälskelse (han som jag aldrig fick men ville så ha) Jag vet inte vad som händer med mig när jag druckit. Jag vet hur jag tänker.. eller lite av det iaf "Kan lika gärna ha sex med honom, det är det ända jag duger till." - "vad spelar en till kille för roll? jag kommer ändå alltid vara ensam, aldrig bli älskad igen" - "kanske vill han ha mig efter denna kväll" - "jag duger bara till en sak och det är detta, så varför inte?" När jag tänker tillbaks på livet innan graviditeten så skäms jag som fan!! Hur kunde jag vara så dum?! När en kille är ute & vill ha sex med nån så är det bara över en natt, dom letar inte efter sitt livs stora kärlek. Och klart jag duger till mer än det, nån dag kommer jag hitta min prins, men självklart tar det tid. Hur kunde jag vara så dum att göra om samma misstag hela tiden?! Alltid dagen efter så mådde jag skit, hade sån ångest och önskade att få det ogjort! Så gör man om det iaf, varför?! Men men, den tiden är över nu. Har gått i celibat iaf i ett år, kanske mer.. vem vet? Har sex månader kvar iaf.. och som sagt, kanske mer.. Har klarat mig UTMÄRKT utan alkohol & sex.. Mår hur bra som helst! Har nog inte mått såhär bra på jätte länge! Visst, iblan där jag jätte ledsen.. Jag saknar kärleken, jag saknar att vara kär. Men som sagt, en dag dyker min prins upp : )
Och jag har lovat mig själv att aldrig gå tillbaka till den gamla Sesse. YSCHA säger jag bara. Vill bara spy på henne. Nu har jag börjat ett nytt liv. Får snart en egen lägenhet, egen inkomst. Ska sköta ALLT själv.. Räkningar, städningen, disken, maten, tvätten & sen självklart min lilla Jonathan :D Får se vad som händer när allt är klart.. Om man flyttar till Island eller hur man gör.. Men nu har jag bestämt mig för att det är dags att bli vuxen! Sluta med alla dumheter & vara mogen. Sluta ta emot all skit från alla & säga ifrån istället. Gjorde det för nån vecka sen och vad fick man för svar ? - " Fy fan sesse! du har förändrats så jävla mycket! Tycker inte om det alls, till det sämre! Du kan ju dra åt helvete" Något i den stilen var det.. Jaha tänkte jag.. så när någon är tyken och elak mot en så ska man bara ta emot det och inte säga ifrån.. om han tycker så då gör det inget att han bad mig dra åt helvete :P Jag orkar inte ta emot mer skti, känns som man har gjort det hela livet och jag orkar inte med det längre .. Jag är den jag är, jag har förändrats jag vet, men till det bättre.. I promise!
Jag längtar så otroligt mycket tills mitt nya liv startar ordentligt, tills jag bor i min alldeles egna lägenhet! Kommer kännas så bra! Ta eget ansvar.. Och längtar tills Jonathan föds <3 Då har man iaf en anledning till varför man inte ska ut och festa, för det orkar jag inte med : ) Ska bara vara hemma med min son & mysa! Vill inte missa en sekund av hans liv. Tänk om man missar första leendet, första "gaga", första steget, första ordet och så vidare. Usch så hemskt! Men iaf, längtar ihjäl mig efter mitt nya liv. Lägger mitt gamla liv bakom mig och går vidare, ni alla ska få se att detta är nått som jag kommer lyckas med GALANT! Jag lovar! För en gångs skull så tror jag på mig själv. Och det är starkt! Jag tror på mig själv till 110% jag VET att detta kommer bli bra & jag kommer inte vara som förr. Jag längtar tills jag kan få bevisa att jag kan förändras, att jag inte är den där "slampan" egentligen.. Inte bara för er, utan för mig själv också.. Kunna bevisa det för mitt eget självförtroeende, Jag ska kunna tänka "JAG ÄR BÄST" & det kommer jag göra en dag. Jag lovar!  WellWell , detta var väl allt för mig? Lite glädje och lite sorg. Btw, för er som läser detta som inte känner mig kommer säkert få värsta tankarna om mig.. Men när jag är nykter så är jag en blyg liten tjej som inte vågar sätta ett finger på en kille :P Låter kanske konstigt, men är sant. P&K

Snö ;)

Det snöar som fan här uppe xD Helt vitt ute nu :P & nästan 4 minus grader *brrr*
Försökte ta en bild, men blev inte bra, sen när jag skulle fixa inställningarna så dog skiten.

image22

091107 - Fredag

Happ, Idag är det fredag.. För några månader sen skulle jag säkert vart på väg ut och festa, men inte nu :) Känns bra, vem vill ändå gå ut i detta pissvädret? Är snöblandat regn ute, inte alls kul >.< Sitter och lyssnar på mina favorit låtar nu, Akon - Sorry, blame it on me , Timbaland - Apologize (feat one republic) , Plain white T´s - Hey there Delilah.. Ska visst äta nu, äcklig, vidrig mat ! Men men, det är mat iaf & det tackar jag så mycket för :D Idag sticker mamma & markku till hans morsa. Jag tänker inte följa med, dom ska dricka, spela poker & förmodligen sjunga karaoke, sen ska dom sova där också.. och jag har ingen lust att sova borta.. Känns inte bra, med tanke på att jag vaknar 100ggr om natten.. Kissa & röka.. Så jag stannar hemma istället & tänker bara vara för mig själv.. Kolla lite på Idol, käka dipp & salta pinnar (kanske) & dricka coca cola (så nyttig som jag är) sen tänka mycket! tror jag behöver vara lite själv, tänka igenom och så, har inte vart själv på länge och känner att jag behöver det.. För det är bara 11veckor kvar (exakt idag) till min bäbis tittar ut (eller ska iaf), och då kommer man säkert ha fullt upp. Så dagen idag kommer gå åt att slöa & tänka! Ne maten är klar, ska äta. P&K

Apologize

Maby I ain´t so happy as i think!
Maby I´m just pretending.
Maby I´m crying inside.
I miss you, Baby!

...

Þú ert ekki einn um að vilja lifa lifinu, mig langar lika hafa gaman og djamma.
En lifið gengur ekki út á það. Þegar ég fekk að vita að ég  væri óljett þá varð ég ógeðslega hrædd!
Ég ætlaði i fostureiðingu, en ég gat bara ekki drepið litla barnið mitt! Þú hatar mig örugglega bara útaf þvi að ég ekki fór i þetta.. En einn daginn kemur ðu að hugsa tilbaka og sjá það að ég gerði rétt.


37 & 77 dagar eftir. <3

081107 - Torsdag

Godmorgon!
Igår gick jag och la mig sent, tycker jag då.. :P Klockan var iofs bara elva! & idag har jag verkligen sovit ut! Vaknade för kanske tio min sen xD Orkade inte gå upp i morses.. Igår hände det inte så mycket. Vi gick till Antti & Mirra, Mamma & Markku tatuerade sig & mamma klippte sig & färga håret också, jätte fint blev det :D Idag händer väl ingenting kan jag tro. Ska snart hoppa in i duschen sen äta frukost.. Men ajja, ni får ha det så bra. P&K

SNÖ!

Jappm vaknade i morses runt halv åtta tiden.. Och då är det vitt på marken xD Vaknade nån gång inatt med, då var det fyra minus men ingen snö.. Men nu snöar det lite, är inte helt täckt med snö men förmodligen kommer det väl snart.. Är fortf. minus grader & det snöar fortf. :P Usch, ska man våga gå ut ? Är så rädd att man trillar xD ajja, P&K

061107 - Tisdag

Godmorgon.
Steg upp klockan nio idag.. Vaknade iofs 10 i 7 första gången men då var mamma inte vaken så jag gick och la mig igen ^^, Har inte hunnit göra så mycket idag, bara vart vaken i 1½ timma. Men har ätit frukost iaf :D Var vrål hungrig när jag vaknade. Har precis fyllt i en ansökan om försörjningsstöd, fattar inte varför jag måste det ?! Andra gången jag gör det nu & jag kommer ändå få det.. ajja, det är väl nån grejj dom sysslar med :P Så den 25november får jag möbelbidrag & uppehälle, om de nu hette så :P Känns bra att allt är snart klart. För den 25 kan jag börja köpa in saker till lägenheten & den 1dec får jag flytta in alla mina saker.. Jag kan egentligen inte fatta hur mycket tur jag har haft med allt, jag får så mycket hjälp av min familj & socialen & jag är så oerhört tacksam, hade jag inte fått hjälp av socialen skulle jag vart tvungen att göra abort :( Och inte ville jag ta bort min lilla ängel.
Nu har man iaf en lägenhet, pengar så man klarar sig, en mamma som ställer upp till 110%, allt är bara på topp :D Men men, idag skulle vi gått till Mirra för mamma skulle klippa & färga håret, men icke då.. Får bli imorgon istället :) Så idag ska jag baka tårta och mamma diskar xD Bra deal va? Mohaha! Ajja, ska spela lite BeJeweled 2 Deluxe ;) P&K

...

Här kommer lite bilder på magen :D

Tog dom nyss, precis vart och duschat & bestämde mig för att testa detta genomskinliga linnet xD är som sagt i v28+3, wonderful.. bara ca 12kvar :P P&K

v28+3

Idag är det exakt 40 dagar till jag blir 18år, härligt :) Och det är exakt 80 dagar kvar tills min bäbis är beräknad att kika ut :) Så idag har jag gått 200 fulla dagar av min graviditet.. 200 underbara men ändå jobbiga dagar.. Då syftar jag på all kritik man fått, mitt ryggproblem och så vidare. Men att jag burit på min Son i 200dagar gör absolut ingenting, skulle kunna bära han i 200 till om det skulle ta så lång tid för en bäbis att utvecklas, allt för min son <3 men som sagt, nu är det bara 80 dagar kvar tills han kikar ut & jag börjar bli nervös.. :S inte så nervös över förlossningen, det ända som skrämmer mig när det gäller den är väl att man inte kommer hinna till sjukhuset eller något :/ Såå jag behöver inte ora mig så mycket för det är en väldigt liten risk för de ^^, det jag är nervös över är att om han kommer förtidigt så blir det kaos här =/ Jag får min lägenhet i början Januari & då ska man börja dona & fixa i lägenheten.. och sånt kan ta sin lilla tid, speciellt då kan jag tänka mig, för om jag får den 1Januari så är det bara 25dagar kvar till BF-dagen :/ Så snälla älskling, kom inte för tidigt, kom på dagen eller lite senare, skulle vara jätte snällt så jag har tid & hinner vila upp mig lite innan du bestämmer dig för att komma ut. Sen är det också detta krongel med faderskapstest och skit efteråt , det är jag nervös över, hade gärna vart utan det, men nu är det så här & det är inget jag kan göra åt nu. Men är nästan 100 på en, men vi får se vad testen säger.. *nervös*Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga (?) Får väl sluta skriva nu istället antar jag xD & jag tycker faktiskt att folket som läser min blogg ska kommentera lite mer (Y) P&K

Från igår

Här kommer bilden på mig från igår när vi var ute & plinga på dörrarna & sa "Bus eller Godis" xD
Mycket pinsmat men kommer vara en minnesvärd kväll : ) + att man inte brukar göra så mycket med sina plastsyskon.


Och medans vi var ute och busa så fick Gabbe vara hemma eftersom han har haft sån hemskt hosta nu i två veckor, först en hos sin mamma och nu veckan han var hos oss, Tycka synd om* Men iaf. Stackarn var helt slut så han somnade när han skulle äta kvällis xD


Halloween

Har precis vart ute med Jasse & Jane & gjort lite "Bus elller Godis" :P Det var skit pinsamt men men, det får väl gå :P vi gjorde det för Jasses skulle så hon skulle kunna gå ut, annars hade hon inte fått det .. Såg jätte roligt ut med min tjocka mage xD Kan lägga upp kort sen så ni får se hur det såg ut xD FÖrjävligt jag lovar :P Ne ska spela lite skit gubbe med Jasse nu sen kolla på TV ha det fint. P&K

Trött.

2november idag.. Har inte gjort så mkt .. Vaknade, hoppa in i duschen, sminka mig.. & efter ett tag åkte vi till Tunapark & kolla läget lite .. & idag fick jag ett paket också :) Jätte fina bäbiskläder :D Har fått hur mycket som helst nu för en liten peng, och snygg är det också :D
Men när vi var iväg idag så på hemvägen blev jag så fruktansvärt irriterad & trött, jag vet inte varför.. är fortf. trött & irriterad ! Och Gabbe är här, snart kommer Jasse & sen är Jane här också och hon leker med Gabbe hela tiden så man hör dom två skrika och ha sig typ, jobbigt. Men men, bäst och vänja sig I guess..  Kommer väl bli så hemma hos mig om några år.
Jag vet en anledning till varför jag är irriterad, men tänker inte skriva det här eller någon annan stan, inte ens berätta det för någon! Vill inte såra någon. Men men, jag får väl stå ut..
Ska kolla klart på Las Vegas nu hade jag tänkt, vill ta ett bad, men orkar inte vänta på att det ska bli klart & dessutom behövs inte det juh, duschade imorses, kan lika gärna vänta tills imorgon och ta ett bad.. Hmpf. P&K

Mamma, jag önskar att jag kunde förklara för dig hur mycket jag älskar dig, hur glad jag är över att ha just dig som mamma, även om du har svikit mig och så, så betyder du otroligt mycket för mig! Jag tänker nästan aldrig på den tiden i huset längre, och vet du varför? Jo för att du har gjort så att jag har blivit glad igen, du har visat mig hur en familj ska vara egentligen & du har visat mig vem du är. Jag är glad att jag känner dig både som min mamma & min bästa kompis! Snart blir du också mormor till ditt första barnbarn : ) Mitt barn! Och jag längtar så efter att få se hur du kommer vara i hans närhet, ett leende på läpparna & skratt i halsen. Jag ser på dig nu hur glad du är, när du känner sparkar och sånt, det känns bra : )
Jag vill att du ska flytta med mig till Island, vet inte om jag skulle klara av att bo där själv, skulle nog inte klara av att vara utan dig. Du är min mamma & jag vill ha dig nära mig. Men jag vet att du inte kan flytta med mig (om jag nu flyttar), för du har markku här.. Du har funnit din kärlek & jag förstår att du vill bo här med honom.. Jag är glad över att du funnit någon som är snäll hela tiden.
Nu skrev jag inte så som jag hade tänkt mig, men det blir det aldrig. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig & jag är så glad över att du hjälper, stöttar min & ställer upp. Du finns där för mig. Du är mitt allt <3

Uppmärksamhet!

"Du vill bara behålla barnet för att få uppmärksamhet!" Ja, så tror ju vissa men kan säga att det stämmer inte alls. Ibland blir man lite trött på det faktiskt, alla glor & ger en konstiga blickar, speciellt när man röker.. & sen som igår, när gabbe hade kallas, då var många på min mage hela tiden, det är jobbigt.. Lite då och då går bra & går också bra när mamma rör min mage, men jag tycker inte om när folk pillar på den jämt, hallå, ni kan ändå inte känna bäbisen. Det är fortfarande samma mage som innan bara att den har annat innehåll! Jag älskar min son jätte mycket! Han är det bästa , men jag önskar ändå att man kunde skippa graviditeten ibland.. det är jätte mysigt med sparkar & sånt, men som sagt.. uppmärksamheten börjar bli rätt jobbig =/ Som när man åker tåg, förut var man typ osynlig, men nu, alla kollar på än & det är jobbigt.. 100tals människor som man går förbi bara glor, så sitter man där på tåget i flera timmar & folk sitter och glor.. det kommer och går nytt folk, man får nästan aldrig bara ifred.. Innan var det så härligt, man kunde sitta på tåget, gå på stan, utan att folk skulle glo så himla mycket.. Jag tycker ju inte om mycket folk & absolut inte när dom ska glo på en.. hade nästan skräck innan jag var gravid att gå på stan själv.. nu är det ännu värre. Men men, så är det väl för alla när dom är gravida. Önskar bara att folk kunde sluta titta så mycket. Jag menar och om man är gravid?! Det blir nästan alla kvinnor nån gång i livet, spelar ingen roll när & hur.. (hur ung eller ensam man är) ..
Ah, allt för mig idag, har inte hänt något speciellt. P&K

RSS 2.0